Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nn

seizoentjes ©

EX =

Lenterolletje met spek,

komkommer, wortel

en pesto

4 personen (12 stuks) « 35 min

fs

1 komkommer

120 g Spar gerookt spek (16 sneden)

1 wortel



Nn

1 puntpaprika

60 g Spar ijsbergsla

4

2 el mascarpone

3 el Spar groene pesto

ww”

4

1smaaktomaat

Ar

30 g Spar rucola

=

F4

40 g Spar pijnboompitten

4

*

1.

Rooster de pijnboompitten al roerend

goudbruin in een pan zonder vetstof.

LT

if

Snij de komkommer met een dunschiller in

linten, tot aan de zaadlijsten.

F

3

Schil de wortel en snij in julienne.

Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de

puntpaprika en snij in julienne.

5.

Meng de mascarpone met de groene

pesto.

6.

Emondeer de smaaktomaat. Verwijder het

en

kroontje en snij onderaan kruislings in.

Dompel 10 sec onder in kokend water en

Le

verfris met ijskoud water. Verwijder de pel.

Snij de tomaat in 4 en verwijder de pitjes.

Snij het vruchtvlees in blokjes en roer voor-

zichtig onder het mascarponemengsel. Dek

af en bewaar in de koelkast tot gebruik.

Leg een stuk plastic folie op het werk-

oppervlak en leg er 5 komkommerlinten

naast elkaar op. Laat ze licht overlappen.

9.

Beleg de rechthoek van komkommer aan

de onderkant met 4 sneden spek.

10.

$

Verdeel de wortel- en paprikajulienne,

enkele blaadjes sla en de geroosterde

Pinot Gris

pijnboompitten erover en rol strak op met

(Tradition Cellier de la Weiss,

behulp van de plastic folie.

Frankrijk)

11

Snij de rol in 3 kleinere stukken. Maak op

+ aroma's van abrikozen

deze manier nog 3 rollen.

en gedroogd fruit

12.

Serveer met de mascarponedipsaus en

+ rond en lekker

ES

« lange afdronk

enkele takjes rucola.