Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
en ad
Salade van queen krab, eetappelsien en rode biet
4 personen « 30 min
125 g gekookte rode biet
120 g Boni Selection
“/Boni Selection
(1 stuk)
queen krab (uitgelekt)
Jonagold-appel
40 ml Boni Selection
1eetappelsien
enkele takjes dille
appelazijn
50 g Boni Selection
cayennepeper
zure room
10 g suiker
5.
Snij de appelsienpartjes in fijne blok-
1. Breng de suiker en de appelazijn met
75 ml water en % kl zout aan de kook.
jes.
Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Schil de appel met schil in brunoise
Snij de rode biet in fijne blokjes.
(= fine blokjes).
Giet de marinade over de rode biet
Laat de krab goed uitlekken en meng
en laat 15 min trekken. Zeef en dep
met de zure room, 1 el appelsien-
de rode biet droog met keukenpapier.
sap en de stukjes appel. Kruid met
Bewaar in de koelkast tot gebruik.
zwarte peper en zout.
Schil de eetappelsien met een scherp
Vul de glaasjes met de krabsla.
mes tot op het vruchtvlees. Snij de
Werk de glaasjes af met de rode biet
partjes tussen de witte vliesjes uit
en appelsienpartjes.
(= peler à vif). Pers de vliezen goed uit
10. Versier met plukjes dille.
en bewaar het sap.
Viré-Clessé Vieilles Vignes
(Bourgogne, Frankrijk)
« fijne en frisse aanzet
* florale tonen en wat munt
Kn
5
el
pe,
« krachtige en elegante smaak
8
=
ae
{
7e
AA
Era
ja
2
4
ed
set
8
#
Pte
vel
een
=
Ee
>
PD
et
5
Ÿ
KR