Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en ad

Salade van queen krab, eetappelsien en rode biet

4 personen « 30 min

125 g gekookte rode biet

120 g Boni Selection

“/Boni Selection

(1 stuk)

queen krab (uitgelekt)

Jonagold-appel

40 ml Boni Selection

1eetappelsien

enkele takjes dille

appelazijn

50 g Boni Selection

cayennepeper

zure room

10 g suiker

5.

Snij de appelsienpartjes in fijne blok-

1. Breng de suiker en de appelazijn met

75 ml water en % kl zout aan de kook.

jes.

Laat afkoelen tot kamertemperatuur.

Schil de appel met schil in brunoise

Snij de rode biet in fijne blokjes.

(= fine blokjes).

Giet de marinade over de rode biet

Laat de krab goed uitlekken en meng

en laat 15 min trekken. Zeef en dep

met de zure room, 1 el appelsien-

de rode biet droog met keukenpapier.

sap en de stukjes appel. Kruid met

Bewaar in de koelkast tot gebruik.

zwarte peper en zout.

Schil de eetappelsien met een scherp

Vul de glaasjes met de krabsla.

mes tot op het vruchtvlees. Snij de

Werk de glaasjes af met de rode biet

partjes tussen de witte vliesjes uit

en appelsienpartjes.

(= peler à vif). Pers de vliezen goed uit

10. Versier met plukjes dille.

en bewaar het sap.

Viré-Clessé Vieilles Vignes

(Bourgogne, Frankrijk)

« fijne en frisse aanzet

* florale tonen en wat munt

Kn

5

el

pe,

« krachtige en elegante smaak

8

=

ae

{

7e

AA

Era

ja

2

4

ed

set

8

#

Pte

vel

een

=

Ee

>

PD

et

5

Ÿ

KR