Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

eerd

Ie

er

Das

‘À

à

1

S

=

%

Hs

Ns

#

Lau

I

4

À }

<

ir

u

%

en

î

ë

Ä

:

MM

5

%

A

f

$

+

2

=

Ve

ie!

ef,

x

SN y

r

!

u)

{

=

«

ji?

Kalfskotelet

met peperonata

4 personen « 40 min

4 Spar kalfskoteletten

Schil de rode uien en snij in halve

witte wijn en laat voor % verdampen.

2 rode uien

ringen.

Voeg de tomaten toe en roer goed om.

2 rode paprika's

Pel de look en pers fijn.

Laat 20 min sudderen onder deksel.

1 gele en groene paprika

Verwijder de steelaanzet en zaadjes

Verwijder het deksel en laat nog 10 min

3 tenen look

van de paprika's en snij in lange, niet te

rustig koken

1el Boni Selection

dikke repen.

9.

Snij de zwarte olijven in ringen.

paprikapoeder

4.

Emondeer de trostomaten door het

10.

.

Kook de pasta al dente zoals aange-

100 ml witte wijn

kroontje te verwijderen en onderaan

geven op de verpakking,

1 el donkere balsamicoazijn

kruislings in te snijden. Dompel 10 sec

11.

Roer de kappertjes en zwarte olijven

4trostomaten

onder in kokend water en verfris met

onder de stoofschotel en kruid met

|

1 el Boni Selection kappertjes

ijskoud water. Verwijder de pel. Snij de

pilipili en zout.

tomaten in 4 kwarten.

12.

50 g Boni Selection

Verhit wat olijfolie in een bakpan en

F4

zwarte olijven zonder pit

Verhit olijfolie in een stoofpot. Bak de

bak de kalfskoteletten 3 min aan elke

kant mooi bruin. Kruid met zwarte

1 potje verse basilicum

ui glazig. Voeg de look en paprika toe en

pilipili

roer goed om.

peper en zout.

6.

13.

4

360 g linguine

Bestrooi met het paprikapoeder en

Serveer met de peperonata en pasta.

Boni Selection olijfolie

voeg de balsamicoazijn toe. Blus met de

Werk af met verse basilicum.

|

|

sr

#5

©” NE

=

LS