Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
eerd
Ie
er
Das
‘À
à
1
S
=
%
Hs
Ns
#
Lau
I
4
À }
<
ir
u
%
en
î
ë
Ä
:
MM
5
%
A
f
$
+
2
=
Ve
ie!
ef,
x
SN y
r
!
u)
{
=
«
ji?
Kalfskotelet
met peperonata
4 personen « 40 min
4 Spar kalfskoteletten
Schil de rode uien en snij in halve
witte wijn en laat voor % verdampen.
2 rode uien
ringen.
Voeg de tomaten toe en roer goed om.
2 rode paprika's
Pel de look en pers fijn.
Laat 20 min sudderen onder deksel.
1 gele en groene paprika
Verwijder de steelaanzet en zaadjes
Verwijder het deksel en laat nog 10 min
3 tenen look
van de paprika's en snij in lange, niet te
rustig koken
1el Boni Selection
dikke repen.
9.
Snij de zwarte olijven in ringen.
paprikapoeder
4.
Emondeer de trostomaten door het
10.
.
Kook de pasta al dente zoals aange-
100 ml witte wijn
kroontje te verwijderen en onderaan
geven op de verpakking,
1 el donkere balsamicoazijn
kruislings in te snijden. Dompel 10 sec
11.
Roer de kappertjes en zwarte olijven
4trostomaten
onder in kokend water en verfris met
onder de stoofschotel en kruid met
|
1 el Boni Selection kappertjes
ijskoud water. Verwijder de pel. Snij de
pilipili en zout.
tomaten in 4 kwarten.
12.
50 g Boni Selection
Verhit wat olijfolie in een bakpan en
F4
zwarte olijven zonder pit
Verhit olijfolie in een stoofpot. Bak de
bak de kalfskoteletten 3 min aan elke
kant mooi bruin. Kruid met zwarte
1 potje verse basilicum
ui glazig. Voeg de look en paprika toe en
pilipili
roer goed om.
peper en zout.
6.
13.
4
360 g linguine
Bestrooi met het paprikapoeder en
Serveer met de peperonata en pasta.
Boni Selection olijfolie
voeg de balsamicoazijn toe. Blus met de
Werk af met verse basilicum.
|
|
sr
#5
©” NE
=
LS