Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
special ®
Brumes de Gascogne
Va
(Côtes de Gascogne,
7
Zuidwesten, Frankrijk)
|
« fruitig aroma
us
+ fris en fruitige smaak,
met toetsen van citrus
FL
zy
I
“is
"1
F4
,
2.
5
re
e
;
Rp
ES
Ze
“4
es
Bak
u
a
>
niet te veel
7:
beignets tegelijk,
anders koelt de
m
u
A
a
olie te fel af.
--
TA
Is -:
mijnspar.
Gebakken beignets met
470 g verse kaas halfvol
verse kaas en rabarbercompote
60 g ricotta
4 personen « 30 min
3 Spar eieren
160 g zelfrijzende bloem
1
Klop de eieren los en meng de verse kaas
beslag en laat in de olie glijden.
1 kl suiker
6.
en ricotta eronder. Klop tot een glad
Frituur 3 à 4 min. Keer tijdens het bakken
Boni Selection arachideolie
beslag.
de beignets af en toe om, zodat ze rondom
bloemsuiker
Meng de bloem en suiker onder het beslag.
goudbruin zijn.
1 bokaal rabarbercompote
w
Laat het beslag 10 min rusten.
Haal de beignets met een schuimspaan uit
extra:
Vul de pan met arachideolie tot 4 cm
de olie en laat uitlekken op keukenpapier.
pan met dikke bodem
hoogte en laat goed heet worden.
Bestrooi de beignets met bloemsuiker en
ijsschep
u
Schep met de ijsschep beignets van het
serveer met rabarbercompote.