Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

special ®

Brumes de Gascogne

Va

(Côtes de Gascogne,

7

Zuidwesten, Frankrijk)

|

« fruitig aroma

us

+ fris en fruitige smaak,

met toetsen van citrus

FL

zy

I

“is

"1

F4

,

2.

5

re

e

;

Rp

ES

Ze

“4

es

Bak

u

a

>

niet te veel

7:

beignets tegelijk,

anders koelt de

m

u

A

a

olie te fel af.

--

TA

Is -:

mijnspar.

Gebakken beignets met

470 g verse kaas halfvol

verse kaas en rabarbercompote

60 g ricotta

4 personen « 30 min

3 Spar eieren

160 g zelfrijzende bloem

1

Klop de eieren los en meng de verse kaas

beslag en laat in de olie glijden.

1 kl suiker

6.

en ricotta eronder. Klop tot een glad

Frituur 3 à 4 min. Keer tijdens het bakken

Boni Selection arachideolie

beslag.

de beignets af en toe om, zodat ze rondom

bloemsuiker

Meng de bloem en suiker onder het beslag.

goudbruin zijn.

1 bokaal rabarbercompote

w

Laat het beslag 10 min rusten.

Haal de beignets met een schuimspaan uit

extra:

Vul de pan met arachideolie tot 4 cm

de olie en laat uitlekken op keukenpapier.

pan met dikke bodem

hoogte en laat goed heet worden.

Bestrooi de beignets met bloemsuiker en

ijsschep

u

Schep met de ijsschep beignets van het

serveer met rabarbercompote.