Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 43


Hier is pagina 43 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Spar Folder 01.03.2020

Hier is pagina 43 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 43

special ® Brumes de Gascogne Va (Côtes de Gascogne, 7 Zuidwesten, Frankrijk) | « fruitig aroma us + fris en fruitige smaak, met toetsen van citrus FL zy I “is "1 F4 , 2. 5 re e ; Rp ES Ze “4 es Bak u a > niet te veel 7: beignets tegelijk, anders koelt de m u A a olie te fel af. -- TA Is -: mijnspar. Gebakken beignets met 470 g verse kaas halfvol verse kaas en rabarbercompote 60 g ricotta 4 personen « 30 min 3 Spar eieren 160 g zelfrijzende bloem 1 Klop de eieren los en meng de verse kaas beslag en laat in de olie glijden. 1 kl suiker 6. en ricotta eronder. Klop tot een glad Frituur 3 à 4 min. Keer tijdens het bakken Boni Selection arachideolie beslag. de beignets af en toe om, zodat ze rondom bloemsuiker Meng de bloem en suiker onder het beslag. goudbruin zijn. 1 bokaal rabarbercompote w Laat het beslag 10 min rusten. Haal de beignets met een schuimspaan uit extra: Vul de pan met arachideolie tot 4 cm de olie en laat uitlekken op keukenpapier. pan met dikke bodem hoogte en laat goed heet worden. Bestrooi de beignets met bloemsuiker en ijsschep u Schep met de ijsschep beignets van het serveer met rabarbercompote.

Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 43