Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SOA enr)

ur

Sabayon van passievrucht met vanille-ijs

4 personen « 30 min

ef

6 Spar eidooiers

6 dopjes suiker

19 passievruchten

ac”

4 bollen vanille-ijs

iz,

enkele blaadjes munt

Le

EE

Snipper de muntblaadjes fijn.

2.

Snij de passievruchten in 2.

Ed

Haal de pitjes en het sap uit de schil van

15 passievruchten en leg in een fijne zeef.

Wrijf de pitjes goed tegen de zeef met de

EN

bolle kant van een lepel en vang al het

sap op.

Doe de eigelen in een conische steelpan.

NM

Gebruik een halve eierschaal als ‘maatje’

>

7

(=1 dopje).

N

ir

Voeg 6 dopjes kristalsuiker en 6 dopjes

passievruchtensap bij de eigelen.

Klop het mengsel met een klopper op een

zacht vuur tot de massa gaat binden en

schuimig wordt.

7

pd

Haal van het vuur en klop nog even door

7

zodat de massa niet gaat schiften.

10.

ZS

Schep een bol ijs in elk wijnglas.

11.

Verdeel de warme sabayon erover.

ee 7

ne

42.

Werk af met de passievruchtpitjes van de

4 overige passievruchten en wat

fijngesnipperde munt.

De

A

a



N

mt