Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 21 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 21
SOA enr) ur Sabayon van passievrucht met vanille-ijs 4 personen « 30 min ef 6 Spar eidooiers 6 dopjes suiker 19 passievruchten ac” 4 bollen vanille-ijs iz, enkele blaadjes munt Le EE Snipper de muntblaadjes fijn. 2. Snij de passievruchten in 2. Ed Haal de pitjes en het sap uit de schil van 15 passievruchten en leg in een fijne zeef. Wrijf de pitjes goed tegen de zeef met de EN bolle kant van een lepel en vang al het sap op. Doe de eigelen in een conische steelpan. NM Gebruik een halve eierschaal als ‘maatje’ > 7 (=1 dopje). N ir Voeg 6 dopjes kristalsuiker en 6 dopjes passievruchtensap bij de eigelen. Klop het mengsel met een klopper op een zacht vuur tot de massa gaat binden en schuimig wordt. 7 pd Haal van het vuur en klop nog even door 7 zodat de massa niet gaat schiften. 10. ZS Schep een bol ijs in elk wijnglas. 11. Verdeel de warme sabayon erover. ee 7 ne 42. Werk af met de passievruchtpitjes van de 4 overige passievruchten en wat fijngesnipperde munt. De A a “ N mt
Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 21