Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 84
Hier is pagina 84 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ui
rr
ie
F
TT
A
4.
[3
=;
Me
=
ji
ni
LL
2
ee
=
EN
d
|
=
N
CL
an
José: “Twee Italiaanse topproducten maken deze taart
ze
I
onweerstaanbaar lekker. Ricotta houdt het deeg luchtig en
olijfolie maakt het geheel lekker smeuïg!”
we
ed
Ricottataart
=
qi
6 à 8 personen + 15 min + oven: 40 min
4 Boni Selection bio eieren
afwerking:
|
ur
250 gricotta
Spar amandelschilfers
#--
.
an
150 g suiker
muntblaadjes
2 el Boni Selection olijfolie extra
mascarpone
bloemsuiker
vierge
5
vi
150 g amandelpoeder
1 citroen
AE
en
extra:
50 g Boni Selection
patisseriebloem
springvorm (® 21 cm)
zeste en sap van 3 citroenen
bakpapier
1 kl bakpoeder
spuitzak met gekarteld mondje
ı
Klop de eieren op met de
8.
Zet de bakvorm in de
mixer.
voorverwarmde oven en laat
a
Meng de ricotta en suiker
gedurende 40 min bakken.
eronder en giet de olijfolie
Haal uit de oven en laat
erbij.
afkoelen.
3.
Voeg het amandelpoeder
10.
5
Afwerking: klop de
u
erbij en meng de bloem
mascarpone op met wat
1
eronder.
bloemsuiker en doe in een
ES
4.
Giet het citroensap erbij en
spuitzak met spuitmondje.
4
meng samen met de zeste
11.
Snij de citroen in plakjes en
van citroen.
leg op de taart zoals op de
Meng het bakpoeder eronder.
foto.
12.
Verwarm de oven voor op
Spuit daarnaast een boog van
I70:C,
mascarponecrème. Bedek
met wat amandelschilfers en
Bedek de springvorm met
x
bakpapier en giet het deeg
enkele muntblaadjes.
LR
erin.
13.
4
Bestrooi de rest van de taart
u
met bloemsuiker.