Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 84


Hier is pagina 84 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Spar Folder 01.03.2020

Hier is pagina 84 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 84

ui rr ie F TT A 4. [3 =; Me = ji ni LL 2 ee = EN d | = N CL an José: “Twee Italiaanse topproducten maken deze taart ze I onweerstaanbaar lekker. Ricotta houdt het deeg luchtig en olijfolie maakt het geheel lekker smeuïg!” we ed Ricottataart = qi 6 à 8 personen + 15 min + oven: 40 min 4 Boni Selection bio eieren afwerking: | ur 250 gricotta Spar amandelschilfers #-- . an 150 g suiker muntblaadjes 2 el Boni Selection olijfolie extra mascarpone bloemsuiker vierge 5 vi 150 g amandelpoeder 1 citroen AE en extra: 50 g Boni Selection patisseriebloem springvorm (® 21 cm) zeste en sap van 3 citroenen bakpapier 1 kl bakpoeder spuitzak met gekarteld mondje ı Klop de eieren op met de 8. Zet de bakvorm in de mixer. voorverwarmde oven en laat a Meng de ricotta en suiker gedurende 40 min bakken. eronder en giet de olijfolie Haal uit de oven en laat erbij. afkoelen. 3. Voeg het amandelpoeder 10. 5 Afwerking: klop de u erbij en meng de bloem mascarpone op met wat 1 eronder. bloemsuiker en doe in een ES 4. Giet het citroensap erbij en spuitzak met spuitmondje. 4 meng samen met de zeste 11. Snij de citroen in plakjes en van citroen. leg op de taart zoals op de Meng het bakpoeder eronder. foto. 12. Verwarm de oven voor op Spuit daarnaast een boog van I70:C, mascarponecrème. Bedek met wat amandelschilfers en Bedek de springvorm met x bakpapier en giet het deeg enkele muntblaadjes. LR erin. 13. 4 Bestrooi de rest van de taart u met bloemsuiker.

Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 84