Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 84




Hier is pagina 84 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ui

rr

ie

F

TT

A

4.

[3

=;

Me

=

ji

ni

LL

2

ee

=

EN

d

|

=

N

CL

an

José: “Twee Italiaanse topproducten maken deze taart

ze

I

onweerstaanbaar lekker. Ricotta houdt het deeg luchtig en

olijfolie maakt het geheel lekker smeuïg!”

we

ed

Ricottataart

=

qi

6 à 8 personen + 15 min + oven: 40 min

4 Boni Selection bio eieren

afwerking:

|

ur

250 gricotta

Spar amandelschilfers

#--

.

an

150 g suiker

muntblaadjes

2 el Boni Selection olijfolie extra

mascarpone

bloemsuiker

vierge

5

vi

150 g amandelpoeder

1 citroen

AE

en

extra:

50 g Boni Selection

patisseriebloem

springvorm (® 21 cm)

zeste en sap van 3 citroenen

bakpapier

1 kl bakpoeder

spuitzak met gekarteld mondje

ı

Klop de eieren op met de

8.

Zet de bakvorm in de

mixer.

voorverwarmde oven en laat

a

Meng de ricotta en suiker

gedurende 40 min bakken.

eronder en giet de olijfolie

Haal uit de oven en laat

erbij.

afkoelen.

3.

Voeg het amandelpoeder

10.

5

Afwerking: klop de

u

erbij en meng de bloem

mascarpone op met wat

1

eronder.

bloemsuiker en doe in een

ES

4.

Giet het citroensap erbij en

spuitzak met spuitmondje.

4

meng samen met de zeste

11.

Snij de citroen in plakjes en

van citroen.

leg op de taart zoals op de

Meng het bakpoeder eronder.

foto.

12.

Verwarm de oven voor op

Spuit daarnaast een boog van

I70:C,

mascarponecrème. Bedek

met wat amandelschilfers en

Bedek de springvorm met

x

bakpapier en giet het deeg

enkele muntblaadjes.

LR

erin.

13.

4

Bestrooi de rest van de taart

u

met bloemsuiker.