Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
start to kook @
lek EEE
ESS
Zo ontdooi je
à
diepvriesvis
x
Haal je vis op voorhand uit
N
de diepvries en leg hem in de
koelkast. Doe dat bijvoorbeeld de
|
avond voorheen. Zo ontdooit hij
geleidelijk en op een constante
temperatuur.
Voordat je aan de slag gaat,
dep je de vis goed droog met
keukenpapier.
Vis uit de diepvries vergeten
Ee enn
halen? Leg hem in een afgesloten
fe
plastic zak in een kom met
had
En
=
koud water. Zorg ervoor dat hij
helemaal ondergedompeld is. Om
UPS
te checken of de vis ontdooid is,
WE
druk je er voorzichtig in met je
vinger. De dooitijd is afhankelijk
ER
van de dikte van de vis, maar deze
methode neemt meestal een
=
Te
EE
uurtje in beslag.
Ontdooi je vis nooit in warm
Chili con penis
water! Dan ontdooit hij ongelijk-
4 personen e 30 min
matig en te snel, wat de smaak en
4 kabeljauwhaasjes van 125 g
tabasco
textuur allesbehalve ten goede
komt.
(diepvries)
1 blik Boni Selection rode bonen
400 g Boni Selection bio gepelde
2 zakjes Boni Selection
Enkel als je de vis meteen erna
bereidt, komt je microgolfoven
mi bea.
tomaten
snelkookrijst
3 kl komijnpoeder
gordita’s
van pas. Gebruik de ontdooi-
functie en haal de vis eruit als hij
12 korianderzaadjes
Boni Selection olijfolie
3 uien
1 potje verse koriander
nog koud aanvoelt.
Ligt je vis nog in de diepvries en
1.
wil je hem meteen klaarmaken?
Laat de diepvriesvis minstens 2 u ontdooien in de koelkast.
Spoel hem af onder koud water
Pel de uien en snipper fijn.
en dep droog. Bak de bevroren vis
Stoof de uisnippers aan in olijfolie, zonder ze te laten kleuren.
niet, maar leg hem in de oven of
:
Voeg het komijnpoeder en de korianderzaadjestoe en
op de barbecue.
roerbak kort.
Eens ontdooid, mag je de vis
Voeg de tomaten toe en laat 15 min garen op een zacht vuur.
niet opnieuw invriezen. Denk
Spoel de bonen en laat uitlekken.
dus goed na over de portie die je
ae sema
z
Snij de vis in hapklare stukken.
uithaalt.
Schep de bonen door het tomatenmengsel en laat doorwarmen.
eures
Breng op smaak met peper, zout en tabasco.
9.
Leg de vis erin en schep er wat warme saus over.
10.
Laat 7 min garen.
Smakelijk!
11.
Werk af met takjes verse koriander. Serveer met gekookte witte
|
et =
rijst en gordita’s.