Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

start to kook @

lek EEE

ESS

Zo ontdooi je

à

diepvriesvis

x

Haal je vis op voorhand uit

N

de diepvries en leg hem in de

koelkast. Doe dat bijvoorbeeld de

|

avond voorheen. Zo ontdooit hij

geleidelijk en op een constante

temperatuur.

Voordat je aan de slag gaat,

dep je de vis goed droog met

keukenpapier.

Vis uit de diepvries vergeten

Ee enn

halen? Leg hem in een afgesloten

fe

plastic zak in een kom met

had

En

=

koud water. Zorg ervoor dat hij

helemaal ondergedompeld is. Om

UPS

te checken of de vis ontdooid is,

WE

druk je er voorzichtig in met je

vinger. De dooitijd is afhankelijk

ER

van de dikte van de vis, maar deze

methode neemt meestal een

=

Te

EE

uurtje in beslag.

Ontdooi je vis nooit in warm

Chili con penis

water! Dan ontdooit hij ongelijk-

4 personen e 30 min

matig en te snel, wat de smaak en

4 kabeljauwhaasjes van 125 g

tabasco

textuur allesbehalve ten goede

komt.

(diepvries)

1 blik Boni Selection rode bonen

400 g Boni Selection bio gepelde

2 zakjes Boni Selection

Enkel als je de vis meteen erna

bereidt, komt je microgolfoven

mi bea.

tomaten

snelkookrijst

3 kl komijnpoeder

gordita’s

van pas. Gebruik de ontdooi-

functie en haal de vis eruit als hij

12 korianderzaadjes

Boni Selection olijfolie

3 uien

1 potje verse koriander

nog koud aanvoelt.

Ligt je vis nog in de diepvries en

1.

wil je hem meteen klaarmaken?

Laat de diepvriesvis minstens 2 u ontdooien in de koelkast.

Spoel hem af onder koud water

Pel de uien en snipper fijn.

en dep droog. Bak de bevroren vis

Stoof de uisnippers aan in olijfolie, zonder ze te laten kleuren.

niet, maar leg hem in de oven of

:

Voeg het komijnpoeder en de korianderzaadjestoe en

op de barbecue.

roerbak kort.

Eens ontdooid, mag je de vis

Voeg de tomaten toe en laat 15 min garen op een zacht vuur.

niet opnieuw invriezen. Denk

Spoel de bonen en laat uitlekken.

dus goed na over de portie die je

ae sema

z

Snij de vis in hapklare stukken.

uithaalt.

Schep de bonen door het tomatenmengsel en laat doorwarmen.

eures

Breng op smaak met peper, zout en tabasco.

9.

Leg de vis erin en schep er wat warme saus over.

10.

Laat 7 min garen.

Smakelijk!

11.

Werk af met takjes verse koriander. Serveer met gekookte witte

|

et =

rijst en gordita’s.