Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
special ®
Sodabrood met karnemelk «7
1. Verwarm de oven voor op 200°C hetelucht.
2. Meng de bloem met het bicarbonaat en zout.
3.
1 brood + 20 min + oven: 45 min
Voeg de karnemelk toe en meng tot een plakkerig
deeg.
450 ml karnemelk
Maak een bol van het deeg en leg in de pot.
500 g Boni Selection tarwebloem
Kerf een kruis in het deeg en bestrooi licht met bloem.
1 kl bicarbonaat
1 kl zeezout
Zet het deksel op de pot.
sous
Zet in de voorverwarmde oven en bak 35 min. Haal
extra:
het deksel van de pot en bak nog 10 min verder.
kleine, gietijzeren kookpot (® 18 cm)
co
Haal het brood uit de gietijzeren pot en laat afkoelen
op een rooster.
En,
-
-
Zare
5
zÁ
+
nj
pn
Ih
"UF
Ze
Lg
= u
+
per
4r
BEN
.#
A
ve
=
in
pe,
+=.
maal
| 5
2
u
>
À
5
!
dr
von
res
he
rs
Vl
3
"D
À
:
k
ï
wi
à
A
x
\
x
A
a
\
ke
\
x
Ginette blond (4,5%)
+ Belgisch, biologisch bier
+ een aangename balans tussen citrus en fruitige smaken
+ eindigt met een verrassend frisse, bittere nasmaak
* Meer info? Blader terug naar p. 9.