Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

special ®

Sodabrood met karnemelk «7

1. Verwarm de oven voor op 200°C hetelucht.

2. Meng de bloem met het bicarbonaat en zout.

3.

1 brood + 20 min + oven: 45 min

Voeg de karnemelk toe en meng tot een plakkerig

deeg.

450 ml karnemelk

Maak een bol van het deeg en leg in de pot.

500 g Boni Selection tarwebloem

Kerf een kruis in het deeg en bestrooi licht met bloem.

1 kl bicarbonaat

1 kl zeezout

Zet het deksel op de pot.

sous

Zet in de voorverwarmde oven en bak 35 min. Haal

extra:

het deksel van de pot en bak nog 10 min verder.

kleine, gietijzeren kookpot (® 18 cm)

co

Haal het brood uit de gietijzeren pot en laat afkoelen

op een rooster.

En,

-

-

Zare

5



+

nj

pn

Ih

"UF

Ze

Lg

= u

+

per

4r

BEN

.#

A

ve

=

in

pe,

+=.

maal

| 5

2

u

>

À

5

!

dr

von

res

he

rs

Vl

3

"D

À

:

k

ï

wi

à

A

x

\

x

A

a

\

ke

\

x

Ginette blond (4,5%)

+ Belgisch, biologisch bier

+ een aangename balans tussen citrus en fruitige smaken

+ eindigt met een verrassend frisse, bittere nasmaak

* Meer info? Blader terug naar p. 9.