Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 89


Hier is pagina 89 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Spar Folder 01.03.2020

Hier is pagina 89 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 89

de uitdaging ® Je favoriette gerecht met gerookte vis Gerookte vis is multiinzetbaar. Niet voor niets deelden heel wat Facebook- en Instagramvolgers er gretig hun favoriete gerecht, mee. Onze winnares goot het zelfs in een overheerlijke bonbon! Zalmbonbon 4 personen « 25 min + in de koelkast: 1 u 210 g Spar gerookte Noorse zalm (8 sneden) 125 g Spar grijze garnalen 125 g Spar geitenkaas % citroen 50 g Boni Selection Griekse yoghurt enkele blaadjes dragon 1 Boni Selection Jonagold-appel Boni Selection extra vierge olijfolie % avocado extra; Het kookteam koos 1 potje verse dille dessertpotjes het gerecht van 1 Snipper % potje verse dille fijn. 7. Laat minimum 1 u opstijven in de Snij de Jonagold-appel in fijne blokjes. koelkast. Anjulie, uit 3. Pel de avocado, snij middendoor en 8. Haal de potjes uit de koelkast en draai ze om. Haal de zalmbonbons uit de verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in Sint-Amandsberg fijne blokjes. plastic folie. Roer de appel- en avocadoblokjes met Dresseer op een bord met de grijze Anjulie: “Het recept is gebaseerd op de yoghurt en fijngesnipperde dille garnalen, fijngesnipperde dragon en een zalmbonbon met ricotta: onder de geitenkaas. Kruid met zwarte enkele plukjes dille. vulling. Helaas vond ik die vulling peper, niet te veel zout en enkele 10. Besprenkel met wat olijfolie. Kruid met niet zo geslaagd. Maar het idee van de druppels citroensap. zwarte peper. bonbon vond ik geweldig. Dus ik heb Bedek de bodem van de dessertpotjes er een eigen versie van gemaakt met met plastic folie. Beleg elk potje, inclusief de rand, met 2 sneden appel, avocado en geitenkaas. Koken vind ik superleuk! Het is mijn hobby gerookte zalm. Laat het teveel aan zalm én beroep. Ik ben namelijk afgestu- over de rand hangen. deerd als hulpkok. Mijn grote droom Vul op met de geitenkaasmengeling en is om ooit eens te mogen koken met vouw toe met de overhangende zalm een bekende kok, daar zal ik beslist tot een bonbon nog veel van kunnen bijleren. Hoe meedoen? 15 Post een foto van je favoriete gerecht met krielaardappelen Het originele idee en zijn Like Spar Colruyt Group op en schrijf er kort bij hoe je het bedenker krijgen een Facebook Jen een © maakt. Het kookteam kiest er plaatsje in deze rubriek en Daar zie je elke maand de nieu bedanken we met een Spar een lekkere inzending uit om er uitdaging staan zelf een variant op te maken aankoopbon van € 50. ©

Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 89