Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 89
Hier is pagina 89 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
de uitdaging ®
Je favoriette gerecht met
gerookte vis
Gerookte vis is multiinzetbaar. Niet voor niets deelden heel wat
Facebook- en Instagramvolgers er gretig hun favoriete gerecht,
mee. Onze winnares goot het zelfs in een overheerlijke bonbon!
Zalmbonbon
4 personen « 25 min + in de koelkast: 1 u
210 g Spar gerookte Noorse zalm (8 sneden)
125 g Spar grijze garnalen
125 g Spar geitenkaas
% citroen
50 g Boni Selection Griekse yoghurt
enkele blaadjes dragon
1 Boni Selection Jonagold-appel
Boni Selection extra vierge olijfolie
% avocado
extra;
Het kookteam koos
1 potje verse dille
dessertpotjes
het gerecht van
1
Snipper % potje verse dille fijn.
7.
Laat minimum 1 u opstijven in de
Snij de Jonagold-appel in fijne blokjes.
koelkast.
Anjulie, uit
3.
Pel de avocado, snij middendoor en
8.
Haal de potjes uit de koelkast en draai
ze om. Haal de zalmbonbons uit de
verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in
Sint-Amandsberg
fijne blokjes.
plastic folie.
Roer de appel- en avocadoblokjes met
Dresseer op een bord met de grijze
Anjulie: “Het recept is gebaseerd op
de yoghurt en fijngesnipperde dille
garnalen, fijngesnipperde dragon en
een zalmbonbon met ricotta:
onder de geitenkaas. Kruid met zwarte
enkele plukjes dille.
vulling. Helaas vond ik die vulling
peper, niet te veel zout en enkele
10.
Besprenkel met wat olijfolie. Kruid met
niet zo geslaagd. Maar het idee van de
druppels citroensap.
zwarte peper.
bonbon vond ik geweldig. Dus ik heb
Bedek de bodem van de dessertpotjes
er een eigen versie van gemaakt met
met plastic folie. Beleg elk potje,
inclusief de rand, met 2 sneden
appel, avocado en geitenkaas. Koken
vind ik superleuk! Het is mijn hobby
gerookte zalm. Laat het teveel aan zalm
én beroep. Ik ben namelijk afgestu-
over de rand hangen.
deerd als hulpkok. Mijn grote droom
Vul op met de geitenkaasmengeling en
is om ooit eens te mogen koken met
vouw toe met de overhangende zalm
een bekende kok, daar zal ik beslist
tot een bonbon
nog veel van kunnen bijleren.
Hoe meedoen? 15
Post een foto van je favoriete
gerecht met krielaardappelen
Het originele idee en zijn
Like Spar Colruyt Group
op
en schrijf er kort bij hoe je het
bedenker krijgen een
Facebook Jen een ©
maakt. Het kookteam kiest er
plaatsje in deze rubriek en
Daar zie je elke maand de nieu
bedanken we met een Spar
een lekkere inzending uit om er
uitdaging staan
zelf een variant op te maken
aankoopbon van € 50.
©