Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 89




Hier is pagina 89 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

de uitdaging ®

Je favoriette gerecht met

gerookte vis

Gerookte vis is multiinzetbaar. Niet voor niets deelden heel wat

Facebook- en Instagramvolgers er gretig hun favoriete gerecht,

mee. Onze winnares goot het zelfs in een overheerlijke bonbon!

Zalmbonbon

4 personen « 25 min + in de koelkast: 1 u

210 g Spar gerookte Noorse zalm (8 sneden)

125 g Spar grijze garnalen

125 g Spar geitenkaas

% citroen

50 g Boni Selection Griekse yoghurt

enkele blaadjes dragon

1 Boni Selection Jonagold-appel

Boni Selection extra vierge olijfolie

% avocado

extra;

Het kookteam koos

1 potje verse dille

dessertpotjes

het gerecht van

1

Snipper % potje verse dille fijn.

7.

Laat minimum 1 u opstijven in de

Snij de Jonagold-appel in fijne blokjes.

koelkast.

Anjulie, uit

3.

Pel de avocado, snij middendoor en

8.

Haal de potjes uit de koelkast en draai

ze om. Haal de zalmbonbons uit de

verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in

Sint-Amandsberg

fijne blokjes.

plastic folie.

Roer de appel- en avocadoblokjes met

Dresseer op een bord met de grijze

Anjulie: “Het recept is gebaseerd op

de yoghurt en fijngesnipperde dille

garnalen, fijngesnipperde dragon en

een zalmbonbon met ricotta:

onder de geitenkaas. Kruid met zwarte

enkele plukjes dille.

vulling. Helaas vond ik die vulling

peper, niet te veel zout en enkele

10.

Besprenkel met wat olijfolie. Kruid met

niet zo geslaagd. Maar het idee van de

druppels citroensap.

zwarte peper.

bonbon vond ik geweldig. Dus ik heb

Bedek de bodem van de dessertpotjes

er een eigen versie van gemaakt met

met plastic folie. Beleg elk potje,

inclusief de rand, met 2 sneden

appel, avocado en geitenkaas. Koken

vind ik superleuk! Het is mijn hobby

gerookte zalm. Laat het teveel aan zalm

én beroep. Ik ben namelijk afgestu-

over de rand hangen.

deerd als hulpkok. Mijn grote droom

Vul op met de geitenkaasmengeling en

is om ooit eens te mogen koken met

vouw toe met de overhangende zalm

een bekende kok, daar zal ik beslist

tot een bonbon

nog veel van kunnen bijleren.

Hoe meedoen? 15

Post een foto van je favoriete

gerecht met krielaardappelen

Het originele idee en zijn

Like Spar Colruyt Group

op

en schrijf er kort bij hoe je het

bedenker krijgen een

Facebook Jen een ©

maakt. Het kookteam kiest er

plaatsje in deze rubriek en

Daar zie je elke maand de nieu

bedanken we met een Spar

een lekkere inzending uit om er

uitdaging staan

zelf een variant op te maken

aankoopbon van € 50.

©