Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

De

y

Rx

Skyr

9

Heeft een kenmerkende zurige

smaak, zit bomvol proteïnen

en bevat nagenoeg geen vet of

suikers.

Oorsprong: IJsland

af

PL

Productie: skyr wordt gemaakt met magere

melk volgens het procedé van verse kaas.

Vetgehalte: 0,2%

%

*

Perfect als …

+ basis voor een dip

+ vervanger van melk in beslag

Kruidendip met lentegroentjes

ik

4 personen « 20 min

2

fi

200 g skyr

12 roosjes romanesco

Ee

% kl tahini

1 bussel radijsjes

16 lente-uitjes

Boni Selection Griekse

u.

4 blaadjes basilicum

olijfolie

e

Lel verse bieslook

8 sneetjes Spar pancetta

1 el verse peterselie

12 sneetjes Spar Italiaanse

8 jonge wortelen

salami

24 stuks groene mini-asperges

1

Snij 4 van het groen van de lente-uitjes zodat er nog een

=

beetje groen overblijft.

Snipper de basilicum, bieslook en peterselie fijn. Doe de

-

skyr met de basilicum, bieslook, peterselie, tahini en 2 el

groen van de lente-ui in de hakmachine. Hak en meng tot

een dipsaus. Kruid de dip met peper en zout.

Gril 8 stuks lente-ui en 12 stuks groene asperges kort in de

grillpan met een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.

Wikkel de pancetta rond de gegrilde lente-ui.

Wikkel de salami rond de gegrilde asperges.

Snij het loof van de radijsjes en jonge wortelen en snij de

Pouilly Fumé Le Chasnoy

romanesco in roosjes.

(Frankrijk)

Presenteer de groenten op een bord.

« frisse aroma's van appel en citrusfruit

Doe de dip in een kommetje en werk af met een blaadje

» levendige en volle fruitsmaak

basilicum. Serveer de dip bij de groenten.

» mooie afdronk