Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
special ®
Verse kaas \
=
halfvol
Een smeuïge, frisse kaas, rijk
De overgebleven massa wordt
aan eiwitten en een goede bron
nog eens goed geroerd en de
van calcium.
verse kaas is klaar.
Productie: aan melk met melk-
Vetgehalte: 4%
zuurbacteriën wordt stremsel
Perfect …
toegevoegd. Het geheel mag,
in een cheesecake
daarna uitlekken in een doek.
in een beignetbeslag
Japanse ‘cotton’ cheesecake
met verse kaas
8 personen » 55 min + afkoelen: 1 u
250 g verse kaas halfvol
20 g maïzena
6 Spar eieren
snuifje zout
140 g suiker
bloemsuiker
100 ml Boni Selection volle melk
extra:
60 g Spar boter
springvorm (® 25 cm)
zeste van 1 bio citroen
bakpapier
60 g zelfrijzende bloem
..
Splits de eieren. Klop de zes eidooiers luchtig met 70 g suiker.
4
Fr
Meng de verse kaas en zeste van citroen onder de eidooiers.
Verwarm de melk. Laat de boter smelten in de melk. Giet bij het beslag.
F
Zeef de bloem en meng samen met de maïzena onder het beslag.
Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout en 70 g suiker.
Er
Spatel de opgeklopte eiwitten beetje bij beetje onder het beslag.
Vet de springvorm licht in en bedek de bodem en zijkanten met bakpapier.
nd
Ϩ NOUuEWwN EH
Giet het beslag in de bakvorm en schud een paar keer zodat alle luchtbel-
len verdwijnen.
Verwarm de oven voor op 200°C.
10.
Zet de bakvorm in de braadslede van de oven. Giet kokend water in de
braadslede tot % van de rand.
Se
ee
7
Er
11
Bak de cake 18 min in de voorverwarmde oven.
Ve
=
‚u
ı2
a
ä
Verlaag de temperatuur naar 140°C en bak de cake 30 min verder.
ri
té
13.
Schakel de oven uit, maar laat de cake nog 30 min in de oven staan met
gesloten deur.
14.
Haal de cake uit de oven en uit het waterbad.
15.
Laat de cake in de vorm nog 30 min op kamertemperatuur verder afkoe-
len, vooraleer uit de vorm te halen.
16.
Haal de cake uit de vorm en versier met bloemsuiker met een sjabloon.