Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

special ®

Verse kaas \

=

halfvol

Een smeuïge, frisse kaas, rijk

De overgebleven massa wordt

aan eiwitten en een goede bron

nog eens goed geroerd en de

van calcium.

verse kaas is klaar.

Productie: aan melk met melk-

Vetgehalte: 4%

zuurbacteriën wordt stremsel

Perfect …

toegevoegd. Het geheel mag,

in een cheesecake

daarna uitlekken in een doek.

in een beignetbeslag

Japanse ‘cotton’ cheesecake

met verse kaas

8 personen » 55 min + afkoelen: 1 u

250 g verse kaas halfvol

20 g maïzena

6 Spar eieren

snuifje zout

140 g suiker

bloemsuiker

100 ml Boni Selection volle melk

extra:

60 g Spar boter

springvorm (® 25 cm)

zeste van 1 bio citroen

bakpapier

60 g zelfrijzende bloem

..

Splits de eieren. Klop de zes eidooiers luchtig met 70 g suiker.

4

Fr

Meng de verse kaas en zeste van citroen onder de eidooiers.

Verwarm de melk. Laat de boter smelten in de melk. Giet bij het beslag.

F

Zeef de bloem en meng samen met de maïzena onder het beslag.

Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout en 70 g suiker.

Er

Spatel de opgeklopte eiwitten beetje bij beetje onder het beslag.

Vet de springvorm licht in en bedek de bodem en zijkanten met bakpapier.

nd

Ϩ NOUuEWwN EH

Giet het beslag in de bakvorm en schud een paar keer zodat alle luchtbel-

len verdwijnen.

Verwarm de oven voor op 200°C.

10.

Zet de bakvorm in de braadslede van de oven. Giet kokend water in de

braadslede tot % van de rand.

Se

ee

7

Er

11

Bak de cake 18 min in de voorverwarmde oven.

Ve

=

‚u

ı2

a

ä

Verlaag de temperatuur naar 140°C en bak de cake 30 min verder.

ri



13.

Schakel de oven uit, maar laat de cake nog 30 min in de oven staan met

gesloten deur.

14.

Haal de cake uit de oven en uit het waterbad.

15.

Laat de cake in de vorm nog 30 min op kamertemperatuur verder afkoe-

len, vooraleer uit de vorm te halen.

16.

Haal de cake uit de vorm en versier met bloemsuiker met een sjabloon.