Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 77


Hier is pagina 77 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Spar Folder 01.03.2020

Hier is pagina 77 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 77

kookduel © Ierse lamskoteletjes met muntsaus Belgische kotelet met snel en colcannon mosterdsausje, worteltjes, 4 personen « 1u waterkers en ‘pellepatatjes’ 750 g lamskoteletjes 4 personen + 45 min muntsaus: 4 varkenskoteletten 1 potje verse munt 1 potje verse platte peterselie 1 bos jonge worteltjes 1 bussel waterkers 1teentje look 2 ansjovisfilets 700 g Boni Selection bio krielaardappeltjes 75 ml Boni Selection olijfolie scheut cognac colcannon: 250 ml Spar room 700 g Boni Selection bloemige aardappelen 1 à 2 el Boni Selection graantjesmosterd 150 g savooikool Spar boter 6 lente-uitjes maïzena express 125 ml Boni Selection room 75 g Spar roomboter 2 Haal het vlees uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. 1 Muntsaus: pel de look en snipper fijn. Reinig, spoel en droog de waterkers. 2 Doe de muntblaadjes samen met de peterselieblaadjes, Snij het loof van de wortelen tot 2 cm boven de wortelen af. ansjovis, look en olijfolie in het hakmolentje en mix fijn. Kruid Spoel grondig en blancheer de wortelen beetgaar. met peper en zout. Smelt een klontje boter in een pot en voeg de worteltjes toe. Colcannon: blancheer de savooikool kort. Laat uitlekken en Glaceer en zet het vuur uit. snipper fijn samen met de lente-uitjes. Spoel de aardappeltjes grondig en kook ze ongeschild gaar. Schrob de aardappelen schoon en kook ze gaar in de schil. Giet ze af en laat uitdampen. Giet ze af en laat uitdampen. Kruid het vlees. Bak de koteletten aan beide kanten goud- Verwarm de room en smelt de boter. bruin in hete boter. Haal uit de pan en hou warm. Pel de aardappelen en stamp ze fijn of draai ze door een roer- Verwijder het teveel aan vet uit de pan. Giet een scheutje zeef. cognac in de pan en roer de braadresten los. Roer de gesmolten boter en room erdoor. Kruid met peper en Voeg room en mosterd naar smaak toe en laat even inkoken. zout. Kruid met peper en zout. Laat indien gewenst indikken met maïzena. Schep de lente-ui en savooikool erdoor en hou warm. Kruid het vlees met peper en zout. Schik de kotelet, wat pellepatatjes, waterkers en worteltjes 10. Gril de lamskoteletjes kort aan beide zijden. op voorverwarmde borden. 11. Schik de koteletjes op voorverwarmde borden. Overgiet met 10. Werk af met de saus. de muntsaus en schep de colcannon ernaast. Vonge wortelen worden in het voorjaar geoogst. Doordat ze niet zo lang onder de grond zitten, hoef je ze niet de schillen. Serbal Malbec (Atamisque, Uco valley, Argentinië) Tripel Karmeliet (8,4%) * hoog geconcentreerde wijn * volle aroma's van fruit, vanille en gist “ stevige structuur « vol en romig mondgevoel « fruitige, zijdeachtige smaak « verfrissende fluwelen toets Nd

Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 77