Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Be

}

er



sx

Beef teriyaki met

f

À

Japanse wokmix

==

iz

nr

I:

4 personen « 40 min + marineren

ju

minstens 30 min

|

ju

t

A

u

400 g Spar biefstuk

(ji

2 x 300 g Spar Japanse wokmix

©

100 g shiitake

3 lente-uitjes

{

j

|

2 el Spar sesamzaadjes

|

arachideolie

I

f

teriyakisaus:

|

50 ml Boni Selection sojasaus

\

LP

50 ml sherry

10 g bruine suiker

rh

|

|

2 tenen look

2

30 g Boni Selection vloeibare honing

“5.

1 kl Boni Selection sesamolie

%

=

Teriyakisaus: kneus de tenen look

met de platte kant van een groot

wi

mes. Laat de sojasaus, sherry, bruine

sr”

a

suiker, 50 ml water, looktenen, honing

3

%

F

M]

en sesamolie 5 min zachtjes koken.

Haal van het vuur en laat afkoelen tot

he

2

3

43?

kamertemperatuur.

Snij de biefstuk in dunne reepjes.



EN

Ey

ee

Giet de teriyakisaus erover en laat

5

30 min, op kamertemperatuur, mari-

5

ir

neren tot gebruik.

Rooster de sesamzaadjes al roerend

Pl A

4

ve

4

5

goudbruin in een pan zonder vetstof.

Snij de lente-uitjes in fijne schuine

plakjes.

Br

5

=

Snij de shiitake in plakjes.

Verhit een wok op het vuur. Voeg

MER:

Eh

enkele el arachideolie toe.

;

Haal de biefstukplakjes uit de teriyaki-

Ki

saus en bak kort en krachtig in de

warme olie. Haal uit de wok.

Hd

|

Roerbak de shiitake krachtig in de

|

2

wok. Blus met 4 el teriyakisaus en laat

|

karamelliseren. Voeg de wokmixen

|

toe en roerbak krokant.

|

10.

À

f »

Blus met de overige teriyakisaus.

11

Roer de biefstuk onder het geheel om

Hapkin (8,5%)

op te warmen.

|

|

Il

IN

+ ongetemde pittigheid van monroe-hop

12.

Bestrooi met sesamzaadjes en

Wii

+ florale toetsen van saaz

lente-ui en serveer met rijst.

« rijk smakenpalet

FTE

„eb

a

u

6

TNT

And

it

a

#