Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

special ®



hs

EN

Éd

au

u

=

B

“=

a

nr

4

Gepofte aardappel met cottage

Salade met tonijn

cheese, gebakken entrecote en

4 personen « 35 min

1 venkel

dressing:

groene groenten

2 dl kefir

150 g Spar fijngesneden

4 personen e 35 min + oven: 1 u

witte kool

1 blik gezouten ansjovis-

200 g fijne boontjes

filets

200 g cottage cheese

Boni Selection olijfolie

2 blikken Boni Selection

Lel geraspte Parmezaanse

4 grote Spar bloemige

Spar boter

tonijn op olie

kaas

aardappelen

600 g entrecote

10 Spar groene olijven

een paar druppels

4 el gebakken uitjes

200 g fijne boontjes

10 kerstomaatjes

worcestersaus

verse bieslook

200 g peultjes

2 lente-uitjes

Boni Selection olijfolie

verse peterselie

200 g diepvrieserwtjes

% komkommer

waterkers

bieslook

Spoel de aardappelen. Kruid ze met peper en zout en

besprenkel met olijfolie.

Verwarm de oven voor op 200°C.

1.

Verwijder het steeltje van de boontjes. Kook de boon-

tjes al dente in gezouten water.

Wikkel elke aardappel in aluminiumfolie. Zorg dat er

geen stoom kan vrijkomen.

»

Laat de boontjes, na het koken, onmiddellijk schrikken

Leg de ingepakte aardappelen op de bakplaat. Gaar

in koud water.

+ 1 u in de voorverwarmde oven. Controleer met een

Snij de venkel in fijne ringen.

mes of de aardappelen gaar zijn. Gaar, indien nodig,

Halveer de kerstomaatjes.

Snij de komkommer in dunne reepjes.

nog 15 min langer.

Snipper de peterselie en bieslook fijn. Meng de cot-

Snipper de lente-uitjes fijn.

tage cheese met de verse kruiden. Kruid met peper en

Dressing: plet de ansjovis fijn.

œ No up w

zout.

Meng de kefir met de geplette ansjovisfilets, Parme-

Blancheer de verschillende groenten beetgaar. Laat de

zaanse kaas, worcestersaus en 1 el olijfolie. Kruid af

met peper.

groenten onmiddellijk schrikken onder koud water.

Laat 1 el boter smelten in een pan en hussel de groen-

Verdeel de groenten, olijven en uitgelekte tonijn over

ten onder de boter. Kruid met peper en zout.

een grote slakom.

10.

Bak de entrecote in 2 el boter en 1 el olijfolie. Kruid

Werk de salade af met de dressing, lente-uitjes,

met peper en zout.

ansjovisfilets, waterkers en bieslook.

Haal de gepofte aardappelen uit de oven en snij in

‘twee. Snij niet door tot aan de onderkant zodat de

aardappel 1 geheel blijft.

10.

Vul de aardappel met de cottage cheese en werk af

met wat gebakken uitjes. Versier met een takje bies-

look.

11. Serveer de aardappel bij het vlees en de groenten.