Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
special ®
—
hs
EN
Éd
au
u
=
B
“=
a
nr
4
Gepofte aardappel met cottage
Salade met tonijn
cheese, gebakken entrecote en
4 personen « 35 min
1 venkel
dressing:
groene groenten
2 dl kefir
150 g Spar fijngesneden
4 personen e 35 min + oven: 1 u
witte kool
1 blik gezouten ansjovis-
200 g fijne boontjes
filets
200 g cottage cheese
Boni Selection olijfolie
2 blikken Boni Selection
Lel geraspte Parmezaanse
4 grote Spar bloemige
Spar boter
tonijn op olie
kaas
aardappelen
600 g entrecote
10 Spar groene olijven
een paar druppels
4 el gebakken uitjes
200 g fijne boontjes
10 kerstomaatjes
worcestersaus
verse bieslook
200 g peultjes
2 lente-uitjes
Boni Selection olijfolie
verse peterselie
200 g diepvrieserwtjes
% komkommer
waterkers
bieslook
Spoel de aardappelen. Kruid ze met peper en zout en
besprenkel met olijfolie.
Verwarm de oven voor op 200°C.
1.
Verwijder het steeltje van de boontjes. Kook de boon-
tjes al dente in gezouten water.
Wikkel elke aardappel in aluminiumfolie. Zorg dat er
geen stoom kan vrijkomen.
»
Laat de boontjes, na het koken, onmiddellijk schrikken
Leg de ingepakte aardappelen op de bakplaat. Gaar
in koud water.
+ 1 u in de voorverwarmde oven. Controleer met een
Snij de venkel in fijne ringen.
mes of de aardappelen gaar zijn. Gaar, indien nodig,
Halveer de kerstomaatjes.
Snij de komkommer in dunne reepjes.
nog 15 min langer.
Snipper de peterselie en bieslook fijn. Meng de cot-
Snipper de lente-uitjes fijn.
tage cheese met de verse kruiden. Kruid met peper en
Dressing: plet de ansjovis fijn.
œ No up w
zout.
Meng de kefir met de geplette ansjovisfilets, Parme-
Blancheer de verschillende groenten beetgaar. Laat de
zaanse kaas, worcestersaus en 1 el olijfolie. Kruid af
met peper.
groenten onmiddellijk schrikken onder koud water.
Laat 1 el boter smelten in een pan en hussel de groen-
Verdeel de groenten, olijven en uitgelekte tonijn over
ten onder de boter. Kruid met peper en zout.
een grote slakom.
10.
Bak de entrecote in 2 el boter en 1 el olijfolie. Kruid
Werk de salade af met de dressing, lente-uitjes,
met peper en zout.
ansjovisfilets, waterkers en bieslook.
Haal de gepofte aardappelen uit de oven en snij in
‘twee. Snij niet door tot aan de onderkant zodat de
aardappel 1 geheel blijft.
10.
Vul de aardappel met de cottage cheese en werk af
met wat gebakken uitjes. Versier met een takje bies-
look.
11. Serveer de aardappel bij het vlees en de groenten.