Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 37


Hier is pagina 37 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Spar Folder 01.03.2020

Hier is pagina 37 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 37

special ® — hs EN Éd au u = B “= a nr 4 Gepofte aardappel met cottage Salade met tonijn cheese, gebakken entrecote en 4 personen « 35 min 1 venkel dressing: groene groenten 2 dl kefir 150 g Spar fijngesneden 4 personen e 35 min + oven: 1 u witte kool 1 blik gezouten ansjovis- 200 g fijne boontjes filets 200 g cottage cheese Boni Selection olijfolie 2 blikken Boni Selection Lel geraspte Parmezaanse 4 grote Spar bloemige Spar boter tonijn op olie kaas aardappelen 600 g entrecote 10 Spar groene olijven een paar druppels 4 el gebakken uitjes 200 g fijne boontjes 10 kerstomaatjes worcestersaus verse bieslook 200 g peultjes 2 lente-uitjes Boni Selection olijfolie verse peterselie 200 g diepvrieserwtjes % komkommer waterkers bieslook Spoel de aardappelen. Kruid ze met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Verwarm de oven voor op 200°C. 1. Verwijder het steeltje van de boontjes. Kook de boon- tjes al dente in gezouten water. Wikkel elke aardappel in aluminiumfolie. Zorg dat er geen stoom kan vrijkomen. » Laat de boontjes, na het koken, onmiddellijk schrikken Leg de ingepakte aardappelen op de bakplaat. Gaar in koud water. + 1 u in de voorverwarmde oven. Controleer met een Snij de venkel in fijne ringen. mes of de aardappelen gaar zijn. Gaar, indien nodig, Halveer de kerstomaatjes. Snij de komkommer in dunne reepjes. nog 15 min langer. Snipper de peterselie en bieslook fijn. Meng de cot- Snipper de lente-uitjes fijn. tage cheese met de verse kruiden. Kruid met peper en Dressing: plet de ansjovis fijn. œ No up w zout. Meng de kefir met de geplette ansjovisfilets, Parme- Blancheer de verschillende groenten beetgaar. Laat de zaanse kaas, worcestersaus en 1 el olijfolie. Kruid af met peper. groenten onmiddellijk schrikken onder koud water. Laat 1 el boter smelten in een pan en hussel de groen- Verdeel de groenten, olijven en uitgelekte tonijn over ten onder de boter. Kruid met peper en zout. een grote slakom. 10. Bak de entrecote in 2 el boter en 1 el olijfolie. Kruid Werk de salade af met de dressing, lente-uitjes, met peper en zout. ansjovisfilets, waterkers en bieslook. Haal de gepofte aardappelen uit de oven en snij in ‘twee. Snij niet door tot aan de onderkant zodat de aardappel 1 geheel blijft. 10. Vul de aardappel met de cottage cheese en werk af met wat gebakken uitjes. Versier met een takje bies- look. 11. Serveer de aardappel bij het vlees en de groenten.

Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 37