Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Le

special ®

ir

1

Kip curry met yoghurt, linzen,

rijst en frisse komkommer

Ë

4 personen + 50 min

300 ml Boni Selection volle yoghurt

1 stengel citroengras

4 Spar kippenbouten

2 chilipepers

Lui

1 blik Boni Selection linzen

2 teentjes look

250 g Boni Selection basmatirijst

2 wortelen

1 kaneelstok

4 el Boni Selection currykruiden

2 el Spar rozijnen

1 komkommer

1el Boni Selection korianderpoeder

1 kl Boni Selection komijnpoeder

zel witte wijnazijn

Boni Selection arachideolie

% kl suiker

Pel de ui en snipper fijn. Schil de wortelen en snij in blokjes.

Bak de ui en wortel aan in 2 el arachideolie in een grote pan.

Voeg de currykruiden, het komijnpoeder en het korianderpoeder

toe en bak kort mee. Kruid met peper en zout.

Meng de yoghurt en 1 dl water onder de gebakken kruiden, ui en

wortel.

Voeg de chilipepers, de look en het citroengras bij de saus.

Verdeel de kippenbouten over de saus. Zet het deksel op de pan en

laat op een zacht vuur garen tot de kip gaar is.

Meng, als de kip gaar is, de linzen onder de saus.

Week de rozijnen 10 min in water met de kaneelstok.

Kook de rijst gaar zoals op de verpakking vermeld.

10.

Meng de uitgelekte rozijnen en kaneelstok onder de gare rijst.

11

Snij de komkommer in schijfjes, overgiet met azijn en bestrooi

met suiker. Kruid met peper en zout.

12.

Serveer de kip curry met linzen met de rijst en frisse komkommer.



var

Volle yoghurt

m

Een gefermenteerd melkproduct met melkzuur-

mn

bacteriën en een milde, romige smaak.

Productie: wanneer je melkzuurbacteriën toevoegt

aan melk, beginnen die zich te vermenigvuldigen.

Dat geeft een dik en romig mengsel, de yoghurt.

Yoghurt acar

va den

Vetgehalte: 3,5%

Grimbergen blond (8%)

» sterk blond bier

7

Perfect als …

+ vervanger van room in sauzen

« vol karakter en toch toegankelijk

« verrijkt met aromatische hop

uf

+ als basis voor ijs

Pan