Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 73




Hier is pagina 73 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

het verhaal van @

Het procedé van yoghurt en

1

verse kaas

Dagelijks krijgt Pur Natur verse melk

ae

CS

aangeleverd. Die wordt eerst grondig

gecontroleerd en dan gelost en gekoeld.

FUI

SE

De melk wordt vervolgens automatisch

klaargezet voor de bereiding van

IK

ne

yoghurt en verse kaas. Daarna start de

Er

pasteurisatie. Afhankelijk van het soort

yoghurt is het vervolgproces iets anders.

ze

Le

Elke dag wordt er

a

biologische melk aangeleverd,

|

de basis voor de yoghurt

en verse kaas.

Ee

Gr

ij

Om verse kaas te bereiden voegen we

2

=

kaasculturen toe aan de opgewarmde

8

melk. De fermentatie start en in een

UN:

ee

el

volgende stap wordt de gefermenteerde

DT

N

melk ingedikt of gecentrifugeerd, waarbij

PL

LES

Fe

je enerzijds kaaswei en anderzijds

/

7

kaaswrongel krijgt. De kaas kan verder

er I

vermengd worden met room, om volle

ee

kaas te maken, of fruit.

= U

zu

a

a

Alvorens de flessen of potten te vullen

met yoghurt of verse kaas, worden ze met

stoom ontsmet. Na het vullen worden ze

22

em

u

gelabeld en gekoeld via een koeltunnel.

In gekoelde transportwagens worden ze

Re

ñ

vervoerd naar ons distributiecentrum

Ai

er

van waaruit de potjes naar de Spar

Ba

winkels vertrekken.

Pr

In

Fed

ae

ei

2

sn

en

ee

|

ann

ee

Ed

FIAT

Lors

in

id

Le

Em dé

aa ete

E

De

veu Bx150g €

Pre d

LE

F À