Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 73
Hier is pagina 73 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
het verhaal van @
Het procedé van yoghurt en
1
verse kaas
Dagelijks krijgt Pur Natur verse melk
ae
CS
aangeleverd. Die wordt eerst grondig
gecontroleerd en dan gelost en gekoeld.
FUI
SE
De melk wordt vervolgens automatisch
klaargezet voor de bereiding van
IK
ne
yoghurt en verse kaas. Daarna start de
Er
pasteurisatie. Afhankelijk van het soort
yoghurt is het vervolgproces iets anders.
ze
Le
Elke dag wordt er
a
biologische melk aangeleverd,
|
de basis voor de yoghurt
en verse kaas.
Ee
Gr
ij
Om verse kaas te bereiden voegen we
2
=
kaasculturen toe aan de opgewarmde
8
melk. De fermentatie start en in een
UN:
ee
el
volgende stap wordt de gefermenteerde
DT
N
melk ingedikt of gecentrifugeerd, waarbij
PL
LES
Fe
je enerzijds kaaswei en anderzijds
/
7
kaaswrongel krijgt. De kaas kan verder
er I
vermengd worden met room, om volle
ee
kaas te maken, of fruit.
= U
zu
a
a
Alvorens de flessen of potten te vullen
met yoghurt of verse kaas, worden ze met
stoom ontsmet. Na het vullen worden ze
22
em
u
gelabeld en gekoeld via een koeltunnel.
In gekoelde transportwagens worden ze
Re
ñ
vervoerd naar ons distributiecentrum
Ai
er
van waaruit de potjes naar de Spar
Ba
winkels vertrekken.
Pr
In
Fed
ae
ei
2
sn
en
ee
|
ann
ee
Ed
FIAT
Lors
in
id
Le
Em dé
aa ete
E
De
veu Bx150g €
Pre d
LE
F À