Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 31
AP m special ® Bak de blini’s op 7, een matig vuur zodat ze zeker niet aanbranden. PL 4 ee jn "+ dl Te sf Prosecco Raffaello extra dry (Italië) » mild fruitig aroma, dat doet denken aan bloemen en appels « levendig in de mond - een frisse, sprankelende verleiding CO / 6 É Blini’s met skyr en gerookte zalm (| 10 stuks » 25 min 1 {Al A 150 g (+4 el) skyr Meng 4 el skyr met de mierikswortelpasta. 100 g tarwebloem Klop de eieren los en meng 150 g skyr à 2 middelgrote Spar eieren onder de eieren. 1 kl bakpoeder Voeg de bloem, het bakpoeder en het snuifje zout snuifje zout toe en klop tot een beslag. 3 sneetjes Spar gerookte Verhit arachideolie in een antikleefpan. zalm Schep 1 grote el beslag per blini in de pan. 1 potje oranje lompviseitjes Bak de blini’s aan beide kanten goudbruin. 1 kl mierikswortelpasta Verdeel de gerookte zalm over de blini's. Boni Selection arachideolie Werk af met een lepeltje skyr, lompvis- enkele takjes dille eitjes en een plukje dille.
Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 31