Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AP

m

special ®

Bak de blini’s op

7,

een matig vuur

zodat ze zeker niet

aanbranden.

PL

4

ee

jn

"+

dl

Te

sf

Prosecco Raffaello extra dry (Italië)

» mild fruitig aroma, dat doet denken

aan bloemen en appels

« levendig in de mond

- een frisse, sprankelende verleiding

CO

/

6

É

Blini’s met skyr en gerookte zalm

(|

10 stuks » 25 min

1

{Al

A

150 g (+4 el) skyr

Meng 4 el skyr met de mierikswortelpasta.

100 g tarwebloem

Klop de eieren los en meng 150 g skyr

à

2 middelgrote Spar eieren

onder de eieren.

1 kl bakpoeder

Voeg de bloem, het bakpoeder en het

snuifje zout

snuifje zout toe en klop tot een beslag.

3 sneetjes Spar gerookte

Verhit arachideolie in een antikleefpan.

zalm

Schep 1 grote el beslag per blini in de pan.

1 potje oranje lompviseitjes

Bak de blini’s aan beide kanten goudbruin.

1 kl mierikswortelpasta

Verdeel de gerookte zalm over de blini's.

Boni Selection arachideolie

Werk af met een lepeltje skyr, lompvis-

enkele takjes dille

eitjes en een plukje dille.