Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mijn keuken @

Y

Een stevige start

==

pn

IE

66 Geert:

“Havermout

Courgettepasta met

A

ul,

EN

=

3

maakte al deel

pesto van avocado

4 personen « 30 min

uit van mijn

eetpatroon

20 grote scampi's

2

omdat het me een

Spar boter

2 verpakkingen courgettespaghetti

verzadigd gevoel

avocadopesto:

geeft tot aan de

2 rijpe avocado’s

2 teentjes look

lunch. Meestal ga ik

voor de klassieke combo

1 potje verse basilicum

15 ml citroensap

30 ml Boni Selection Griekse olijfolie

met rozijnen en yoghurt.

Nieuwe inspiratie is meer

1

Avocadopesto: pel en snipper de look.

dan welkom

1?

Doe samen met het vruchtvlees van

de avocado’s, de basilicumblaadjes,

het citroensap en de olijfolie in een

hakmolentje.

Havermout met kokos en framboos

Pureer en voeg indien nodig lepel per

1 kop e 5 min

lepel water toe tot de juiste consisten-

tie.

% kop havermout

Kruid met peper en zout.

1 kop kokosmelk

Pel de scampi's en kruid met peper

enkele druppels vanillearoma

en zout. Bak goudbruin en net gaar in

verse frambozen

boter.

Stoof de courgettespaghetti heel kort

1. Overgiet de havermout met de melk en roer het vanillearoma

in een scheut olijfolie. Kruid met peper

erdoor.

en zout.

2. Dek af en zet 2 min in de microgolfoven op de hoogste stand.

Schep de avocadopesto door de cour-

3. Werk af met frambozen.

gette en verdeel over de borden.

Schik de scampi's erop en serveer.

> Receptfoto op p. 52

>

Gebakken havermout met rode vruchten

4 personen « 40 min

Eis



125 g havermoutvlokken

1 kl bakpoeder

150 g rood fruit uit de diepvries (frambozen,

1 buisje vanillearoma

aardbeien, blauwe bessen)

2 el esdoornsiroop

2 Spar eieren

Spar roomboter

200 ml amandeldrink

extra:

1 kl speculaaskruiden

ovenschaal (15 x 20 cm)

1.

Verwarm de oven voor op 180°C.

5.

Schep het fruit door de havermout en

Spar courgeHtrspaghetti:

2.

Meng de havermout met het bakpoeder

vul de ovenschaal gelijkmatig.

en de speculaaskruiden.

6.

Giet het eimengsel erover en plaats

een snelle manier om meer

30 min in de voorverwarmde oven.

Klop de eieren los in de amandeldrink met

vitaminen op tafel te

het vanillearoma en de esdoornsiroop.

Dek de schaal af met aluminiumfolie en

Vet een ovenschaal in met boter.

zet nog 15 min in de oven.

toveren!

Haal uit de oven en laat afkoelen.