Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mijn keuken @
Y
Een stevige start
==
pn
IE
66 Geert:
“Havermout
Courgettepasta met
A
ul,
EN
=
3
maakte al deel
pesto van avocado
4 personen « 30 min
uit van mijn
eetpatroon
20 grote scampi's
2
omdat het me een
Spar boter
2 verpakkingen courgettespaghetti
verzadigd gevoel
avocadopesto:
geeft tot aan de
2 rijpe avocado’s
2 teentjes look
lunch. Meestal ga ik
voor de klassieke combo
1 potje verse basilicum
15 ml citroensap
30 ml Boni Selection Griekse olijfolie
met rozijnen en yoghurt.
Nieuwe inspiratie is meer
1
Avocadopesto: pel en snipper de look.
dan welkom
1?
Doe samen met het vruchtvlees van
de avocado’s, de basilicumblaadjes,
het citroensap en de olijfolie in een
hakmolentje.
Havermout met kokos en framboos
Pureer en voeg indien nodig lepel per
1 kop e 5 min
lepel water toe tot de juiste consisten-
tie.
% kop havermout
Kruid met peper en zout.
1 kop kokosmelk
Pel de scampi's en kruid met peper
enkele druppels vanillearoma
en zout. Bak goudbruin en net gaar in
verse frambozen
boter.
Stoof de courgettespaghetti heel kort
1. Overgiet de havermout met de melk en roer het vanillearoma
in een scheut olijfolie. Kruid met peper
erdoor.
en zout.
2. Dek af en zet 2 min in de microgolfoven op de hoogste stand.
Schep de avocadopesto door de cour-
3. Werk af met frambozen.
gette en verdeel over de borden.
Schik de scampi's erop en serveer.
> Receptfoto op p. 52
>
Gebakken havermout met rode vruchten
4 personen « 40 min
Eis
“
125 g havermoutvlokken
1 kl bakpoeder
150 g rood fruit uit de diepvries (frambozen,
1 buisje vanillearoma
aardbeien, blauwe bessen)
2 el esdoornsiroop
2 Spar eieren
Spar roomboter
200 ml amandeldrink
extra:
1 kl speculaaskruiden
ovenschaal (15 x 20 cm)
1.
Verwarm de oven voor op 180°C.
5.
Schep het fruit door de havermout en
Spar courgeHtrspaghetti:
2.
Meng de havermout met het bakpoeder
vul de ovenschaal gelijkmatig.
en de speculaaskruiden.
6.
Giet het eimengsel erover en plaats
een snelle manier om meer
30 min in de voorverwarmde oven.
Klop de eieren los in de amandeldrink met
vitaminen op tafel te
het vanillearoma en de esdoornsiroop.
Dek de schaal af met aluminiumfolie en
Vet een ovenschaal in met boter.
zet nog 15 min in de oven.
toveren!
Haal uit de oven en laat afkoelen.