Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ONZE TOP 5
en
4
Pomelo, een
a
dl
kruising tu
1
Creed
RE
a
qe
joue
©
favoriete
Jeannine Byerkowski: “We
|
Beer
citrusvrucht.
zijn twee collega’s die hier
regelmatig samen komen
winkelen. Waarom hier?
Omdat de kwaliteit nooit
|
tegenvalt en er altijd een
joviale sfeer heerst.”
Fa
a
Aas
EA
Corinne Anzalone: “Naast
=
gs
grijpen we
R
CRUE
een voorraadje vers fruit ligt
zij
rustiek'
en
er in mijn winkelmandje
alles voor het avondeten:
D
=
Fe
MC
mbrood me:
rundsbrochettes met frietjes
Mr
CEE
en salade.”
7
ie
=
Escalope Parmiggiana
2 personen « 40 min
er
7
In on:
300 g kalfslapjes
Boni Selection tapastomaten
Boni Selection arachideolie
urafdeling
1 aubergine
af
MES:
«2
%
or
2 bollen Spar mozzarella
saus:
Es
sta’s van
Le
1 zakje Spar gratinkaas
1sjalot
BEN,
wi
Boni Selection balsamicoazijn
Boni Selection olijfolie
It:
HERO
ort
1 zakje Spar rucola
1 fles Boni Selection passata
ee
2 eieren
rustica
paneermeel
Boni Selection culinaire room
Saus: pel de sjalot en snipper fijn.
:
Stoof de sjalot aan in wat olijfolie. Voeg de passata toe en laat sudderen.
|
1.0
Giet op het einde de room erbij en laat wat inkoken.
EE
FA
Snij de aubergine in de lengte middendoor en daarna in plakken.
pe
Blauwe Chimay
Klop 2 eieren los in een diep bord. Kruid met peper en zout. Vul een 2de
en donker
bord met paneermeel
js
ier met
chtig
g
Wentel het kalfslapje eerst in de losgeklopte eieren en daarna in het
aroma en
paneermeel.
AT
EENS
Warm wat arachideolie op in een antikleefpan en bak het kalfslapje in de
Ì
Pen!
warme olie.
Leg de aubergineplakken in een ovenschotel en overgiet met wat olijfolie
Ir
Kruid met peper en zout.
Zet in een voorverwarmde oven van 180°C en laat garen.
Neem een andere ovenschotel en bedek met een laag van de tomaten-
roomsaus.
Stelle, Aglianico
ES
oef
En
10.
Schik daarop het gebakken kalfslapje en daarboven de plakken gare au-
ulture p:
bergine. Overgiet met de resterende saus
tsen van
11
Snij de mozzarella in plakjes en schik op de saus.
ES
fde pruim,
12
no
ench
oladı
Werk af met wat geraspte kaas.
13
Zet 10 min in de voorverwarmde oven op 180°C.
ae al aant
14,
Schik de escalope op een bord.
8
EE
15.
Werk af met tapastomaten en rucola. Druppel de balsamicoazijn erover.
RS
LE