Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 82


Hier is pagina 82 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Spar Folder 01.03.2020

Hier is pagina 82 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 82

ONZE TOP 5 en 4 Pomelo, een a dl kruising tu 1 Creed RE a qe joue © favoriete Jeannine Byerkowski: “We | Beer citrusvrucht. zijn twee collega’s die hier regelmatig samen komen winkelen. Waarom hier? Omdat de kwaliteit nooit | tegenvalt en er altijd een joviale sfeer heerst.” Fa a Aas EA Corinne Anzalone: “Naast = gs grijpen we R CRUE een voorraadje vers fruit ligt zij rustiek' en er in mijn winkelmandje alles voor het avondeten: D = Fe MC mbrood me: rundsbrochettes met frietjes Mr CEE en salade.” 7 ie = Escalope Parmiggiana 2 personen « 40 min er 7 In on: 300 g kalfslapjes Boni Selection tapastomaten Boni Selection arachideolie urafdeling 1 aubergine af MES: «2 % or 2 bollen Spar mozzarella saus: Es sta’s van Le 1 zakje Spar gratinkaas 1sjalot BEN, wi Boni Selection balsamicoazijn Boni Selection olijfolie It: HERO ort 1 zakje Spar rucola 1 fles Boni Selection passata ee 2 eieren rustica paneermeel Boni Selection culinaire room Saus: pel de sjalot en snipper fijn. : Stoof de sjalot aan in wat olijfolie. Voeg de passata toe en laat sudderen. | 1.0 Giet op het einde de room erbij en laat wat inkoken. EE FA Snij de aubergine in de lengte middendoor en daarna in plakken. pe Blauwe Chimay Klop 2 eieren los in een diep bord. Kruid met peper en zout. Vul een 2de en donker bord met paneermeel js ier met chtig g Wentel het kalfslapje eerst in de losgeklopte eieren en daarna in het aroma en paneermeel. AT EENS Warm wat arachideolie op in een antikleefpan en bak het kalfslapje in de Ì Pen! warme olie. Leg de aubergineplakken in een ovenschotel en overgiet met wat olijfolie Ir Kruid met peper en zout. Zet in een voorverwarmde oven van 180°C en laat garen. Neem een andere ovenschotel en bedek met een laag van de tomaten- roomsaus. Stelle, Aglianico ES oef En 10. Schik daarop het gebakken kalfslapje en daarboven de plakken gare au- ulture p: bergine. Overgiet met de resterende saus tsen van 11 Snij de mozzarella in plakjes en schik op de saus. ES fde pruim, 12 no ench oladı Werk af met wat geraspte kaas. 13 Zet 10 min in de voorverwarmde oven op 180°C. ae al aant 14, Schik de escalope op een bord. 8 EE 15. Werk af met tapastomaten en rucola. Druppel de balsamicoazijn erover. RS LE

Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 82