Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 82




Hier is pagina 82 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ONZE TOP 5

en

4

Pomelo, een

a

dl

kruising tu

1

Creed

RE

a

qe

joue

©

favoriete

Jeannine Byerkowski: “We

|

Beer

citrusvrucht.

zijn twee collega’s die hier

regelmatig samen komen

winkelen. Waarom hier?

Omdat de kwaliteit nooit

|

tegenvalt en er altijd een

joviale sfeer heerst.”

Fa

a

Aas

EA

Corinne Anzalone: “Naast

=

gs

grijpen we

R

CRUE

een voorraadje vers fruit ligt

zij

rustiek'

en

er in mijn winkelmandje

alles voor het avondeten:

D

=

Fe

MC

mbrood me:

rundsbrochettes met frietjes

Mr

CEE

en salade.”

7

ie

=

Escalope Parmiggiana

2 personen « 40 min

er

7

In on:

300 g kalfslapjes

Boni Selection tapastomaten

Boni Selection arachideolie

urafdeling

1 aubergine

af

MES:

«2

%

or

2 bollen Spar mozzarella

saus:

Es

sta’s van

Le

1 zakje Spar gratinkaas

1sjalot

BEN,

wi

Boni Selection balsamicoazijn

Boni Selection olijfolie

It:

HERO

ort

1 zakje Spar rucola

1 fles Boni Selection passata

ee

2 eieren

rustica

paneermeel

Boni Selection culinaire room

Saus: pel de sjalot en snipper fijn.

:

Stoof de sjalot aan in wat olijfolie. Voeg de passata toe en laat sudderen.

|

1.0

Giet op het einde de room erbij en laat wat inkoken.

EE

FA

Snij de aubergine in de lengte middendoor en daarna in plakken.

pe

Blauwe Chimay

Klop 2 eieren los in een diep bord. Kruid met peper en zout. Vul een 2de

en donker

bord met paneermeel

js

ier met

chtig

g

Wentel het kalfslapje eerst in de losgeklopte eieren en daarna in het

aroma en

paneermeel.

AT

EENS

Warm wat arachideolie op in een antikleefpan en bak het kalfslapje in de

Ì

Pen!

warme olie.

Leg de aubergineplakken in een ovenschotel en overgiet met wat olijfolie

Ir

Kruid met peper en zout.

Zet in een voorverwarmde oven van 180°C en laat garen.

Neem een andere ovenschotel en bedek met een laag van de tomaten-

roomsaus.

Stelle, Aglianico

ES

oef

En

10.

Schik daarop het gebakken kalfslapje en daarboven de plakken gare au-

ulture p:

bergine. Overgiet met de resterende saus

tsen van

11

Snij de mozzarella in plakjes en schik op de saus.

ES

fde pruim,

12

no

ench

oladı

Werk af met wat geraspte kaas.

13

Zet 10 min in de voorverwarmde oven op 180°C.

ae al aant

14,

Schik de escalope op een bord.

8

EE

15.

Werk af met tapastomaten en rucola. Druppel de balsamicoazijn erover.

RS

LE