Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 53


Hier is pagina 53 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Spar Folder 01.03.2020

Hier is pagina 53 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 53

— mijn keuken ® Ovenschotel met lamsbout, in pastis gemarineerde tomaatjes en & rielaardappelen 4 personen «e lu ra 1 kg Boni Selection bio kriel- aardappelen hed 450 g tapastomaten Te 2 teentjes look "= enkele takjes verse dragon Boni Selection Griekse olijfolie le. “ur ni ) scheutje pastis de SNS Erd 600 g lamsbout zonder been gedroogde oregano zeezout 0 cz y Verwarm de oven voor op 220°C pel de teentjes look en snipper fijn. m re æ Snij de tapastomaatjes in 4. Schep de fijngesnipperde look erdoor. APS n Versnipper er enkele blaadjes ET dragon over. Besprenkel met pastis en olijfolie en kruid met versgema- fe ae len zwarte peper en zeezout. Laat Lt rusten. Boen de aardappelen grondig er ud choon. Snij grote exemplaren in grove stukken en schik in een Ci ‚fr e ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en zet 20 à 30 min in de voorver- warmde oven. Giet de gemarineerde tomaatjes over de aardappelen en laat nog LE ke 4 15 à 20 min verder garen in de 5 ie oven. Ee Snij het lamsvlees in sneden. Dr 7 C2 Bestrijk met olijfolie en kruid met Pr peper, zout en oregano. Verwarm de grillpan. Bak het lams- > u. vlees goudbruin aan beide zijden. sl Serveer onmiddellijk RE = = pr >> N n liev g sgerech ge 66 Geert: “Ik ben verzot op kerstomaatjes 24 én lamsvlees. Ze samen in een gerecht verwerken, is zeker een goed idee. Ik ben benieuwd jr

Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 53