Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
mijn keuken ®
Ovenschotel met
lamsbout, in pastis
gemarineerde
tomaatjes en
&
rielaardappelen
4 personen «e lu
ra
1 kg Boni Selection bio kriel-
aardappelen
hed
450 g tapastomaten
Te
2 teentjes look
"=
enkele takjes verse dragon
Boni Selection Griekse olijfolie
le.
“ur
ni
)
scheutje pastis
de
SNS
Erd
600 g lamsbout zonder been
gedroogde oregano
zeezout
0
cz
y
Verwarm de oven voor op 220°C
pel de teentjes look en snipper fijn.
m
re
æ
Snij de tapastomaatjes in 4. Schep
de fijngesnipperde look erdoor.
APS
n
Versnipper er enkele blaadjes
ET
dragon over. Besprenkel met pastis
en olijfolie en kruid met versgema-
fe
ae
len zwarte peper en zeezout. Laat
Lt
rusten.
Boen de aardappelen grondig
er
ud
choon. Snij grote exemplaren
in grove stukken en schik in een
Ci
‚fr
e
ovenschaal. Besprenkel met olijfolie
en zet 20 à 30 min in de voorver-
warmde oven.
Giet de gemarineerde tomaatjes
over de aardappelen en laat nog
LE
ke 4
15 à 20 min verder garen in de
5
ie
oven.
Ee
Snij het lamsvlees in sneden.
Dr 7
C2
Bestrijk met olijfolie en kruid met
Pr
peper, zout en oregano.
Verwarm de grillpan. Bak het lams-
>
u.
vlees goudbruin aan beide zijden.
sl
Serveer onmiddellijk
RE
=
= pr
>>
N
n liev
g
sgerech
ge
66 Geert: “Ik ben verzot op kerstomaatjes
24
én lamsvlees. Ze samen in een gerecht
verwerken, is zeker een goed idee.
Ik ben benieuwd
jr