Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 40 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 40
d aken | F] en u: p PE N N LE 4 personen » 40 min A r LA 100 g Boni Selection Griekse yoghurt a FT La | 600 g Spar gemengd gehakt "1 1 Spar ei 2 teentjes look 5 ks % potje verse platte peterselie % kl kaneelpoeder Li 1klespelettepeper LÉ 2 el bloem Boni Selection olijfolie m Lui 100 g Spar gezouten spekreepjes 1 blik Boni Selection tomatenstukjes (400 g) " Lel tomatenpuree 100 g Spar ontpitte groene olijven ke, + Pel de teentjes look en rasp fijn. Hak 2 el # peterselie fijn 1 Meng de look, de peterselie, het ei, de Dn 2 bloem, de kaneelpoeder en de espelette- A: a à 77 peper onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Rol balletjes van het gehakt. cd nr Verhit 2 el olijfolie in een pan. Bak de te Ss Nen gehaktballetjes rondom bruin. Haal de gebakken balletjes uit de pan. 5 Pel de ui en snipper fijn. Bak met de spek- reepjes kort aan in dezelfde pan van de balletjes. Voeg de tomatenpuree en tomatenstukjes toe en meng tot een saus. Kruid met peper ER Bi en zout. >, se Leg de gehaktballetjes in de saus. Laat Bj E dn ‘ 2 d, het gerecht, met deksel op de pan, op een À zacht vuur 25 min garen. PA Meng de olijven onder de saus en werk het gerecht af met Griekse yoghurt en verse À peterselieblaadjes. £ Le zäh Fe al A 3
Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 40