Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

d

aken

|

F]

en

u:

p

PE

N N

LE

4 personen » 40 min

A

r

LA

100 g Boni Selection Griekse yoghurt

a

FT

La

|

600 g Spar gemengd gehakt

"1

1 Spar ei

2 teentjes look

5

ks

% potje verse platte peterselie

% kl kaneelpoeder

Li

1klespelettepeper



2 el bloem

Boni Selection olijfolie

m

Lui

100 g Spar gezouten spekreepjes

1 blik Boni Selection tomatenstukjes (400 g)

"

Lel tomatenpuree

100 g Spar ontpitte groene olijven

ke,

+

Pel de teentjes look en rasp fijn. Hak 2 el

#

peterselie fijn

1

Meng de look, de peterselie, het ei, de

Dn

2

bloem, de kaneelpoeder en de espelette-

A:

a à

77

peper onder het gehakt. Kruid met peper

en zout.

Rol balletjes van het gehakt.

cd

nr

Verhit 2 el olijfolie in een pan. Bak de

te

Ss

Nen

gehaktballetjes rondom bruin. Haal de

gebakken balletjes uit de pan.

5

Pel de ui en snipper fijn. Bak met de spek-

reepjes kort aan in dezelfde pan van de

balletjes.

Voeg de tomatenpuree en tomatenstukjes

toe en meng tot een saus. Kruid met peper

ER

Bi

en zout.

>,

se

Leg de gehaktballetjes in de saus. Laat

Bj

E

dn



2

d,

het gerecht, met deksel op de pan, op een

À

zacht vuur 25 min garen.

PA

Meng de olijven onder de saus en werk het

gerecht af met Griekse yoghurt en verse

À

peterselieblaadjes.

£

Le

zäh

Fe

al

A

3