Spar - Folder van 01.03.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
d
aken
|
F]
en
u:
p
PE
N N
LE
4 personen » 40 min
A
r
LA
100 g Boni Selection Griekse yoghurt
a
FT
La
|
600 g Spar gemengd gehakt
"1
1 Spar ei
2 teentjes look
5
ks
% potje verse platte peterselie
% kl kaneelpoeder
Li
1klespelettepeper
LÉ
2 el bloem
Boni Selection olijfolie
m
Lui
100 g Spar gezouten spekreepjes
1 blik Boni Selection tomatenstukjes (400 g)
"
Lel tomatenpuree
100 g Spar ontpitte groene olijven
ke,
+
Pel de teentjes look en rasp fijn. Hak 2 el
#
peterselie fijn
1
Meng de look, de peterselie, het ei, de
Dn
2
bloem, de kaneelpoeder en de espelette-
A:
a à
77
peper onder het gehakt. Kruid met peper
en zout.
Rol balletjes van het gehakt.
cd
nr
Verhit 2 el olijfolie in een pan. Bak de
te
Ss
Nen
gehaktballetjes rondom bruin. Haal de
gebakken balletjes uit de pan.
5
Pel de ui en snipper fijn. Bak met de spek-
reepjes kort aan in dezelfde pan van de
balletjes.
Voeg de tomatenpuree en tomatenstukjes
toe en meng tot een saus. Kruid met peper
ER
Bi
en zout.
>,
se
Leg de gehaktballetjes in de saus. Laat
Bj
E
dn
‘
2
d,
het gerecht, met deksel op de pan, op een
À
zacht vuur 25 min garen.
PA
Meng de olijven onder de saus en werk het
gerecht af met Griekse yoghurt en verse
À
peterselieblaadjes.
£
Le
zäh
Fe
al
A
3