Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 92
Hier is pagina 92 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.

Hier is pagina 92 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 92
B coor cru GELAKTE SPARERIBS, E FISH & CHIPS E) TURKEY PIE & MASHED WORTELEN EN WEDGES P.128 VAN PASTINAAK P.128 POTATOES UIT DE OVEN eo 700 g zeewolfhaasje 200 g verse tartaarsaus ® eo + 4 pakken kleine ribs 100 g kruidenpasta voor 800 g pastinaak 4 el kappertjes 600 g kalkoenhaasjes « 80 g boter 100 g rucola 4 el olijfolie 1 eidooier « 1 kruidentuiltje natuur taco's ‘Chicken Tacos’ 2 limoenen Peper en zout 2 stengels witte selder » Peper en zout 600 g biowortelen Santa Maria Ys bussel tijm Fleur de sel 1 preiwit Voor de puree: 4 takjes tijm 2 el olijfolie 2,5 dl wit bier Extra: 200 g wortelen 8 takjes bieslook 2 takjes rozemarijn Peper + 1 friteuse 250 g kleine witte 800 g bloemige 750 g ‘Country Potatoes Fleur de sel 200 g bloem met kruiden’ McCain champignons aardappelen 1 plak bladerdeeg 2dl melk @ Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd % el melk de geschilde pastinaak in dikke staafjes. 50 g boter © Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd 2 gevogeltebouillon- Nootmuskaat de spareribs in 2, bekleed een ovenplaat Bekleed een ovenplaat met bakpapier, blokjes Peper en zout verdeel er de pastinaakstaafjes over en met bakpapier en leg er de ribs op. Schik 80 g bloem er de country potatoes (wedges) naast meng ze met de helft van de olijfolie, 14 van de geriste tijm, peper en fleur de sel. en bak alles 20 min goudbruin in het Laat 30 min braden. @ Schil de wortelen en snijd ze in bovenste deel van de oven. schijfjes. Snijd de preiwitten in halve @ Verwarm de friteuse op 180°C. Klop @ Snijd de ongeschilde wortelen schuin schijfjes en de selder in kleine stukken. in dikke stukken. Doe ze in een schaal en de bloem met het bier tot een glad en Snijd de champignons in 2. Doe alles in vloeibaar deeg. Kruid met peper, met meng ze met de olijfolie, de tijm, peper en een kookpot met de kalkoenhaasjes in fleur de sel. Schuif ze ook in de oven (in zout en voeg de rest van de fijngehakte grote stukken, 1,5 l water, de verkruimelde tijm toe. Dompel een hele visfilet in het het laagste deel) en bak ze 15 min. bouillonblokjes en het kruidentuiltje. 9 Smeer de spareribs + 5 min voor het deeg en dan in de kokende olie. Laat de Breng aan de kook en laat 30 min vis uitlekken zodra hij mooi goudbruin is einde van de baktijd met de helft van en houd warm. Bak alle stukken vis één pruttelen. de kruidenpasta in en schuif ze terug in @ Giet de bereiding af en bewaar de voor één en wacht telkens tot de olie weer de oven. bouillon. Smelt de boter in de kookpot, O Snijd de ribs in porties. Serveer ze met warm genoeg is (180°C). bestuif ze met bloem en meng 1 min ® Meng de rucola met de rest van de de wortelen, de wedges en de rest van de op een matig vuurtje. Giet er beetje bij opgewarmde kruidenpasta. Werk af met olijfolie en een beetje zout. Serveer bij de beetje en al kloppend 1 1 bouillon bij. gebakken vis met de pastinaakfrietjes, een beetje rozemarijn. Laat een beetje indikken op een zacht de tartaarsaus, de limoenpartjes en vuurtje. Voeg de groenten en de kalkoen de kappertjes. @- Nog méér fun in je bord? Gebruik wortelen toe en breng verder op smaak. Verdeel van verschillende kleuren! over 4 individuele ovenschaaltjes en Kook je liever niet met bier? Maak een beslag VOEDINGSWAARDEN PER 100 G laat afkoelen. ENERGIE 678 KJ / 162 KCAL | VETTEN 9,86 met 200 g bloem, 2 dl spuitwater en 2 eidooiers. © Maak de puree: schil de aardappelen, Klop 2 eiwitten tot schuim en meng ze ook VERZADIGDE VETZUREN 2,6G | KOOLHYDRATEN 8,96 onder het beslag. snijd ze in stukken en kook ze 20 min in SUIKERS 1,86 | VEZELS 1,66 | EIWITTEN 8,96 | ZOUT 0,86 kokend gezouten water. VOEDINGSWAARDEN PER 100 G @ Verwarm intussen de oven voor op À ENERGIE 586 KJ / 140 KCAL | VETTEN 6,56 180°C. Snijd het bladerdeeg in 4, bevochtig VERZADIGDE VETZUREN 0,86 | KOOLHYDRATEN 10,76 SUIKERS 2,16 | VEZELS 2,26 | EIWITTEN 7,66 | ZOUT 0,56 de randen van het deeg lichtjes en bedek CHÂTEAU DOYAC HAUT-MÉDOC CRU BOURGEOIS A.C. 2017 de kleine schaaltjes. Druk het deeg op Frankrijk Bordeaux de kanten van de schaaltjes vast. Klop de eidooier met Y h 2 el melk en bestrijk er Château Doyac trekt resoluut de kaart van Grey bond, de biodynamische wijnbouw. Het resultaat het deeg mee. Bak 25 min goudbruin in is een loepzuivere wijn op basis van BERTINCHAMPS BLOND de oven. merlot en cabernet sauvignon, met veel Een goed uitgebalanceerd blond @ Giet de aardappelen af en plet ze met rood fruit in de mond, een evenwichtige bier met een aroma van geroosterd houttoets en fraaie tannines. en graan, een vleugje peper en een de boter, de melk, peper, zout en geraspte nootmuskaat. Verdeel de puree over lichte bloemigheid. Het bittertje zit verscholen in de afdronk. vuurvaste potjes, bestrooi met gehakte bieslook en serveer met de pies. VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 445 KJ / 106 KCAL | VETTEN 4,26 VERZADIGDE VETZUREN 2,26 | KOOLHYDRATEN 106 SUIKERS 1,26 | VEZELS 0,86 | EIWITTEN 6,56 | ZOUT 0,76 92 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 92