Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NA

a



2

Le

N

In

KEUKENCHALLENGE A

I

on

j

S

SS

Ë

pi

ÿ

!

El

5

|

re

h

à

\

Ee

\

a

j 1

In

|

M

N

At

Hl

A

à

\

is

NW

|

(4

DN

Tr

: À

wi

N

2

Y

y

A

ER

A

er

2)

x

a

st

Pi)

NN

LA

)

I

4)

vi

vas

|

2

a

?

Ÿ

27

DUT

Se

À

Ve.

Dee

A

N

AL

u

|

I

à

FL

AR

if

DN

TECHNIE!

Ed

À

4

(fe

N

1

al

di

oil

de

na

N

GE

IN

nj

À

ne

Ee

?

TA

DMKEREN —

à

|

à

ci

Deze omgekeerde Ba is per vergissing

uitgevonden door de zussen Caroline en

N

5

2

Stephanie Tatin. Ze legden eerst

IR

I

=

7

nf

7

gj de appelen in de bakvorm en pas

2



N

à

daarna het deeg. Het re resultaat?

Qu

17

| Geen klassieke appeltaart, maar een | |

ris

PA

mn mar

Ne

EN

originele taart met gekaramellisee d'

ee

A

nn

4

ci

‘fruit. Er bestaan intussen oneindig}

kn

Hi

RB

%

veel varianten, waarbij de appel wordt

en

WEN

Fe

A

h

vervangen door tomaat, ui, kastanjes …

N)

mn

u ua

ie

À Hoe je ervoor zorgt dat de smaakmaker

|

I

van je keuze niet blijft

nn —

kleven aan je

1

N

Bakvorm? Draai ‘m meteen na het

N

EN

emme en

fi

N

bakken om op een groot bo

zodat de

lac

mee

\

suiker geen kans ki krijgt om te } arden tot

a

V

En

Á kleverige karamel, vooraleer j je tatin

venen er

(

uit de bakvorm i is.

N

%

PA

4

ee

57

D

ka

CA

N

gi

|

|

EURE

U

2

kj

5

SL

LL

mn

J

AN

;

4

1

9

L

ik vegan taartdeeg en vervang

IN

V2

il

Ei

Pr

de klassieke boter in het recept door

U

\

he

plantaardige vetstof [op basis van soja)

N

A

AN

\

want dat geeft een mooier resultaat

}

ie

Sy



dan plantaardige olie.

ke

t

N

El

>

}

Ni

N

À

N

15

|