Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 52


Hier is pagina 52 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Delhaize Folder 29.11.2021

Hier is pagina 52 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 52

ia DE TIPS VAN LOIC “DEZE BEEF C7 WELLINGTON m IS EEN ECHTE _ an | SHOWSTOPPER!” N oes Gordon Ramsay beweert dat hij de S beste beef Wellington maakt, maar dat is buiten ‘onze’ Loïc gerekend. Hij maakt deze Britse klassieker klaar met Belgische ingrediënten en één ding is zeker: dat smaaakt! LOIC VAN IMPE: “Ik houd van gerechten die je mond letterlijk en figuurlijk doen openvallen. Zeker tijdens de feestdagen. Deze beef Wellington is een echte showstopper. Hij valt meteen op als je 'm-op tafel zet maar is tegelijkertijd verfijnd, sierlijk en elegant. Ik heb ervoor gekozen om het klassieke recept van Gordon Ramsay te ‘verbelgen . met lokale ingrediënten zoals bladerdeeg, een flinterdun flensje, gerookte ham uit de Ardennen, wit-blauw rundvlees uit West-Vlaanderen, mosterd uit Namen en champignons uit onze bossen (lacht). . Het geheim: een flensje LOIC: “Het flinterdunne flensje zorgt ervoor dat de buitenkant krokant is (het bladerdeeg) en de binnenkant dan weer lekker sappig en mals blijft (het vlees). De champignons zorgen daarenboven voor extra juice. We maken er een duxelle van: zééér fijngesneden champignons — bijna een pasta — op smaak gebracht met ui, sjalot en verse groene kruiden. Je kunt deze pasta ook gebruiken om je champignonsoep te pimpen. De extra’s: groenten LOÏC: “Deze beef Wellington doet het goed met sne Britse bijgerechten zoals mashed potatoes, gegrilde groene groenten en kastanjes met spek. Je kunt er ook een Belgische twist aan geven door de puree te vervangen door kroketjes. Verder zijn er heel wat wintergroenten die je in 1, 2, 3 kunt glaceren met een beetje boter. Denk onder meer aan wortelen, raapjes Voilà: enjoy! = 52 ONS VAKMA ))

Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 52