Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.

Hier is pagina 52 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 52
ia DE TIPS VAN LOIC “DEZE BEEF C7 WELLINGTON m IS EEN ECHTE _ an | SHOWSTOPPER!” N oes Gordon Ramsay beweert dat hij de S beste beef Wellington maakt, maar dat is buiten ‘onze’ Loïc gerekend. Hij maakt deze Britse klassieker klaar met Belgische ingrediënten en één ding is zeker: dat smaaakt! LOIC VAN IMPE: “Ik houd van gerechten die je mond letterlijk en figuurlijk doen openvallen. Zeker tijdens de feestdagen. Deze beef Wellington is een echte showstopper. Hij valt meteen op als je 'm-op tafel zet maar is tegelijkertijd verfijnd, sierlijk en elegant. Ik heb ervoor gekozen om het klassieke recept van Gordon Ramsay te ‘verbelgen . met lokale ingrediënten zoals bladerdeeg, een flinterdun flensje, gerookte ham uit de Ardennen, wit-blauw rundvlees uit West-Vlaanderen, mosterd uit Namen en champignons uit onze bossen (lacht). . Het geheim: een flensje LOIC: “Het flinterdunne flensje zorgt ervoor dat de buitenkant krokant is (het bladerdeeg) en de binnenkant dan weer lekker sappig en mals blijft (het vlees). De champignons zorgen daarenboven voor extra juice. We maken er een duxelle van: zééér fijngesneden champignons — bijna een pasta — op smaak gebracht met ui, sjalot en verse groene kruiden. Je kunt deze pasta ook gebruiken om je champignonsoep te pimpen. De extra’s: groenten LOÏC: “Deze beef Wellington doet het goed met sne Britse bijgerechten zoals mashed potatoes, gegrilde groene groenten en kastanjes met spek. Je kunt er ook een Belgische twist aan geven door de puree te vervangen door kroketjes. Verder zijn er heel wat wintergroenten die je in 1, 2, 3 kunt glaceren met een beetje boter. Denk onder meer aan wortelen, raapjes Voilà: enjoy! = 52 ONS VAKMA ))
Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 52