Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 64


Hier is pagina 64 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Delhaize Folder 29.11.2021

Hier is pagina 64 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 64

5 ONZE PRODUCENTEN ACHTERNA Michele Grigolini is de schoonzoon van Mauro, de zoon van Peppino (met wie het allemaal begon). Door met Rosella, de dochter van Mauro te trouwen, stapte Michele de Ziveri-familie binnen en tegelijk ook Rosa dell’Angelo, waarvan hij de manager is. Zijn werk is zijn passie. Hij zorgt ervoor dat alle stappen in het productieproces tot in de puntjes uitgevoerd worden. Zo laat hij de ziel van het kleine charcuteriebedrijf uit de jaren 1980 verder leven. “Buongiorno Michele! Wat is er zo speciaal aan jullie charcuterie?” MICHELE GRIGOLIN|: “Eerst en vooral de kwaliteit van het vlees! We gebruiken | enkel traditionele rassen van zwarte varkens die je alleen in de streek il tussen Parma en Toscane vindt. Onze varkens groeien op in de openlucht ul en eten vers gras, graan, bessen en eikels. Maar ook de productie van eind ties de charcuterie gebeurt nog op goede oude wijze, met zout en een lang ‚Ja: rijpingsproces. Het is op-en-top ambachtelijk werk: we doen nog alles dell’Angelo met de hand, zelfs het versnijden en het inpakken. Eigenlijk bouwen we van de Italiaanse gewoon voort op de technieken en de expertise van Peppino.” Charcuterie ini “Kweken jullie je eigen varkens?” gen. MICHELE: “Ja, we kweken onze eigen zwarte varkens in onze boerderij in de heuvels van Rivalta di Lesignano de Bagni op een paar kilometer van hier en ‘À en in onze boerderij in Gaiole in de Chiantistreek in Toscane.” | * “De varkens hebben een goed leven, lijkt me …” MICHELE: “Inderdaad! Elk varken heeft 1.000 m? ter beschikking in de bossen in de omgeving. De dieren kunnen vrij rondlopen en eten wat ze SALUMI ARTIGIANALL Eena: timent van vijf soorten vinden in de natuur. Weet je, de kwaliteit van onze charcuterie hangt af van het welzijn van onze dieren. Daarom bouwen we nieuwe stallen bij typisch Italiaanse ambachtelijke zodat de zeugen nog meer plaats hebben om hun biggen ter wereld te rauwe ham, salami, lom) brengen en waar de biggen ook vrij kunnen rondlopen. We doen alles fl om het leven van onze dieren te verbeteren” antipasti bij het 66 e Cl al h za € U il EE le | ET de kwalit pa it van onze charcuterie an q ri KK WO ani PROSCIUTTO CRUDO 9 MESI rauwe ham. J derlijke kw. “Wat is jouw favoriete charcuterie?” lerbes ste vlee: MICHELE: “Dezelfde als die van Mauro: de Culatello di Zibello. Die wordt aande niet voor niets ‘de prins van de Italiaanse charcuterie’ genoemd. Hij wordt met de beste delen van onze varkens gemaakt: het binnenste stuk van de bil. Dat geeft dit vlees zijn unieke smaak. En het smelt letterlijk in je mond … Delizioso!” “Hoe degusteren Italianen hun charcuterie met Kerstmis?” Rosa dell’Angelo, MICHELE: “Meestal als aperitiefhapje bij een goed glas wijn en met een > exclusief bij Delhaize! stuk ambachtelijk brood. Er is geen betere manier om het feestseizoen Voor de charcuterie van Rosa te openen! y dell’Angelo moet je in Italië zijn, of... in je favoriete supermarkt ; 64

Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 64