Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 79
Hier is pagina 79 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.

Hier is pagina 79 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 79
KEUKE! #Æ À Ê ER € DERDEEG { HU | De geheime techniek achter die flinterdunne bladeren’ deeg; roomboter | verstoppen (lees: uitrollen) in je deeg, dat je je dubbelvouwt en opnieuw uitrolt om dezelfde handeling verschillende keren te herhalen. Hoe meer herhaling, hoe meer | bladeren. Belangrijk: zorg ervoor dat het eeg tijdens de bereiding niet te warm wordt. Anders smelt de boter, waardoor je J = deeg minder gaat bladeren en meer gaat plakken. Gevolg? Een chewy deeg in plaats an een crunchy deeg. F maak ineens genoeg deeg, want je kunt et makkelijk invriezen. a £ 1 I 2- + 7 Mi Ee Js LL B, 19
Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 79