Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 79
Hier is pagina 79 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEUKE!
#Æ
À
Ê
ER
€
DERDEEG
{
HU
| De geheime techniek achter die flinterdunne
bladeren’
deeg;
roomboter
| verstoppen (lees: uitrollen) in je deeg, dat je
je
dubbelvouwt en opnieuw uitrolt om
dezelfde handeling verschillende keren te
herhalen. Hoe meer herhaling, hoe meer
| bladeren. Belangrijk: zorg ervoor dat het
eeg tijdens de bereiding niet te warm
wordt. Anders smelt de boter, waardoor je
J
=
deeg minder gaat bladeren en meer gaat
plakken. Gevolg? Een chewy deeg in plaats
an een crunchy deeg.
F
maak ineens genoeg deeg, want je kunt
et makkelijk invriezen.
a
£
1
I
2-
+
7
Mi
Ee
Js
LL
B,
19