Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 79




Hier is pagina 79 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KEUKE!



À

Ê

ER



DERDEEG

{

HU

| De geheime techniek achter die flinterdunne

bladeren’

deeg;

roomboter

| verstoppen (lees: uitrollen) in je deeg, dat je

je

dubbelvouwt en opnieuw uitrolt om

dezelfde handeling verschillende keren te

herhalen. Hoe meer herhaling, hoe meer

| bladeren. Belangrijk: zorg ervoor dat het

eeg tijdens de bereiding niet te warm

wordt. Anders smelt de boter, waardoor je

J

=

deeg minder gaat bladeren en meer gaat

plakken. Gevolg? Een chewy deeg in plaats

an een crunchy deeg.

F

maak ineens genoeg deeg, want je kunt

et makkelijk invriezen.

a

£

1

I

2-

+

7

Mi

Ee

Js

LL

B,

19