Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 120




Hier is pagina 120 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

eG

>

Ic



BR

N

©

"A

=

f

DIE

IENT

PAS

R

LA

Í

HA»



Ss

in

AspPers Da5MIN Gu) Gemakkelijk

INGREDIENTEN

Voor de bodem:

400 g Chocolade

Côte d'Or Puur

+ 250 g boudoirs

- 125 g boter

1 snuifje Chili Explosion

Voor de vulling:

1 snuifje grof zeezout

+ 240 g room

Afwerking:

+ 40 g suiker

+ 500 g aardbeien

=

N

* 100 g boter

+ Muntblaadjes

D

DING

à

A

NO

AS

1. Verkruimel de boudoirs en meng ze met gesmolten

|

boter.

«

A

Pas

dl

2. Giet deze mengeling in een taartvorm bekleed met

bakpapier. Druk deze massa goed aan tot je een

gladde bodem bekomt.

Aa

3. Giet de room en de suiker in een steelpan en laat

opkoken.

4. Smelt er de boter in en giet deze mengeling op de

chocoladeblokjes.

5, Voeg het zout en de Chili Explosion toe.

6. Meng tot een gladde massa en giet deze op de

=

koekjesbodem.



7. Laat het geheel een half uur afkoelen in de koelkast.

us

8. Snijd in tussentijd de aardbeien in plakjes en schik ze

daarna op de taart.

ec

9. Werk af met de verse muntblaadjes.

|

1

|

U

[a

a

A

=

ws

I

LD,

[

TED’

ee

u

_ UW,

8

\|

a

Dj

|

LIN

um

©

L'ORIGINAL

NOTE

|"

|

VU: M Van Den Bossche, Mondelez Belgium by, Stationsstraat 100, 2800 Mechelen.