Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 120
Hier is pagina 120 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
eG
>
Ic
>»
BR
N
©
"A
=
f
DIE
IENT
PAS
R
LA
Í
HA»
—
Ss
in
AspPers Da5MIN Gu) Gemakkelijk
INGREDIENTEN
Voor de bodem:
400 g Chocolade
Côte d'Or Puur
+ 250 g boudoirs
- 125 g boter
1 snuifje Chili Explosion
Voor de vulling:
1 snuifje grof zeezout
+ 240 g room
Afwerking:
+ 40 g suiker
+ 500 g aardbeien
=
N
* 100 g boter
+ Muntblaadjes
D
DING
à
A
NO
AS
1. Verkruimel de boudoirs en meng ze met gesmolten
|
boter.
«
A
Pas
dl
2. Giet deze mengeling in een taartvorm bekleed met
bakpapier. Druk deze massa goed aan tot je een
gladde bodem bekomt.
Aa
3. Giet de room en de suiker in een steelpan en laat
opkoken.
4. Smelt er de boter in en giet deze mengeling op de
chocoladeblokjes.
5, Voeg het zout en de Chili Explosion toe.
6. Meng tot een gladde massa en giet deze op de
=
koekjesbodem.
”
7. Laat het geheel een half uur afkoelen in de koelkast.
us
8. Snijd in tussentijd de aardbeien in plakjes en schik ze
daarna op de taart.
ec
9. Werk af met de verse muntblaadjes.
|
1
|
U
[a
a
A
=
ws
I
LD,
[
TED’
ee
u
_ UW,
8
\|
a
Dj
|
LIN
um
©
L'ORIGINAL
NOTE
|"
|
VU: M Van Den Bossche, Mondelez Belgium by, Stationsstraat 100, 2800 Mechelen.
—