Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.

Hier is pagina 27 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 27
VANDAAG Koop IK … JS LEVENDE KREEFT KOKEN IN 1, 2, 3 \ A A Il x Ge ES) DOUG MC RAE van de Canadian Gold Seafood Company “Hi Doug! Waar komt je passie C4 voor kreeft vandaan?” Zet een deksel DOUG MC RAE: “Ik ben opgegroeid in Breng in een grote Pak de kreeft vast bij de een kleine vissersgemeenschap in pot + 3 l water aan staart en steek eerst de op de pot en laat de kook met flink kop onder water. De kreeft 5 min koken voor Nova Scotia (Canada). Het vangen. Van vis — en vooral van kreeft — zit wat zout (+ 50 g). is zo meteen dood en een kreeft van kan geen kokend water 500 g, plus 1 min in mijn bloed.” “Wat maakt de kwaliteit van de opspatten met de staart. extra per 100 g. Canadese kreeft zo bijzonder?” DOUG: “Dit is voornamelijk toe te schrijven aan het feit FAQ dat de Canadese visserij van Waarom kiezen we voor Canadese kreeft? kreeft rekening houdt met de biologische cyclus van het dier. We verkiezen Canadese kreeft, omdat hij We vinden respect voor het dier en het Er mag enkel gevist worden een uitzonderlijk verfijnde smaak heeft die zeemilieu niet alleen belangrijk, maar wanneer de kreeftkwalitiet op bij velen in de smaak valt. Verder is kreeft uit willen ook zeker zijn. dat we geen soorten Canada voldoende aanwezig én afkomstig vangen waarvan de populaties zich moeilijk zijn best is. Deze zogenaamde handhaven. “visseizoenen” worden van duurzame visvangst. gedirigeerd door biologen die jaarlijks, a.d.h.v. steekproeven, kwaliteit, beschikbaarheid en MUST-HAVES ALS JE KREEFT SERVEERT vangst data per regio in de gaten houden en bijsturen.” die je nu in de afdeling keukenaccessoires vindt! “Hoe vangen jullie de kreeften?” “ DOUG: “Op traditionele wijze, door de zogenaamd Lobster Syn JC traps (fuiken die bijzonder milieuvriendelijk zijn en niet de minste biotoop verstoring — ER ARS eroorzaken).” “Is de kreeftenvangst sterk Vork Kraker Tang gereglementeerd in Canada?” … om het schild en de scharen om het vlees uit de poten … voor het openen van kreeft, DOUG: “Jazeker, de visperiode van je kreeft te openen. van de kreeft te halen. krab én andere schaaldieren. is beperkt in de tijd en elke Westmark Westmark Westmark visser mag maar een beperkt aantal bakken gebruiken. In die bakken zit ook een klein gat, zodat de jonge kreeften kunnen ontsnappen. En de wijfjes die eitjes dragen, moeten we sowieso terug in zee werpen, want r LA anders wordt je visvergunning Bron van eiwitten meteen ingetrokken. Dankzij Kreeft bevat relatief weinig vet … deze maatregelen zien we dat het D D maar veel eiwitten, jodium kreeftenbestand de laatste 10 jaat IX 5 en vitamine B12. weer toeneemt. Top, toch?” V de afd: @ 1 h Pub] graagl 21
Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 27