Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.

Hier is pagina 65 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 65
ONZE PRODUCENTEN ACHTERNA a % Het produchieproces van de I a P al 4 cul iR Lo 30 Meri a | Il } | | D u = À 8 NL 2 KIEZEN VAN HET VLEES We gebruiken de achterbil voor deze ham vanwege de kwaliteit dk van het vlees. Omdat de bil meer vet bevat, kunnen we de ham < langer laten rijpen. (| Ces INTREKKEN We bewaren de hammen ae: 3 weken in een vochtige en koude cel (tussen 1 en 4°C) zodat het zout goed in het vlees kan intrekken. BR RUSTEN We maken de hammen 4 vervolgens schoon en laten ze 1 3 maanden rusten in een goed A \ ! verlucht lokaal. nen RIJPEN Daarna brengen we de hammen naar de rijpingskelder voor 2 jaar. Elke 6 maanden smeren VS we ze in met sugnia (een mix VS van vet, zout en peper) zodat ze soepel blijven. Ee VERSNIJDEN Na 2,5 jaar is de ham klaar! ES Dan snijden we hem zeer fijn met de hand en leggen we voorzichtig de schelletjes in de schaaltjes die je in je Delhaize a nue supermarkt vindt. > . . "te dt ? kg B u = 65
Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 65