Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ONZE PRODUCENTEN ACHTERNA a
%
Het produchieproces van de
I
a
P
al
4
cul
iR
Lo 30 Meri
a
|
Il
}
|
|
D
u
=
À
8
NL
2 KIEZEN VAN HET VLEES
We gebruiken de achterbil voor
deze ham vanwege de kwaliteit
dk
van het vlees. Omdat de bil meer
vet bevat, kunnen we de ham
<
langer laten rijpen.
(|
Ces
INTREKKEN
We bewaren de hammen
ae:
3 weken in een vochtige en
koude cel (tussen 1 en 4°C)
zodat het zout goed in het vlees
kan intrekken.
BR
RUSTEN
We maken de hammen
4
vervolgens schoon en laten ze
1
3 maanden rusten in een goed
A
\
!
verlucht lokaal.
nen
RIJPEN
Daarna brengen we de hammen
naar de rijpingskelder voor
2 jaar. Elke 6 maanden smeren
VS
we ze in met sugnia (een mix
VS
van vet, zout en peper) zodat
ze soepel blijven.
Ee
VERSNIJDEN
Na 2,5 jaar is de ham klaar!
ES
Dan snijden we hem zeer fijn
met de hand en leggen we
voorzichtig de schelletjes in de
schaaltjes die je in je Delhaize
a
nue
supermarkt vindt.
>
.
.
"te
dt
?
kg
B
u
=
65