Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ONZE PRODUCENTEN ACHTERNA a

%

Het produchieproces van de

I

a

P

al

4

cul

iR

Lo 30 Meri

a

|

Il

}

|

|

D

u

=

À

8

NL

2 KIEZEN VAN HET VLEES

We gebruiken de achterbil voor

deze ham vanwege de kwaliteit

dk

van het vlees. Omdat de bil meer

vet bevat, kunnen we de ham

<

langer laten rijpen.

(|

Ces

INTREKKEN

We bewaren de hammen

ae:

3 weken in een vochtige en

koude cel (tussen 1 en 4°C)

zodat het zout goed in het vlees

kan intrekken.

BR

RUSTEN

We maken de hammen

4

vervolgens schoon en laten ze

1

3 maanden rusten in een goed

A

\

!

verlucht lokaal.

nen

RIJPEN

Daarna brengen we de hammen

naar de rijpingskelder voor

2 jaar. Elke 6 maanden smeren

VS

we ze in met sugnia (een mix

VS

van vet, zout en peper) zodat

ze soepel blijven.

Ee

VERSNIJDEN

Na 2,5 jaar is de ham klaar!

ES

Dan snijden we hem zeer fijn

met de hand en leggen we

voorzichtig de schelletjes in de

schaaltjes die je in je Delhaize

a

nue

supermarkt vindt.

>

.

.

"te

dt

?

kg

B

u

=

65