Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 81
Hier is pagina 81 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.

Hier is pagina 81 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 81
KEUKENCHALLENGE is f VELOUTÉ VAN TARTE TATIN MET GELAKTE WW BRIOCHETOAST MET UIEN EN TERIYAKISAUS es CHAMPIGNONS EN P.126 AARDPEREN MET P.126 GEPOCHEERD El TRUFFELEMULSIE 8 8 « 1 kg uien Voor de teriyakisaus: % citroen 4 eieren 4 sneetjes brioche 9 8 takjes tijm 1 plak bladerdeeg lel honing 400 g paddenstoelen- 20 g boter » 1 kg aardperen + Peper en zout 25 g boter 5 cl sojasaus light mix, naar keuze 3 el olijfolie + Zuien Voor de garnituur: 1rode ui Peper en zout 4 takjes tijm + 6takjes waterkers Peper 5 cl mirin 1 bokaal 5 cl rijstazijn 4 takjes bladpeterselie * 50 g carpaccio van ‘geconcentreerde vegan zomertruffels in olijfolie groentebouillon’ Fundo * 2dl room @ Verwarm de oven voor op 180°C. @ Bekleed 4 vuurvaste potjes met een « 4el olijfolie Bekleed een ronde bakvorm (24 cm) met stuk licht geoliede vershoudfolie. Breek bakpapier. Bestrooi de bodem met de lei in elk potje en knoop de vershoudfolie tot bundeltjes. Verwarm een grote @ Schil de aardperen en snijd ze in boter in kleine stukken en de helft van de stukken. Doe ze in een kookpot met tijm. Pel de uien en snijd ze horizontaal in kookpot water. de gehakte uien, de hele takjes tijm, de 2. Schik ze (indien nodig overlappend) in @ Borstel de paddenstoelen indien nodig, bouillon en 11 water. Breng aan de kook de bakvorm, met de snijkant naar onder. maar spoel ze niet met water. Snijd ze in en laat 30 min op een zacht vuurtje © Maak de teriyakisaus: pers het sap van grote stukken. Snijd de ui in reepjes en sudderen, zonder deksel. de citroen en meng het met de honing. fruit ze 5 min op een zacht vuurtje, in een @ Haal de tijm uit de kookpot, voeg Voeg de sojasaus, de mirin en de rijstazijn grote braadpan met de boter en de olijfolie toe en mix fijn. Voeg een toe. Besprenkel de uien met dit mengsel en 2 el olijfolie. Haal ze uit de pan en bak de beetje water toe om de textuur eventueel schuif 45 min in de oven. paddenstoelen in dezelfde pan goudbruin. vloeibaarder te maken en breng verder O Schik de uien dichter bij elkaar in Ze mogen elkaar tijdens het bakken niet op smaak. de bakvorm (ze zijn tijdens het koken overlappen, anders worden ze te zacht. gekrompen) en verwijder een deel Gebruik indien nodig 2 braadpannen. Voeg 9 Laat de truffels uitlekken en giet hun olie in een steelpan, met de room. van het kookvocht, tot er + % cm op de de uien en de heel grofgehakte peterselie bodem overblijft. Bedek de uien met het toe. Kruid met peper, met zout en haal de Verwarm zachtjes, tot net onder het kookpunt, en breng verder op smaak. bladerdeeg en schuif de boorden tussen de pan van het vuur. uien en de rand van de bakvorm. Bak 9 Bak de briochesneetjes op een OD Serveer de hete velouté in borden, werk af met de truffelschilfers en 45 min in de oven goudbruin. zacht vuurtje goudbruin, in een grote © Draai de taart om op de dienschotel, antiaanbakpan zonder toevoeging waterkersblaadjes. Dompel de mixer in de van vetstof. hete creme om ze te emulgeren en te doen kruid met peper en bestrooi met tijm. schuimen. Werk de borden af met een © Dompel de bundeltjes met de eieren in Serveer als voorgerecht, met een slaatje. beetje emulsie en serveer meteen. het water (net onder het kookpunt, zeker Deze super-tarte tatin is ook perfect al: niet kokend) en pocheer de eieren 3 min. = Laat ze meteen in koud water schrikken De duivel zit in de details: mix de velouté met bijgerecht bij gegrild of gebraden rood vlees. een zoete en gefruite olijfolie, zo komt het om het kookproces te stoppen. VOEDINGSWAARDEN PER 100 G delicate truffelparfum volledig tot zijn recht. ENERGIE 514 KJ/ 137 KCAL | VETTEN 6,26 © Dresseer de toasts op de borden en VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 VERZADIGDE VETZUREN 3,26 | KOOLHYDRATEN 16,86 verdeel er de paddenstoelen over. Pak de SUIKERS 7,96 | VEZELS 1,76 | EIWITTEN 2,36 | ZOUT 16 ENERGIE 345 KJ/83 KCAL | VETTEN 6,46 eieren voorzichtig uit, leg een ei bovenop VERZADIGDE VETZUREN 2,66 | KOOLHYDRATEN 4,86 elke toast en kruid met peper. Serveer SUIKERS 3,96 | VEZELS 16 | EIWITTEN 1,46 | ZOUT 0,36 en laat iedereen met een mes in zijn ei prikken, om het eigeel eruit te laten lopen. ‚A A ı VITALMA MERLOT BIO 2020 BREWDOG VAGABOND Zijn er shiitake’s in je paddenstoelenmix? Snijd Italië NO GLUTEN hun steeltjes weg: ze zijn veel te vezelig om zo 100% biodynamische wijn met IT Glutenvrij bier met aroma’s van kort gebakken te worden. merlot uit de Marche die gedijen op COL hop, fruit en citrusvruchten. Het klei- en kalkbodems. Het resultaat? VAGA VOEDINGSWAARDEN PER 100 G IND mondgevoel is zacht met tonen ENERGIE 763 KJ/183 KCAL | VETTEN 11,16 Een sappige merlot met toetsen van van hout, hars en een licht- VERZADIGDE VETZUREN 3,8G | KOOLHYDRATEN 14,56 viooltjes, rijp rood fruit en kruiden met bittere afdronk. SUIKERS 2,5G | VEZELS 2,46 | EIWITTEN 5,96 | ZOUT 0,56 aroma's van rijpe pruim in de finale. ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 81
Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 81