Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DE TIPS VAN Loic WR

Me

in

Are

3 FEESTELIJKE

7

|

IN

c

1

À

8

an

À

j

Dan

4

LI

| r

2

Gel



bre

I

sn

a

KROKETJES OF PUREE?

{

ç

7 en

LOÏC: “Geef mij maar puree

ad

met Belgische aardappelen en

;

(vergeten) wintergroenten. Ik

À

FT



2

er

5

4

eet maar een keer om de 2 jaar

LE

14

VL

À

kroketten, ofzo. En als ik er eet,

dan verkies ik huisgemaakte

a

4

ÿ

|

kroketten die door zo’n oranje

4

EN

jaren 1970-machientje

zijn gerold.”

ñ

|

pe)

x

KJ

if

PF

een

de

À

Lo

KREEFT OF KALKOEN?

df

à

;

À,

/

\

N

2

7

|

LOÏC: “Sowieso kreeft! Wij aten

4

op 2de kerstdag altijd de leftovers

ce

TN

Ÿ

van de kreeft die mijn mama in

À

haar traiteurzaak verkocht. Het

Der

gerecht staat voor mij symbool

ap

4

Al

!

voor gezellig samenzijn met de

familie … Ondanks het feit dat

Be:

ij

mijn mama na de kerstrush vaak

KL PS

in slaap viel aan tafel (lacht)”

|

N

BUBBELS OF COCKTAIL?

}

LOÏC: “Geen van de twee! Geef

In

mij maar een biertje met karakter

/

;

ij

zoals een goede geuze of een

»

1

champagnebier. Zo’n bier is

5

ij

vaak lekker droog en een beetje

À

friszuur. De ideale start van

“7

een mooie avond!”

Be

Wr,

4

1

7

|

er

:

N

Rn

LE

L

A

S

Li

i

il

Wellington rund - Delhaize

aal deze filet van rundvlees in huis, die

alvast is afgewerkt met bladerdeeg, een

BE:

duxelle van champignons en rauwe ham,

Klaar na 25 à 30 min garen in een

voorverwarmde oven van 200°C.

CDI

30 140320

N

,

-R

è

ga

B

x

g-

TE

>

zu

MN 3

à