Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 112
Hier is pagina 112 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.

Hier is pagina 112 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 112
1 GEWIKT & GEWOGEN BRIUCHETOASTS MET GEROOKTE GEMBERSHOT MET CITROEN EXPRESS EXOTISCHE FRUITSEA FOREL EN HARINGPARELTJES W P 126 ero Bun 120 g gember 2 groene kiwi's 120 g kokosnoot in 4 citroenen 2 gele kiwi's stukken (1 schaaltje) 125 g gerookte forelfilets 3 el olijfolie « 7,5 cl gembersiroop Monin (optioneel) 350 g mango in stukken 30 g blauwe bessen 25 g haringpareltjes 1 snufje kruidenmix (1 schaaltje) 2 passievruchten Ys rode ui Vis knoflook & tijm’ Atakjes dille Delhaize © Maak een propere keukendoek nat, 350 g ananas in 50 g fysalissen wring hem goed uit en leg hem plat op stukken (1 schaaltje) 4 sneetjes brioche Peper en zout 150 g verse kaas natuur het werkblad. Zet er een rasp bovenop en rasp de ongeschilde gember met de © Schil de kiwi's en snijd ze in partjes. € Verwijder de korst van de sneetjes Doe ze in een slakom met de mango, grove kant. Maak een bundeltje met de de ananas, de kokosnoot en de blauwe brioche, smeer ze lichtjes in met olie, kruid keukendoek, druk goed aan en pers ze met peper en zout. Bak ze op een hete er zoveel mogelijk sap uit, boven een bessen. Voeg de passievruchten in partjes toe. grill kort goudbruin aan de 2 kanten. brede karaf. © Snijd de rode ui in fijne plakjes. Meng @ Giet het sap van de geperste Houd 4 fysalissen apart voor de de verse kaas en de kruidenmix. Dresseer afwerking. Verwijder de bloemkroon citroenen, 5 cl water en eventueel de kaasquenelles op de toastjes met de siroop bij het gembersap. Meng en van de rest en snijd ze in 2. Meng ze met forelfilets in stukken, de plakjes rode ui en de andere vruchten. Keer de bloemkroon sos in kleine glazen. van de 4 fysalissen om, werker de enkele haringpareltjes. Besprenkel met een scheutje olijfolie, kruid met peper, werk af dl Citroenen persen gaat vlotter als je ze eerst. fruitsla mee af en dien koel op. met dille en serveer. heen en weer over het werkblad rolt, terwijl je. @- Voor een sappigere fruitsla, voeg je 1 geperste goed aandrukt: het vruchtvlees wordt malser = -@- Het geheim van lekker krokante toasts? en het sap concentreert zich in het midden sinaasappel aan het mengsel toe. van de vrucht. Laat ze op een rooster of een propere keukendoek VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 afkoelen, anders worden ze zacht door. VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 435 K1/ 104 KCAL | VETTEN 3,86 | de condensatie. VERZADIGDE VETZUREN 36 | KOOLHYDRATEN 116 | ENERGIE 305 KJ/ 13 KCAL | VETTEN 0,46 | SUIKERS 3,4G | VEZELS 216 | EWITTEN4,66 | ZOUT 0,26 VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 VERZADIGDE VETZUREN OG | KOOLHYDRATEN 16,26 | ENERGIE 924 KJ / 221 KCAL | VETTEN 11,86 SUIKERS 146 | VEZELS 0,96 | EIWITTEN 0,5G | ZOUT OG VERZADIGDE VETZUREN 3,66 | KOOLHYDRATEN 18,2G SUIKERS 3,56 | VEZELS 1,46 | EIWITTEN 10,16 | ZOUT 1,36 66 à 44 Deze brunch is heerlijk licht en zorgt voor een lekkere lading omega 3, vitaminen en proteïnen. N ï — | Vee er "m wm EE Es —— LE {| Pr Vr zr I al = Een: Pi EN ik! ser ee, de = 112
Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 112