Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 112
Hier is pagina 112 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1 GEWIKT & GEWOGEN
BRIUCHETOASTS MET GEROOKTE
GEMBERSHOT MET CITROEN
EXPRESS EXOTISCHE FRUITSEA
FOREL EN HARINGPARELTJES
W
P 126
ero
Bun
120 g gember
2 groene kiwi's
120 g kokosnoot in
4 citroenen
2 gele kiwi's
stukken (1 schaaltje)
125 g gerookte forelfilets
3 el olijfolie
« 7,5 cl gembersiroop Monin (optioneel)
350 g mango in stukken
30 g blauwe bessen
25 g haringpareltjes
1 snufje kruidenmix
(1 schaaltje)
2 passievruchten
Ys rode ui
Vis knoflook & tijm’
Atakjes dille
Delhaize
© Maak een propere keukendoek nat,
350 g ananas in
50 g fysalissen
wring hem goed uit en leg hem plat op
stukken (1 schaaltje)
4 sneetjes brioche
Peper en zout
150 g verse kaas natuur
het werkblad. Zet er een rasp bovenop
en rasp de ongeschilde gember met de
© Schil de kiwi's en snijd ze in partjes.
€ Verwijder de korst van de sneetjes
Doe ze in een slakom met de mango,
grove kant. Maak een bundeltje met de
de ananas, de kokosnoot en de blauwe
brioche, smeer ze lichtjes in met olie, kruid
keukendoek, druk goed aan en pers
ze met peper en zout. Bak ze op een hete
er zoveel mogelijk sap uit, boven een
bessen. Voeg de passievruchten in
partjes toe.
grill kort goudbruin aan de 2 kanten.
brede karaf.
© Snijd de rode ui in fijne plakjes. Meng
@ Giet het sap van de geperste
Houd 4 fysalissen apart voor de
de verse kaas en de kruidenmix. Dresseer
afwerking. Verwijder de bloemkroon
citroenen, 5 cl water en eventueel de
kaasquenelles op de toastjes met de
siroop bij het gembersap. Meng en
van de rest en snijd ze in 2. Meng ze met
forelfilets in stukken, de plakjes rode ui en
de andere vruchten. Keer de bloemkroon
sos in kleine glazen.
van de 4 fysalissen om, werker de
enkele haringpareltjes. Besprenkel met een
scheutje olijfolie, kruid met peper, werk af
dl
Citroenen persen gaat vlotter als je ze eerst.
fruitsla mee af en dien koel op.
met dille en serveer.
heen en weer over het werkblad rolt, terwijl je.
@- Voor een sappigere fruitsla, voeg je 1 geperste
goed aandrukt: het vruchtvlees wordt malser
=
-@- Het geheim van lekker krokante toasts?
en het sap concentreert zich in het midden
sinaasappel aan het mengsel toe.
van de vrucht.
Laat ze op een rooster of een propere keukendoek
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
afkoelen, anders worden ze zacht door.
VOEDINGSWAARDEN PER 100 G
ENERGIE 435 K1/ 104 KCAL | VETTEN 3,86 |
de condensatie.
VERZADIGDE VETZUREN 36 | KOOLHYDRATEN 116 |
ENERGIE 305 KJ/ 13 KCAL | VETTEN 0,46 |
SUIKERS 3,4G | VEZELS 216 | EWITTEN4,66 | ZOUT 0,26
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
VERZADIGDE VETZUREN OG | KOOLHYDRATEN 16,26 |
ENERGIE 924 KJ / 221 KCAL | VETTEN 11,86
SUIKERS 146 | VEZELS 0,96 | EIWITTEN 0,5G | ZOUT OG
VERZADIGDE VETZUREN 3,66 | KOOLHYDRATEN 18,2G
SUIKERS 3,56 | VEZELS 1,46 | EIWITTEN 10,16 | ZOUT 1,36
66
à
44
Deze brunch is heerlijk licht en zorgt
voor een lekkere lading omega 3,
vitaminen en proteïnen.
N
ï
—
|
Vee
er
"m
wm EE
Es
——
LE
{|
Pr
Vr
zr
I
al
=
Een:
Pi
EN
ik!
ser
ee,
de
=
112