Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 112




Hier is pagina 112 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1 GEWIKT & GEWOGEN

BRIUCHETOASTS MET GEROOKTE

GEMBERSHOT MET CITROEN

EXPRESS EXOTISCHE FRUITSEA

FOREL EN HARINGPARELTJES

W

P 126

ero

Bun

120 g gember

2 groene kiwi's

120 g kokosnoot in

4 citroenen

2 gele kiwi's

stukken (1 schaaltje)

125 g gerookte forelfilets

3 el olijfolie

« 7,5 cl gembersiroop Monin (optioneel)

350 g mango in stukken

30 g blauwe bessen

25 g haringpareltjes

1 snufje kruidenmix

(1 schaaltje)

2 passievruchten

Ys rode ui

Vis knoflook & tijm’

Atakjes dille

Delhaize

© Maak een propere keukendoek nat,

350 g ananas in

50 g fysalissen

wring hem goed uit en leg hem plat op

stukken (1 schaaltje)

4 sneetjes brioche

Peper en zout

150 g verse kaas natuur

het werkblad. Zet er een rasp bovenop

en rasp de ongeschilde gember met de

© Schil de kiwi's en snijd ze in partjes.

€ Verwijder de korst van de sneetjes

Doe ze in een slakom met de mango,

grove kant. Maak een bundeltje met de

de ananas, de kokosnoot en de blauwe

brioche, smeer ze lichtjes in met olie, kruid

keukendoek, druk goed aan en pers

ze met peper en zout. Bak ze op een hete

er zoveel mogelijk sap uit, boven een

bessen. Voeg de passievruchten in

partjes toe.

grill kort goudbruin aan de 2 kanten.

brede karaf.

© Snijd de rode ui in fijne plakjes. Meng

@ Giet het sap van de geperste

Houd 4 fysalissen apart voor de

de verse kaas en de kruidenmix. Dresseer

afwerking. Verwijder de bloemkroon

citroenen, 5 cl water en eventueel de

kaasquenelles op de toastjes met de

siroop bij het gembersap. Meng en

van de rest en snijd ze in 2. Meng ze met

forelfilets in stukken, de plakjes rode ui en

de andere vruchten. Keer de bloemkroon

sos in kleine glazen.

van de 4 fysalissen om, werker de

enkele haringpareltjes. Besprenkel met een

scheutje olijfolie, kruid met peper, werk af

dl

Citroenen persen gaat vlotter als je ze eerst.

fruitsla mee af en dien koel op.

met dille en serveer.

heen en weer over het werkblad rolt, terwijl je.

@- Voor een sappigere fruitsla, voeg je 1 geperste

goed aandrukt: het vruchtvlees wordt malser

=

-@- Het geheim van lekker krokante toasts?

en het sap concentreert zich in het midden

sinaasappel aan het mengsel toe.

van de vrucht.

Laat ze op een rooster of een propere keukendoek

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

afkoelen, anders worden ze zacht door.

VOEDINGSWAARDEN PER 100 G

ENERGIE 435 K1/ 104 KCAL | VETTEN 3,86 |

de condensatie.

VERZADIGDE VETZUREN 36 | KOOLHYDRATEN 116 |

ENERGIE 305 KJ/ 13 KCAL | VETTEN 0,46 |

SUIKERS 3,4G | VEZELS 216 | EWITTEN4,66 | ZOUT 0,26

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

VERZADIGDE VETZUREN OG | KOOLHYDRATEN 16,26 |

ENERGIE 924 KJ / 221 KCAL | VETTEN 11,86

SUIKERS 146 | VEZELS 0,96 | EIWITTEN 0,5G | ZOUT OG

VERZADIGDE VETZUREN 3,66 | KOOLHYDRATEN 18,2G

SUIKERS 3,56 | VEZELS 1,46 | EIWITTEN 10,16 | ZOUT 1,36

66

à

44

Deze brunch is heerlijk licht en zorgt

voor een lekkere lading omega 3,

vitaminen en proteïnen.

N

ï



|

Vee

er

"m

wm EE

Es

——

LE

{|

Pr

Vr

zr

I

al

=

Een:

Pi

EN

ik!

ser

ee,

de

=

112