Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.

Hier is pagina 62 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 62
El ONZE PRODUCENTEN ACHTERNA A: Pr N Á 14 x Hi y UON NATALE MET ROSA DELLANGEL In de jaren 1950 woonde er in Parma een charcutier met de naam Peppin@ Ziveri. Peppino had een droom: lokale charcuterie En waarinje de ziel van de streek kunt ontwaren. Het moet gez worden dater in de groene heuvels in de buurt wilde zwijnen leefd met haar dat zo zwart was als ebbenhout en vlees dat tot ver gekend was voor zijn uitzonderlijke smaak. Op een mooie dag opende Peppino Zijn charcuteriewinkel. Alle fijnproevers uit de streek roemden de deliziosi salumi di Peppino! Hij wilde dan ook koste wat kost zijn vakkennis overdragen en zo leerde zijn zoon Mauro de knepen van © het vak. Hij nam het ouderlijk bedrijf over zodat jij verder kunt smullen als voorheen. Wat een mooi verhaal voor onder de kerstbooml TRAVERSETOLO { Rosa dell’Angelo is gelegen in dit pittoreske à dorpje in de heuvels ten zuiden van Parma in gn Emilia-Romagna. Dat is de ideale locatie voor ambachtelijke charcuterie. De wind en briesjes uit de Apennijnen in het zuiden zijn onmisbaar om het kwaliteitsvlees te drogen en te laten rijpen SN à KEN JE DE FOOD VALLEY? vi Traversetolo ligt in het hart van de Food Valley van Parma. Zo wordt deze A gastronomische streek genoemd waar ENC geproduceerd wordt, Maar ookde befaamde parmigiano reggiano A 4 de Si ijn D [ dE à 62
Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 62