Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
El ONZE PRODUCENTEN ACHTERNA
A:
Pr
N
Á
14
x
Hi
y
UON NATALE MET
ROSA DELLANGEL
In de jaren 1950 woonde er in Parma een charcutier met de naam
Peppin@ Ziveri. Peppino had een droom: lokale charcuterie En
waarinje de ziel van de streek kunt ontwaren. Het moet gez
worden dater in de groene heuvels in de buurt wilde zwijnen leefd
met haar dat zo zwart was als ebbenhout en vlees dat tot ver gekend
was voor zijn uitzonderlijke smaak. Op een mooie dag opende Peppino
Zijn charcuteriewinkel. Alle fijnproevers uit de streek roemden de
deliziosi salumi di Peppino! Hij wilde dan ook koste wat kost zijn
vakkennis overdragen en zo leerde zijn zoon Mauro de knepen van ©
het vak. Hij nam het ouderlijk bedrijf over zodat jij verder kunt smullen
als voorheen. Wat een mooi verhaal voor onder de kerstbooml
TRAVERSETOLO
{
Rosa dell’Angelo is gelegen in dit pittoreske
à
dorpje in de heuvels ten zuiden van Parma in
gn
Emilia-Romagna. Dat is de ideale locatie voor
ambachtelijke charcuterie. De wind en briesjes uit
de Apennijnen in het zuiden zijn onmisbaar om het
kwaliteitsvlees te drogen en te laten rijpen
SN
à
KEN JE DE FOOD VALLEY?
vi
Traversetolo ligt in het hart van de
Food Valley van Parma. Zo wordt deze
A
gastronomische streek genoemd waar
ENC geproduceerd wordt, Maar
ookde befaamde parmigiano reggiano A
4
de Si ijn
D
[
dE
à
62