Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 106


Hier is pagina 106 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Delhaize Folder 29.11.2021

Hier is pagina 106 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 106

Fa DE ZOETE BLADZIJDEN PEPERKOEKENHUISJE @ Bewerk de malse boter en de bruine suiker ventjes, sterren … Bekleed een ovenplaat met in de keukenrobot (of met een klopper) tot bakpapier en verdeel er de figuurtjes over (je « 2 grote eieren het geheel lichtjes begint te schuimen. Voeg hoeft er dus geen bakpapier rond te snijden, 700 g zelfrijzende bloem de andere ingrediënten toe en meng. Stop zoals voor de grote stukken). Bak ze + 8 min in 220 g bruine suiker de oven. zodra het deeg mooi homogeen is (als je geen 80 g vloeibare honing keukenrobot hebt, kun je het deeg perfect © Maak het glazuur: doe het eiwit en een 220 g boter scheutje citroensap in een kom. Voeg beetje bij « 2kl speculaaskruiden met de handen kneden). Verdeel het deeg in 6 bollen, druk ze plat en wikkel ze apart in beetje en stevig kloppend de bloemsuiker toe. « 2kl gemberpoeder vershoudfolie. Laat de deegballen 1 u in de Meng tot een glad, niet te vloeibaar glazuur. « 1 afgestreken kl zout Voor het glazuur en de afwerking: koelkast rusten. Gebruik naargelang de grootte van het eiwit leiwit @ Voorzie vormen in fijn karton om het eventueel niet alle suiker en voeg enkele JA citroen deeg uit te snijden: 1 rechthoek van 15 x 9 cm druppels citroensap toe als je te veel suiker 250 g bloemsuiker (zijmuren), 1 rechthoek van 18,5 x 12 cm (dak) hebt gebruikt. Doe de helft van het glazuur 60 g kleine witte meringues in een wegwerpspuitzak en sluit zorgvuldig en 1 vierkant met een zijde van 16 cm, die je op 25 g marsepein (optioneel) 9 cm hoogte in een punt snijdt (gevels). af zodat het niet uitdroogt. Bewaar op kamertemperatuur. © Verwarm de oven voor op 180°C. Haal telkens 1 deegbal uit de koelkast en rol hem @ Doe de rest van het glazuur in een andere tussen 2 vellen bakpapier uit met een deegrol, spuitzak met een gladde tuit van 2 mm (of tot 5 mm dikte (kneed het deeg eerst een beetje snijd het uiteinde van de spuitzak een heel indien nodig). Snijd het deeg uit met één van klein beetje in als je er geen hebt). Werk alle elementen van het huis en de figuurtjes naar de kartonnen vormen. Verwijder het overschot deeg rondom (wikkel dit in vershoudfolie en zet wens af met het glazuur. Laat het glazuur hard worden in de openlucht. terug in de koelkast). Snijd een stuk bakpapier uit, groter dan de koek. Voor een muur of © Bevestig de elementen van het huis aan elkaar met de rest van het glazuur en laat een gevel, kun je vensters en/of een deur uitsnijden met mini-uitsteekringen, maar dit volledig drogen. Zet het peperkoekenhuisje is niet noodzakelijk: je kunt al deze elementen op een grote schotel en schik er enkele ook achteraf met het glazuur tekenen. Leg de figuurtjes rond (houd ze rechtop met een koeken met hun bakpapier op een bakblik. beetje marsepein aan de achterkant). Plet de meringues en ... let it snow! Snijd de 6 elementen van het huis op dezelfde manier en schuif ze in de oven zodra het ®- Voorzie steunen van + 8 cm hoogte en kleine = u bakblik vol is (je moet meerdere bakbeurten kartonnen spietjes om de dakelementen op hun plaats voorzien). Reken + 12 min baktijd om de koeken te houden terwijl het glazuur droogt. Bedek je goudbruin te bakken (houd ze in het oog!). peperkoekenhuisje met een omgedraaide plastieken Laat de koeken 5 min rusten, schuif ze op een doos om het heel lang te bewaren. rooster en laat ze volledig afkoelen. VOEDINGSWAARDEN PER 100 G © Kneed alle deegrestjes samen, rol uit en ENERGIE 1.642 KJ/ 391 KCAL | VETTEN 13,86 snijd kleine figuurtjes uit met een uitsteekring: VERZADIGDE VETZUREN 8,56 | KOOLHYDRATEN 60,36 | SUIKERS 25,46 dennenbomen, sneeuwmannen, peperkoeken VEZELS 1,76 | EIWITTEN 5,66 | ZOUT 1,46 wr ET LL ee Ze Ef p' UPI 7 D'UPIGNY APPEL-PERENSAP Pot (Heerlijk appel-perensap op 1009 basis van 100% fruit uit Upigny, (À vlakbij Namen. De handige 1 pouch bevat 3 liter. 106

Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 106