Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 121
Hier is pagina 121 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Delhaize magazine #5
Vanaf-13 januari
er.
winkel
EXCEUSIEVE
in je Delhaize
Receptenindex
CENTER
€ 3/PERS
€ 3 TOT € 6/PERS
ETES
In het volgende )
Delhaize magazine
APERITIEVEN
m
Madeleines met gerookte zalm
® Gebraden kalkoen met venkel
KAN
49
+
@@ Oesters met granité van groene appel
en spinazie
en basilicum
43
Beef Wellington
53
43
® Oesters met Thaise salsa
® Rundertataki met gember
® Oesters met tomatenrelish
43
en fijne groentjes
61
1
|
® Oesters met truffels en hazelnoten
43
® Reuzenbladerdeeggebak
met groenten, kastanjes
23
VOORGERECHTEN
en parmigiano
83
i
© Wortelsoep, citroenroom en
® Gelakte spareribs, wortelen en
€»
grijze garnalen
u
wedges uit de oven
92
hed
®® Scampi met tomatenfondue ..
43
© Fish & chips van pastinaak
92
NS
à
2
Tempura van scampi, wasabisaus.
45
Turkey pie & mashed potatoes
92
4
® Gambacappuccino …
ee
@@ Carpaccio van zalmduo en exotisch
NAGERECHTEN
45
fruit, rodebietendressing
@ © ® Fruitsla met gember-
Boost your breakfast
® Tarte tatin met gelakte uien
frambozensiroop
61
81
ru
am
en teriyakisaus
Driekoningentaart
® Briochetoast met champignons
met frangipane
103
81
…106
en gepocheerd ei
Peperkoekenhuisje
@ © Veloute van aardperen met
Chocoladeboomstammetje met
truffelemulsie
81
chocolade-hazelnotenmousse
107
@ Ravioli met burrata en butternut
83
Krans metricotta en limoen, rum-
pee
en passievruchtensiroop
108
BIJGERECHTEN
© Merveilleux in een glaasje
108
EP
UE
@@ Vulling met appelen, levertjes en
©&® Express exotische fruitsla
112
&
Le
v
40
rozijnen (Oma's wijze)
#
© Vulling met pancetta en parmigiano
DRANKEN
“=
Le
(Alla nonna)
40
61
ur à
© 9 ® Appel-gember-limoenmocktail
© ® Vulling met dadels, ras el hanout en
® Chaï met gember
61
N
cashewnoten (Souk souk)
40
© @© Gembershot met citroen
112
Recepten voor
LUNCHES
LEGENDE
een evenwichtige start
‘Less waste’ omelet met
© VEGGIE © VEGAN © GLUTENVRIJ © LACTOSEVRIJ
=
van het jaar!
zeevruchten
33
® Maaltijdminestrone met tortellini en
+ DIEPVRIESPRODUCT
kalkoenrestjes
42
Briochetoasts met gerookte forel
NUTRI-SCORE
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt
en haringpareltjes
112
volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed
mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige
HOOFDGERECHTEN
di EB
factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen
35
onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de
Pasta met ragü van everzwijn
© Kreeft met sinaasappelcrème,
Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen
waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te
parmigianokoekjes
en avocadocrème
47
houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen of de pit
van een perzik; volume-af- of -toename (bijv. koken van rijst) …) Deze omrekeningsfactoren werden
® Thaise kreeftsalade met
toegepast o.b.v. ‘Maten en gewichten’: handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van
rijstvermicelli
47
voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Gezondheidsraad (HGR). Deze berekening houdt geen
Ravioli van kreeft en gri
e garnalen,
rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt
citroenroom en foreleieren
49
worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
COLOFON Verantwoordelijke uitgever: Delhaize Le Lion / De Leeuw Comm. VA, Osseghemstraat 53, 1080 Brussel, KBO 0402.206.045 Brand & Go-to-Market Director: Francois Nelen
Digital Content & Sponsoring Manager: Valentine Janssen Content & Owned Media Manager: Valérie Callier Hoofdredacteur: Vincent Lens Art Director: Hugues Legros
Redactiecomité: Céline Joos, Sandra Weichselbaum Chefs: Line Couvreur, Jeroen De Pauw, Loic Van Impe Styliste: Sonja Mertens Fotografie: Dimitri Lowette, Studio Wauters
Vormgevers: Pierre Saysouk Eric Verdonck Studio: Aline Geuguet, Brit Taels, Guy Van Haerenborgh Redactie recepten: Gema Gomez Copywriters: Lisa Lefever, Catherine Quadens,
Cl
er
Evelyn Verhestraeten, Margo Verhasselt Vertalers: Caroline De Vroey, Fleur Degrauwe, Tony Geudens Eindcorrectie: Caroline Coppens, No&mie Demets, Filip Leloup.
Productie: Gicom Producers: Babette Crevits, Laura De \Wylder Drukwerk: THOOFT Reclameregie: Gicom, nancyvan dervelden @gicom.be
2020
121