Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 121


Hier is pagina 121 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Delhaize Folder 29.11.2021

Hier is pagina 121 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 121

Delhaize magazine #5 Vanaf-13 januari er. winkel EXCEUSIEVE in je Delhaize Receptenindex CENTER € 3/PERS € 3 TOT € 6/PERS ETES In het volgende ) Delhaize magazine APERITIEVEN m Madeleines met gerookte zalm ® Gebraden kalkoen met venkel KAN 49 + @@ Oesters met granité van groene appel en spinazie en basilicum 43 Beef Wellington 53 43 ® Oesters met Thaise salsa ® Rundertataki met gember ® Oesters met tomatenrelish 43 en fijne groentjes 61 1 | ® Oesters met truffels en hazelnoten 43 ® Reuzenbladerdeeggebak met groenten, kastanjes 23 VOORGERECHTEN en parmigiano 83 i © Wortelsoep, citroenroom en ® Gelakte spareribs, wortelen en €» grijze garnalen u wedges uit de oven 92 hed ®® Scampi met tomatenfondue .. 43 © Fish & chips van pastinaak 92 NS à 2 Tempura van scampi, wasabisaus. 45 Turkey pie & mashed potatoes 92 4 ® Gambacappuccino … ee @@ Carpaccio van zalmduo en exotisch NAGERECHTEN 45 fruit, rodebietendressing @ © ® Fruitsla met gember- Boost your breakfast ® Tarte tatin met gelakte uien frambozensiroop 61 81 ru am en teriyakisaus Driekoningentaart ® Briochetoast met champignons met frangipane 103 81 …106 en gepocheerd ei Peperkoekenhuisje @ © Veloute van aardperen met Chocoladeboomstammetje met truffelemulsie 81 chocolade-hazelnotenmousse 107 @ Ravioli met burrata en butternut 83 Krans metricotta en limoen, rum- pee en passievruchtensiroop 108 BIJGERECHTEN © Merveilleux in een glaasje 108 EP UE @@ Vulling met appelen, levertjes en ©&® Express exotische fruitsla 112 & Le v 40 rozijnen (Oma's wijze) # © Vulling met pancetta en parmigiano DRANKEN “= Le (Alla nonna) 40 61 ur à © 9 ® Appel-gember-limoenmocktail © ® Vulling met dadels, ras el hanout en ® Chaï met gember 61 N cashewnoten (Souk souk) 40 © @© Gembershot met citroen 112 Recepten voor LUNCHES LEGENDE een evenwichtige start ‘Less waste’ omelet met © VEGGIE © VEGAN © GLUTENVRIJ © LACTOSEVRIJ = van het jaar! zeevruchten 33 ® Maaltijdminestrone met tortellini en + DIEPVRIESPRODUCT kalkoenrestjes 42 Briochetoasts met gerookte forel NUTRI-SCORE De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt en haringpareltjes 112 volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige HOOFDGERECHTEN di EB factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen 35 onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Pasta met ragü van everzwijn © Kreeft met sinaasappelcrème, Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te parmigianokoekjes en avocadocrème 47 houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen of de pit van een perzik; volume-af- of -toename (bijv. koken van rijst) …) Deze omrekeningsfactoren werden ® Thaise kreeftsalade met toegepast o.b.v. ‘Maten en gewichten’: handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van rijstvermicelli 47 voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Gezondheidsraad (HGR). Deze berekening houdt geen Ravioli van kreeft en gri e garnalen, rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt citroenroom en foreleieren 49 worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd. COLOFON Verantwoordelijke uitgever: Delhaize Le Lion / De Leeuw Comm. VA, Osseghemstraat 53, 1080 Brussel, KBO 0402.206.045 Brand & Go-to-Market Director: Francois Nelen Digital Content & Sponsoring Manager: Valentine Janssen Content & Owned Media Manager: Valérie Callier Hoofdredacteur: Vincent Lens Art Director: Hugues Legros Redactiecomité: Céline Joos, Sandra Weichselbaum Chefs: Line Couvreur, Jeroen De Pauw, Loic Van Impe Styliste: Sonja Mertens Fotografie: Dimitri Lowette, Studio Wauters Vormgevers: Pierre Saysouk Eric Verdonck Studio: Aline Geuguet, Brit Taels, Guy Van Haerenborgh Redactie recepten: Gema Gomez Copywriters: Lisa Lefever, Catherine Quadens, Cl er Evelyn Verhestraeten, Margo Verhasselt Vertalers: Caroline De Vroey, Fleur Degrauwe, Tony Geudens Eindcorrectie: Caroline Coppens, No&mie Demets, Filip Leloup. Productie: Gicom Producers: Babette Crevits, Laura De \Wylder Drukwerk: THOOFT Reclameregie: Gicom, nancyvan dervelden @gicom.be 2020 121

Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 121