Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 121




Hier is pagina 121 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize magazine #5

Vanaf-13 januari

er.

winkel

EXCEUSIEVE

in je Delhaize

Receptenindex

CENTER

€ 3/PERS

€ 3 TOT € 6/PERS

ETES

In het volgende )

Delhaize magazine

APERITIEVEN

m

Madeleines met gerookte zalm

® Gebraden kalkoen met venkel

KAN

49

+

@@ Oesters met granité van groene appel

en spinazie

en basilicum

43

Beef Wellington

53

43

® Oesters met Thaise salsa

® Rundertataki met gember

® Oesters met tomatenrelish

43

en fijne groentjes

61

1

|

® Oesters met truffels en hazelnoten

43

® Reuzenbladerdeeggebak

met groenten, kastanjes

23

VOORGERECHTEN

en parmigiano

83

i

© Wortelsoep, citroenroom en

® Gelakte spareribs, wortelen en

€»

grijze garnalen

u

wedges uit de oven

92

hed

®® Scampi met tomatenfondue ..

43

© Fish & chips van pastinaak

92

NS

à

2

Tempura van scampi, wasabisaus.

45

Turkey pie & mashed potatoes

92

4

® Gambacappuccino …

ee

@@ Carpaccio van zalmduo en exotisch

NAGERECHTEN

45

fruit, rodebietendressing

@ © ® Fruitsla met gember-

Boost your breakfast

® Tarte tatin met gelakte uien

frambozensiroop

61

81

ru

am

en teriyakisaus

Driekoningentaart

® Briochetoast met champignons

met frangipane

103

81

…106

en gepocheerd ei

Peperkoekenhuisje

@ © Veloute van aardperen met

Chocoladeboomstammetje met

truffelemulsie

81

chocolade-hazelnotenmousse

107

@ Ravioli met burrata en butternut

83

Krans metricotta en limoen, rum-

pee

en passievruchtensiroop

108

BIJGERECHTEN

© Merveilleux in een glaasje

108

EP

UE

@@ Vulling met appelen, levertjes en

©&® Express exotische fruitsla

112

&

Le

v

40

rozijnen (Oma's wijze)

#

© Vulling met pancetta en parmigiano

DRANKEN

“=

Le

(Alla nonna)

40

61

ur à

© 9 ® Appel-gember-limoenmocktail

© ® Vulling met dadels, ras el hanout en

® Chaï met gember

61

N

cashewnoten (Souk souk)

40

© @© Gembershot met citroen

112

Recepten voor

LUNCHES

LEGENDE

een evenwichtige start

‘Less waste’ omelet met

© VEGGIE © VEGAN © GLUTENVRIJ © LACTOSEVRIJ

=

van het jaar!

zeevruchten

33

® Maaltijdminestrone met tortellini en

+ DIEPVRIESPRODUCT

kalkoenrestjes

42

Briochetoasts met gerookte forel

NUTRI-SCORE

De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100 ml van je recept, klaargemaakt

en haringpareltjes

112

volgens de bereidingswijze. Onze berekening van de Nutri-Score zal zo goed

mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige

HOOFDGERECHTEN

di EB

factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen

35

onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de

Pasta met ragü van everzwijn

© Kreeft met sinaasappelcrème,

Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen

waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te

parmigianokoekjes

en avocadocrème

47

houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bijv. verwijderen van aardappelschillen of de pit

van een perzik; volume-af- of -toename (bijv. koken van rijst) …) Deze omrekeningsfactoren werden

® Thaise kreeftsalade met

toegepast o.b.v. ‘Maten en gewichten’: handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van

rijstvermicelli

47

voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Gezondheidsraad (HGR). Deze berekening houdt geen

Ravioli van kreeft en gri

e garnalen,

rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt

citroenroom en foreleieren

49

worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

COLOFON Verantwoordelijke uitgever: Delhaize Le Lion / De Leeuw Comm. VA, Osseghemstraat 53, 1080 Brussel, KBO 0402.206.045 Brand & Go-to-Market Director: Francois Nelen

Digital Content & Sponsoring Manager: Valentine Janssen Content & Owned Media Manager: Valérie Callier Hoofdredacteur: Vincent Lens Art Director: Hugues Legros

Redactiecomité: Céline Joos, Sandra Weichselbaum Chefs: Line Couvreur, Jeroen De Pauw, Loic Van Impe Styliste: Sonja Mertens Fotografie: Dimitri Lowette, Studio Wauters

Vormgevers: Pierre Saysouk Eric Verdonck Studio: Aline Geuguet, Brit Taels, Guy Van Haerenborgh Redactie recepten: Gema Gomez Copywriters: Lisa Lefever, Catherine Quadens,

Cl

er

Evelyn Verhestraeten, Margo Verhasselt Vertalers: Caroline De Vroey, Fleur Degrauwe, Tony Geudens Eindcorrectie: Caroline Coppens, No&mie Demets, Filip Leloup.

Productie: Gicom Producers: Babette Crevits, Laura De \Wylder Drukwerk: THOOFT Reclameregie: Gicom, nancyvan dervelden @gicom.be

2020

121