Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BR vanpaac Koop iK …
ELLE
SOUK SO!
DS
w
=
à
mn a
VULLING MET PANCETTA
VULLING MET APPELEN, WE
VULLING MET DADELS,
P.126
LEVERTJES EN ROZIJNEN
EN PARMIGIANO
RAS EL HANOUT EN
© 15 MIN @ GEMAKKELUK © €
A 10 PERS.
CASHEWNOTEN
ese
eo
750 g ongekruid
1 + Y bioappel
750 g ongekruid
« 1 zoete puntpaprika
800
varkens- en
4 takjes tijm
varkens- en
» 125 g parmigiano
750 g ongekruid
gezouten cashewnoten
kalfsgehakt
125 g mix 3 rozijnen
kalfsgehakt
« Lel gedroogde oregano
varkens- en
250 g kippenlevertjes
1 kl gemalen kaneel
360 g ‘Pancetta per
« Peper en zout
» 250 g Medjooldadels
« 1 kleine rode ui
Peper en zout
carbonara’
kalfsgehakt
+ 2elras el hanout
120 g geroosterde en
« Peper en zout
@ Doe het vlees in een grote slakom.
@ Bak de pancetta op een heel zacht
@ Doe het vlees in een grote slakom.
Voeg de gekuiste kippenlevertjes in
vuurtje zonder toevoeging van vetstof en
stukken toe, de ongeschilde appelen in
verhoog het vuur zodra het vet gesmolten
Voeg de ras el hanout, de cashewnoten en
de ontpitte dadels in stukken toe. Kruid
blokjes, de gehakte rode ui, de rozijnen,
is. Laat de pancetta uitlekken zodra hij
royaal met peper, met zout en meng
de geriste tijm en de kaneel. Kruid royaal
mooi goudbruin is.
grondig met de handen.
met peper, met zout en meng goed met
D Doe het gehakt in een grote slakom.
@ Vul een grote kalkoen (bij voorkeur
de handen.
Voeg de ontpitte en gehakte paprika toe,
@ Vul een grote kalkoen (bij voorkeur
de parmigiano in kleine blokjes en de
uitgebeend) met de bereiding en weeg
hem. Schuif de kalkoen 30 min
uitgebeend) met de bereiding en weeg
oregano. Kruid royaal met peper, met zout
hem. Schuif de kalkoen 30 min
en meng grondig met de handen.
in de oven, op 210°C. Verlaag de
temperatuur tot 180°C en reken 25 min
in de oven, op 210°C. Verlaag de
9 Vul een grote kalkoen (bij voorkeur
extra baktijd per 500 g. Besprenkel de
temperatuur tot 180°C en reken 25 min
uitgebeend) met de bereiding en weeg
hem. Schuif de kalkoen 30 min
kalkoen intussen regelmatig met het
extra baktijd per 500 g. Besprenkel de
vrijgekomen braadvocht. Dek hem af met
kalkoen intussen regelmatig met het
in de oven, op 210°C. Verlaag de
vrijgekomen braadvocht. Dek hem af met
temperatuur tot 180°C en reken 25 min
aluminiumfolie zodra hij mooi goudbruin
is en schuif terug in de oven. Laat de
aluminiumfolie zodra hij mooi goudbruin
extra baktijd per 500 g. Besprenkel de
is en schuif terug in de oven. Laat de
kalkoen intussen regelmatig met het
kalkoen voor het opdienen 15 min rusten
(onder het aluminiumfolie).
kalkoen voor het opdienen 15 min rusten
vrijgekomen braadvocht. Dek hem af met
(onder het aluminiumfolie).
aluminiumfolie zodra hij mooi goudbruin
@- Vervang de cashewnoten door pistachenoten
is en schuif terug in de oven. Laat de
voor een op-en-top oriëntaalse toets.
-@- Snijd de appelen en de levertjes niet in te kleine
kalkoen voor het opdienen 15 min rusten
stukken: je moet ze na het koken nog duidelijk
(onder het aluminiumfolie).
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
kunnen proeven.
ENERGIE 1.313 K) / 315 KCAL | VETTEN 19,16
x
VERZADIGDE VETZUREN 66 | KOOLHYDRATEN 206
VOEDINGSWAARDEN PER 100 6
© Breng een extra vleugje Italië in je bord en
SUIKERS 15,56 | VEZELS 2,16 | EIWITTEN 15,46 | ZOUT 0,96
=
voeg enkele gehakte olijven en/of kappertjes
ENERGIE 862 KJ/ 206 KCAL | VETTEN 11,76
VERZADIGDE VETZUREN 4,36 | KOOLHYDRATEN 10,76
toe in de vulling.
SUIKERS 8,76 | VEZELS 1,36 | EIWITTEN 14,26 | ZOUT 0,76
VOEDINGSWAARDEN PER 100 G
ENERGIE 1.448 KJ / 349 KCAL | VETTEN 29,36
VERZADIGDE VETZUREN 11,9G | KOOLHYDRATEN 1,56
SUIKERS 0,86 | VEZELS 0,86 | EIWITTEN 19,8G | ZOUT 1,96
40