Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 40


Hier is pagina 40 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Delhaize Folder 29.11.2021

Hier is pagina 40 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 40

BR vanpaac Koop iK … ELLE SOUK SO! DS w = à mn a VULLING MET PANCETTA VULLING MET APPELEN, WE VULLING MET DADELS, P.126 LEVERTJES EN ROZIJNEN EN PARMIGIANO RAS EL HANOUT EN © 15 MIN @ GEMAKKELUK © € A 10 PERS. CASHEWNOTEN ese eo 750 g ongekruid 1 + Y bioappel 750 g ongekruid « 1 zoete puntpaprika 800 varkens- en 4 takjes tijm varkens- en » 125 g parmigiano 750 g ongekruid gezouten cashewnoten kalfsgehakt 125 g mix 3 rozijnen kalfsgehakt « Lel gedroogde oregano varkens- en 250 g kippenlevertjes 1 kl gemalen kaneel 360 g ‘Pancetta per « Peper en zout » 250 g Medjooldadels « 1 kleine rode ui Peper en zout carbonara’ kalfsgehakt + 2elras el hanout 120 g geroosterde en « Peper en zout @ Doe het vlees in een grote slakom. @ Bak de pancetta op een heel zacht @ Doe het vlees in een grote slakom. Voeg de gekuiste kippenlevertjes in vuurtje zonder toevoeging van vetstof en stukken toe, de ongeschilde appelen in verhoog het vuur zodra het vet gesmolten Voeg de ras el hanout, de cashewnoten en de ontpitte dadels in stukken toe. Kruid blokjes, de gehakte rode ui, de rozijnen, is. Laat de pancetta uitlekken zodra hij royaal met peper, met zout en meng de geriste tijm en de kaneel. Kruid royaal mooi goudbruin is. grondig met de handen. met peper, met zout en meng goed met D Doe het gehakt in een grote slakom. @ Vul een grote kalkoen (bij voorkeur de handen. Voeg de ontpitte en gehakte paprika toe, @ Vul een grote kalkoen (bij voorkeur de parmigiano in kleine blokjes en de uitgebeend) met de bereiding en weeg hem. Schuif de kalkoen 30 min uitgebeend) met de bereiding en weeg oregano. Kruid royaal met peper, met zout hem. Schuif de kalkoen 30 min en meng grondig met de handen. in de oven, op 210°C. Verlaag de temperatuur tot 180°C en reken 25 min in de oven, op 210°C. Verlaag de 9 Vul een grote kalkoen (bij voorkeur extra baktijd per 500 g. Besprenkel de temperatuur tot 180°C en reken 25 min uitgebeend) met de bereiding en weeg hem. Schuif de kalkoen 30 min kalkoen intussen regelmatig met het extra baktijd per 500 g. Besprenkel de vrijgekomen braadvocht. Dek hem af met kalkoen intussen regelmatig met het in de oven, op 210°C. Verlaag de vrijgekomen braadvocht. Dek hem af met temperatuur tot 180°C en reken 25 min aluminiumfolie zodra hij mooi goudbruin is en schuif terug in de oven. Laat de aluminiumfolie zodra hij mooi goudbruin extra baktijd per 500 g. Besprenkel de is en schuif terug in de oven. Laat de kalkoen intussen regelmatig met het kalkoen voor het opdienen 15 min rusten (onder het aluminiumfolie). kalkoen voor het opdienen 15 min rusten vrijgekomen braadvocht. Dek hem af met (onder het aluminiumfolie). aluminiumfolie zodra hij mooi goudbruin @- Vervang de cashewnoten door pistachenoten is en schuif terug in de oven. Laat de voor een op-en-top oriëntaalse toets. -@- Snijd de appelen en de levertjes niet in te kleine kalkoen voor het opdienen 15 min rusten stukken: je moet ze na het koken nog duidelijk (onder het aluminiumfolie). VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 kunnen proeven. ENERGIE 1.313 K) / 315 KCAL | VETTEN 19,16 x VERZADIGDE VETZUREN 66 | KOOLHYDRATEN 206 VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 © Breng een extra vleugje Italië in je bord en SUIKERS 15,56 | VEZELS 2,16 | EIWITTEN 15,46 | ZOUT 0,96 = voeg enkele gehakte olijven en/of kappertjes ENERGIE 862 KJ/ 206 KCAL | VETTEN 11,76 VERZADIGDE VETZUREN 4,36 | KOOLHYDRATEN 10,76 toe in de vulling. SUIKERS 8,76 | VEZELS 1,36 | EIWITTEN 14,26 | ZOUT 0,76 VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 1.448 KJ / 349 KCAL | VETTEN 29,36 VERZADIGDE VETZUREN 11,9G | KOOLHYDRATEN 1,56 SUIKERS 0,86 | VEZELS 0,86 | EIWITTEN 19,8G | ZOUT 1,96 40

Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 40