Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BR vanpaac Koop iK …

ELLE

SOUK SO!

DS

w

=

à

mn a

VULLING MET PANCETTA

VULLING MET APPELEN, WE

VULLING MET DADELS,

P.126

LEVERTJES EN ROZIJNEN

EN PARMIGIANO

RAS EL HANOUT EN

© 15 MIN @ GEMAKKELUK © €

A 10 PERS.

CASHEWNOTEN

ese

eo

750 g ongekruid

1 + Y bioappel

750 g ongekruid

« 1 zoete puntpaprika

800

varkens- en

4 takjes tijm

varkens- en

» 125 g parmigiano

750 g ongekruid

gezouten cashewnoten

kalfsgehakt

125 g mix 3 rozijnen

kalfsgehakt

« Lel gedroogde oregano

varkens- en

250 g kippenlevertjes

1 kl gemalen kaneel

360 g ‘Pancetta per

« Peper en zout

» 250 g Medjooldadels

« 1 kleine rode ui

Peper en zout

carbonara’

kalfsgehakt

+ 2elras el hanout

120 g geroosterde en

« Peper en zout

@ Doe het vlees in een grote slakom.

@ Bak de pancetta op een heel zacht

@ Doe het vlees in een grote slakom.

Voeg de gekuiste kippenlevertjes in

vuurtje zonder toevoeging van vetstof en

stukken toe, de ongeschilde appelen in

verhoog het vuur zodra het vet gesmolten

Voeg de ras el hanout, de cashewnoten en

de ontpitte dadels in stukken toe. Kruid

blokjes, de gehakte rode ui, de rozijnen,

is. Laat de pancetta uitlekken zodra hij

royaal met peper, met zout en meng

de geriste tijm en de kaneel. Kruid royaal

mooi goudbruin is.

grondig met de handen.

met peper, met zout en meng goed met

D Doe het gehakt in een grote slakom.

@ Vul een grote kalkoen (bij voorkeur

de handen.

Voeg de ontpitte en gehakte paprika toe,

@ Vul een grote kalkoen (bij voorkeur

de parmigiano in kleine blokjes en de

uitgebeend) met de bereiding en weeg

hem. Schuif de kalkoen 30 min

uitgebeend) met de bereiding en weeg

oregano. Kruid royaal met peper, met zout

hem. Schuif de kalkoen 30 min

en meng grondig met de handen.

in de oven, op 210°C. Verlaag de

temperatuur tot 180°C en reken 25 min

in de oven, op 210°C. Verlaag de

9 Vul een grote kalkoen (bij voorkeur

extra baktijd per 500 g. Besprenkel de

temperatuur tot 180°C en reken 25 min

uitgebeend) met de bereiding en weeg

hem. Schuif de kalkoen 30 min

kalkoen intussen regelmatig met het

extra baktijd per 500 g. Besprenkel de

vrijgekomen braadvocht. Dek hem af met

kalkoen intussen regelmatig met het

in de oven, op 210°C. Verlaag de

vrijgekomen braadvocht. Dek hem af met

temperatuur tot 180°C en reken 25 min

aluminiumfolie zodra hij mooi goudbruin

is en schuif terug in de oven. Laat de

aluminiumfolie zodra hij mooi goudbruin

extra baktijd per 500 g. Besprenkel de

is en schuif terug in de oven. Laat de

kalkoen intussen regelmatig met het

kalkoen voor het opdienen 15 min rusten

(onder het aluminiumfolie).

kalkoen voor het opdienen 15 min rusten

vrijgekomen braadvocht. Dek hem af met

(onder het aluminiumfolie).

aluminiumfolie zodra hij mooi goudbruin

@- Vervang de cashewnoten door pistachenoten

is en schuif terug in de oven. Laat de

voor een op-en-top oriëntaalse toets.

-@- Snijd de appelen en de levertjes niet in te kleine

kalkoen voor het opdienen 15 min rusten

stukken: je moet ze na het koken nog duidelijk

(onder het aluminiumfolie).

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

kunnen proeven.

ENERGIE 1.313 K) / 315 KCAL | VETTEN 19,16

x

VERZADIGDE VETZUREN 66 | KOOLHYDRATEN 206

VOEDINGSWAARDEN PER 100 6

© Breng een extra vleugje Italië in je bord en

SUIKERS 15,56 | VEZELS 2,16 | EIWITTEN 15,46 | ZOUT 0,96

=

voeg enkele gehakte olijven en/of kappertjes

ENERGIE 862 KJ/ 206 KCAL | VETTEN 11,76

VERZADIGDE VETZUREN 4,36 | KOOLHYDRATEN 10,76

toe in de vulling.

SUIKERS 8,76 | VEZELS 1,36 | EIWITTEN 14,26 | ZOUT 0,76

VOEDINGSWAARDEN PER 100 G

ENERGIE 1.448 KJ / 349 KCAL | VETTEN 29,36

VERZADIGDE VETZUREN 11,9G | KOOLHYDRATEN 1,56

SUIKERS 0,86 | VEZELS 0,86 | EIWITTEN 19,8G | ZOUT 1,96

40