Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 76




Hier is pagina 76 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AN

ij

la KEUKENCHALLENGE

à De

CN

CPE TE

cs”

4

Waf

{u

>

N

U

\

ASS

A /

>

8

fe.

4

Ô

Dn

|

Li

un kk

dq

A

Ie

AU

BAN Het is belangrijk dat je een paar vuistr

els

v

in het hoofd houdt, als je een ei wilt pocheren.

| Regel 1: houd je water net onder het kookpunt;

regel 2: voeg een scheutje azijn toe, zodat

het eiwit straks beter stolt; regel 3: pocheer

slechts één ei per keer en - tot slot - regel 4:

sr

2 oefening baart kunst. Wacht dus niet tot

A

kerstavond om deze techniek uit te testen.

weinig tijd, maar veel gasten en nog

ee meer stress? Breek je eieren een uurtje op

voorhand en bewaar elk ei in een afgedekt

kopje in de koelkast, zodat je straks snel(ler)

kunt schakelen.

16