Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AN
ij
la KEUKENCHALLENGE
à De
CN
CPE TE
cs”
4
Waf
{u
>
N
U
\
ASS
A /
>
8
fe.
4
Ô
Dn
|
Li
un kk
dq
A
Ie
AU
BAN Het is belangrijk dat je een paar vuistr
els
v
in het hoofd houdt, als je een ei wilt pocheren.
| Regel 1: houd je water net onder het kookpunt;
regel 2: voeg een scheutje azijn toe, zodat
het eiwit straks beter stolt; regel 3: pocheer
slechts één ei per keer en - tot slot - regel 4:
sr
2 oefening baart kunst. Wacht dus niet tot
A
kerstavond om deze techniek uit te testen.
weinig tijd, maar veel gasten en nog
ee meer stress? Breek je eieren een uurtje op
voorhand en bewaar elk ei in een afgedekt
kopje in de koelkast, zodat je straks snel(ler)
kunt schakelen.
16