Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FAUX GRAS-IEUSE RECEPTEN

Te

NA

Tal

À

|

Ii

hi

|

|

‘|

|

/

1//

fl

)

Il

bk

|

|

ES

N)

Fi

Hi

fi

re

an, EE

P

pe

/

|

N

NS

De

I

V

®

©

%

N

hi

|

[os

4,

7

\

3

G

NUS

II

—_

ERWTENSOEPJE MET

FAUX GRAS® ve GAIA

FAUX GRAS® pe GAIA

MET VIJG EN SPECULAAS

VOOR 4 PERSONEN

VOOR 4 PERSONEN

BEREIDINGSTIJD: 45 MIN

BEREIDINGSTIJD: 10 MIN

MOEILIJKHEIDSGRAAD

MOEILIJKHEIDSGRAAD

HAT

RE

INGREDIËNTEN

INGREDIËNTEN

.

4x 60 g Faux Gras® in blokjes (2 potjes), gekoeld

1 doosje speculooskoekjes

.

2 nectarines ontpit in plakjes

1 potje 125 g Faux Gras®, gekoeld

Vijgenconfituur

VOOR DE CROUTONS

VOOR DE ERWTENSOEP

10 g walnoten

Zeste van 1 limoen

2 sneetjes toastbrood

300 g erwten (diepvries)

mese eee

Peterselie

5 cl olijfolie

1 sjalot

ee ee

1g grof zeezout

2g verse dragonblaadjes

1 g komijnpoeder

2g verse (zwarte) munt

ae ee

50 g plantaardige boter of

BEREIDING EN PRESENTATIE

kokosvet

5 dl groentebouillon

.

Schik uw mooiste lepels met daarop telkens een stuk

speculooskoek met daarop een blokje Faux Gras® en een

BEREIDING

toefje vijgenconfituur.

Werk af met de fijngeraspte walnoten-limoenrasp en

gehakte peterselie.

MAAK DE ERWTENSOEP

.

Stoof de sjalot en de erwten aan in uw kookpan waarin u vooraf

100% PLANTAARDIG

een klontje boter smelt.

Laat de groenten niet kleuren.

100% DIERAARDIG

Bevochtig met de bouillon en voeg de dragon en munt toe.

Laat de groenten garen op een zacht vuurtje en mix daarna

fijn in de blender.



Zeef vervolgens de soep, smaak af en houd ze lauw.

VOOR DE CROUTONS

Snijd het toastbrood in gelijke blokjes.

Bi

Verwarm de olijfolie in uw koekenpan, bak er de broodblokjes in.

Strooi, als ze goudgeel zijn, op wat keukenpapier, laat uitlekken

en breng op smaak met komijnpoeder en zeezout.

FAUX GRAS

|

ne

PRESENTATIE

=

GAIA

BB

.

a

Maak in een mooi diep bord een presentatie van de Faux Gras°,

de nectarines, enkele croutons en de kruiden.

Werk af met enkele erwten.

Serveer de erwtensoep in een mooie kan met wat munt in.

MEER HEERLIJKE RECEPTEN

Serveer de borden en giet de soep uit aan tafel.

OP FAUXGRAS.BE