Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 46

Hier is pagina 46 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FAUX GRAS-IEUSE RECEPTEN
Te
NA
Tal
À
|
Ii
hi
|
|
‘|
|
/
1//
fl
)
Il
bk
|
|
ES
N)
Fi
Hi
fi
re
an, EE
P
pe
/
|
N
NS
De
I
V
®
©
%
N
hi
|
[os
4,
7
\
3
G
NUS
II
—_
ERWTENSOEPJE MET
FAUX GRAS® ve GAIA
FAUX GRAS® pe GAIA
MET VIJG EN SPECULAAS
VOOR 4 PERSONEN
VOOR 4 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 45 MIN
BEREIDINGSTIJD: 10 MIN
MOEILIJKHEIDSGRAAD
MOEILIJKHEIDSGRAAD
HAT
RE
INGREDIËNTEN
INGREDIËNTEN
.
4x 60 g Faux Gras® in blokjes (2 potjes), gekoeld
1 doosje speculooskoekjes
.
2 nectarines ontpit in plakjes
1 potje 125 g Faux Gras®, gekoeld
Vijgenconfituur
VOOR DE CROUTONS
VOOR DE ERWTENSOEP
10 g walnoten
Zeste van 1 limoen
2 sneetjes toastbrood
300 g erwten (diepvries)
mese eee
Peterselie
5 cl olijfolie
1 sjalot
ee ee
1g grof zeezout
2g verse dragonblaadjes
1 g komijnpoeder
2g verse (zwarte) munt
ae ee
50 g plantaardige boter of
BEREIDING EN PRESENTATIE
kokosvet
5 dl groentebouillon
.
Schik uw mooiste lepels met daarop telkens een stuk
speculooskoek met daarop een blokje Faux Gras® en een
BEREIDING
toefje vijgenconfituur.
Werk af met de fijngeraspte walnoten-limoenrasp en
gehakte peterselie.
MAAK DE ERWTENSOEP
.
Stoof de sjalot en de erwten aan in uw kookpan waarin u vooraf
100% PLANTAARDIG
een klontje boter smelt.
Laat de groenten niet kleuren.
100% DIERAARDIG
Bevochtig met de bouillon en voeg de dragon en munt toe.
Laat de groenten garen op een zacht vuurtje en mix daarna
fijn in de blender.
—
Zeef vervolgens de soep, smaak af en houd ze lauw.
VOOR DE CROUTONS
Snijd het toastbrood in gelijke blokjes.
Bi
Verwarm de olijfolie in uw koekenpan, bak er de broodblokjes in.
Strooi, als ze goudgeel zijn, op wat keukenpapier, laat uitlekken
en breng op smaak met komijnpoeder en zeezout.
FAUX GRAS
|
ne
PRESENTATIE
=
GAIA
BB
.
a
Maak in een mooi diep bord een presentatie van de Faux Gras°,
de nectarines, enkele croutons en de kruiden.
Werk af met enkele erwten.
Serveer de erwtensoep in een mooie kan met wat munt in.
MEER HEERLIJKE RECEPTEN
Serveer de borden en giet de soep uit aan tafel.
OP FAUXGRAS.BE