Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.

Hier is pagina 43 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 43
VANDAAG KOOP IK … Fa OESTERS MET GRANITÉ VAN GROENE APPEL EN BASILICUM OESTERS MET THAISE SALSA © eso Snijd 2 ongeschilde granny smith-appelen in stukken en mix ze Hak 1 sjalot en 1 ontpitte rode peper heel fijn en doe ze in een heel fijn in een blender met 1 bussel basilicum en 1 dl vloeibare kom. Rasp 50 g ongeschilde gember en pers met de vingers het rietsuiker. Voeg het sap van 2 limoenen en 1 dl water toe. Giet sap uit de pulp boven de kom (of pers de pulp in een vochtige door een puntzeef in een grote schaal met platte bodem om een en uitgewrongen keukendoek, waar je een strakke bundel mee fijne laag te vormen. Laat minstens 4 u in de diepvriezer opstijven. maakt). Voeg 7 cl witte balsamicoazijn en 2 gehakte takjes Open 24 holle oesters en verdeel een beetje granité over elke koriander toe. Breng verder op smaak. Open 24 holle oesters en oester: schraap de bereiding gewoon met een vork los tot korrels. lepel er een beetje salsa op. Dien meteen op bij het aperitief, met Dien meteen op bij het aperitief, met een caipirinha. een mojito. @- Mix in 2 keer, zodat het limoensap de basilicumblaadjes niet doet verkleuren. @- De smaak van de salsa kan wat overheersend zijn, lepel er dus niet te veel van op de oesters! VOEDINGSWAARDEN PER 100 G ENERGIE 394 KJ / 94 KCAL | VETTEN 0,76 | VERZADIGDE VETZUREN 0,26 VOEDINGSWAARDEN PER 100 G KOOLHYDRATEN 18,46 | SUIKERS 15,66 | VEZELS 1,66 | EIWITTEN 3,16 | ZOUT 0,56 ENERGIE 305 K)/ T2KCAL | VETTEN16 | VERZADIGDE VETZUREN 0,26 KOOLHYDRATEN 9,86 | SUIKERS 4,36 | VEZELS 0,66 | EIWITTEN 4,86 | ZOUT16 OESTERS MET TOMATENRELISH OESTERS MET TRUFFELS EN HAZELNOTEN eso 60 Snijd 1 tomaat in heel kleine blokjes. Doe ze in een kom en rasp Hak 2 bolle el geroosterde hazelnoten en 2 el carpaccio van er een beetje zeste van Y2 biocitroen bovenop. Voeg het sap van zomertruffels. Voeg 2 el sojasaus, 2 el olijfolie met truffel (uit de Y2 citroen toe, samen met 1 geperst vers teentje knoflook, het bokaaltje met carpaccio) en 1 el hazelnotenolie toe. Open 1dl olijfolie, 1 fijngehakt takje dragon, peper en zout. Open 24 holle oesters en lepel er een heel klein beetje salsa op. Dien 24 holle oesters en lepel er een beetje relish op. Dien meteen op meteen op bij het aperitief, met een Tripel Karmeliet. bij het aperitief, met een bloody mary. ‘ @- Heb je een stukje knolselder in huis? Stoom het, snipper het heel fijn en -@- Is dragon niet echt je ding? Vervang hem door basilicum of rucola. meng er 1 el van onder de salsa. VOEDINESWAARDEN PER 100 6 VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 ENERGIE 934 KJ/ 226 KCAL | VETTEN 19,3G | VERZADIGDE VETZUREN 26 ENERGIE 1.050 KJ/ 255KCAL | VETTEN 256 | VERZADIGDE VETZUREN 3,8G KOOLHYDRATEN 3,26 | SUIKERS 0,8G | VEZELS 0,56 | EIWITTEN 4,26 | ZOUT 0,96 KOOLHYDRATEN 3,76 | SUIKERS 16 | VEZELS 2,26 | EIWITTEN 8,26 | ZOUT 2,26 E) SCAMPI MET TOMATENFONDUE Wi © 20MIN © GEMAKKELUK © EE£ 4PERS. P.126 © Snijd de tomaten in kleine blokjes en de teentjes knoflook in fijne 900 plakjes. Verwarm 1 dl olijfolie in een steelpan. Voeg de tomaten en de knoflook in de hete olie toe. Kruid met peper, met zout en naar - 450 g gepelde garnaalstaarten 21/25 (kaliber ‘large’) +: eigen smaak met Espelettepeper. Voeg 2 takjes basilicum toe en laat + 2 grote vlezige tomaten 2 min tot moes koken. + 2 teentjes knoflook ® Snijd de ontdooide scampi in 2 door, ongeveer tot in de helft van « 1 bussel basilicum de lengte. Fruit ze op een vrij hoog vuur in een braadpan, met de « 1dl+3 el olijfolie Pannetje met scampi rest van de olijfolie, tot ze mooi gekleurd zijn. Kruid met peper en - Espelettepeper met een beetje zout. Traiteur Louise maakt - Peper en zout kant-en-klare feestgerechten © Dresseer de (lauwe of warme) saus in kleine borden, verdeel er de scampi over, werk af met basilicum en dien op. Geef er brood bij. die je zo op je eigen feesttafel kan zetten. Deze gepocheerde scampi zijn op smaak gebracht @ Geen grote vlezige tomaten gevonden? Gebruik dubbel zoveel ‘standaard’ tomaten. met een getomateerde witte VOEDINGSWAARDEN PER 100 6 wijnsaus, brunoise en sjalot. ENERGIE 903 KJ/ 218 KCAL | VETTEN 18,16 | VERZADIGDE VETZUREN 2,76 KOOLHYDRATEN 1,86 | SUIKERS 0,86 | VEZELS 1,76 | EIWITTEN 11,26 | ZOUT 0,66 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 43
Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 43