Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 108
Hier is pagina 108 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.

Hier is pagina 108 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 108
> DE ZOETE BLADZIJDEN KRANS MET RICOTTA EN LIMOEN, RUM- EN PASSIEVRUCHTENSIROOP % © 35 MIN + 35 MIN KOOKTIJD (+1 U KOELTIJD) & GEMIDDELD © €€ A 8 A12 PERS. P.128 © Maak de krans: verwarm de oven voor voorhand maakt, leg ze dan op bakpapier op 160°C. Beboter een gladde savarinvorm in een metalen doos en bewaar ze op een Voor de krans: van 24 cm diameter royaal en zet hem in de droge plaats. + Aeieren koelkast. Klop de ricotta met de eieren en de © Maak de siroop: breng 1 dl water, de rum + 2 kleine biolimoenen suiker. Voeg 100 g gesmolten boter, de bloem, en de suiker in een steelpan aan de kook en + 70 g amandelpoeder het amandelpoeder, het bakpoeder en het laat nog 5 min pruttelen. Giet de siroop in een - 165 gricotta zout toe. Voeg ook de fijngeraspte zeste van de kom en voeg de passievruchtenpulp toe. Leg + 165 g bloem limoenen en hun sap toe (de hele hoeveelheid de krans voorzichtig terug in zijn bakvorm, + Ya zakje bakpoeder of} A A ‚naar eigen smaak). Klop 2 à 3 min op prik er een groot aantal gaatjes in met een 150 g ruwe rietsuiker + 120 g boter middelmatige snelheid, tot een licht schuimig tandenstoker en besprenkel hem voorzichtig met % van de warme siroop. Laat afkoelen. « 1 snufje zout deeg. Giet het deeg in de bakvorm en schuif Voor de siroop: 35 min in de oven (in het oog houden!). Laat O Draai de krans om op een dienschotel. » 4 passievruchten de krans 10 min rusten, draai hem om op een Besprenkel hem met de rest van de siroop. « 1.dl bruine rum rooster en laat hem volledig afkoelen. Werk hem af met plakjes carambolevrucht, » 100 gruwe rietsuiker kumquat, de pulp van de passievruchten en © Maak de karamelspiraaltjes: verwarm de Voor de afwerking: kristalsuiker en 2 el water in een steelpan met macarons. Leg de karamelspiraaltjes « 1 carambolevrucht voorzichtig bovenop en rondom de krans. + 2 passievruchten dikke bodem, zonder te mengen. De bereiding zal verschillende texturen aannemen, tot ze Dien meteen op. » 4 kumquats 100 g kristalsuiker vloeibaar wordt. Je mag de karamel lichtjes + 12 macarons doen draaien in de steelpan, maar meng hem Liever een versie zonder alcohol? Geen probleem: maak een siroop op dezelfde manier, maar met 1,5 dl water niet met een lepel of iets anders. Haal de voor 100 g suiker en de pulp van 6 passievruchten. Ook karamel van het vuur zodra hij amberkleurig tof met een beetje (heel licht gesuikerde) slagroom in is. Laat max. 30 s rusten en giet de karamel een apart kommetje. dan voorzichtig met een lepel op een siliconen VOEDINGSWAARDEN PER 100 G matje (of op bakpapier), in de vorm van ENERGIE 1.241 KJ / 297 KCAL | VETTEN 146 spiraaltjes. Laat ze in de openlucht stollen VERZADIGDE VETZUREN 6,6G | KOOLHYDRATEN 32,1G | SUIKERS 24,3 G (nooit in de koelkast: de karamel wordt er VEZELS 1,86 | EIWITTEN6G | ZOUT 0,36 opnieuw vloeibaar!) Als je de spiraaltjes op E) MERVEILLEUX IN EEN GLAASJE © 30 MIN + 35 MIN BAKTIJD © GEMIDDELD & €£ ELEN P.128 © Verwarm de oven voor op 170°C, op © Laat de granaatappelpitjes op keukenpapier &ù 9 © hetelucht. Snijd een vel bakpapier uit van uitlekken. Klop de room lobbig in een koude » 80 g granaatappelpitjes = de grootte van het bakblik en teken 8 cirkels slakom (zonder suiker, de meringues zijn al + 6 dl room met 35% V.G. van 7,5 cm diameter, op voldoende afstand genoeg gesuikerd). Snijd de meringues net - 160 g pure chocoladeschilfers van elkaar. voor het opdienen in grote stukken en verdeel Voor de meringues: @ Maak de meringues: weeg de eiwitten en ze in 2 lagen over glazen, afwisselend met de « 4 eiwitten op kamertemperatuur voorzie hetzelfde gewicht aan ultrafijne suiker chocoladeschilfers en de slagroom. Werk af met « 135 g ultrafijne suiker - 135 g bloemsuiker en bloemsuiker. Klop de eiwitten tot schuim en granaatappelpitjes en serveer meteen, zo komt strooi er intussen in 3 keer de ultrafijne suiker het dubbele krokant-smeuïge effect helemaal bij. Begin op lage snelheid en verhoog beetje tot zijn recht. bij beetje, tot een glanzende en compacte Maak de meringues gerust een dag op voorhand klaar: ADELHAIZE en massa, die als een 'vogelbek’ aan de garde blijft hangen. Roer er voorzichtig de gezeefde bewaar ze op kamertemperatuur in een metalen doos (vooral niet in de koelkast, ze zouden zacht worden). bloemsuiker onder met een soepele spatel. T Giet het mengsel in een spuitzak zonder tuit Ben je niet zo handig met een spuitzak? Maak je geen zorgen: de meringues worden toch in stukjes gebroken = en dresseer de meringues in de cirkels op en met slagroom bedekt! het bakpapier. Klop enkele keren met het VOEDINGSWAARDEN PER 100 G bakblik op het werkblad om de meringues een beetje te pletten. Bak ze 30 à 35 min: ze ENERGIE 1.324 KJ / 318 KCAL | VETTEN 206 EARL GREY THEE - DELHAIZE VERZADIGDE VETZUREN 13,76 | KOOLHYDRATEN 30,26 | SUIKERS 29,1G Deze klassieke Engelse zwarte moeten lichtjes gekleurd en mooi gebarsten VEZELS 1,76 | EIWITTEN 36 | ZOUT 0,26 zijn aan de buitenkant, wit en zacht aan de thee is allesbehalve saai, want je herkent er aroma's van citrus en binnenkant. Laat ze 5 min rusten en laat ze op bergamot in. Slurp! een rooster afkoelen. 108
Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 108