Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 23


Hier is pagina 23 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Delhaize Folder 29.11.2021

Hier is pagina 23 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 23

VANDAAG KOOP IK ee) Een holle of een platte oester? Uit Nederland, Ierland er] of Frankrijk? Kopen en meteen openen … of nog even gesloten bewaren in de koelkast? Hoe moet je [a] % oesters nu weer openen? Haal even diep adem en alles komt goed! HOE DESTERS BEWAREN? + EN HOE JEAN DHOOGE van World of Oysters Oesters zijn houdbaar tot gemiddeld 9 dagen na de vangst OESTERS ETEN? (zie de datum op de verpakkirig). Bewaar ze meteen na Slik de oester niet meteen aankoop in de koelkast op 3 à 5°C in het mandje waarin je door, maar kauw minstens “We gaan voor de beste oesters uit ze kocht. Zet eventueel een gewicht op het mandje, zodat de drie keer, zodat alle delicate 52 schelpen minder kans hebben om open te gaan smaken vrijkomen. de beste regio's: “Dag, Jean! Waar komen jullie JE OESTERS IN 3 di oesters vandaan! JEAN DHOOGE: “We halen onze oesters uit verschillende = OESTER © regio's in Nederland, Ierland, ê Frankrijk en soms ook uit andere landen zoals Portugal. omdat de oesterteelt erg afhankelijk is van het klimaat en de waterkwaliteit. We KIES 66e nemen sommige jaren dus meer oesters af uit de ene dan de ° 2 . andere regio. “Hoe duurzaamis PLATTE OESTER © de oesterteelt?” JEAN: “We kweken oesters op twee manieren: op de bodem OPEN (zoals in Zeeland) of op stalen tafels (zoals in Frankrijk). Er komen geen onnatuurlijke. extra’s aan te pas. Een oester EN voedt zichzelf met lekkers uit het zeewater. Daarnaast is er ook weinig kans op BEREID overbevissing, want dan haalt een oesterboer zijn eigen © Leg de oëster op een keukenhanddoek in je ene business onderuit. Kortom: We hebben alvast hand-en houd het oestermes vast in je andere hand vier originele toppings hetis een kleine, maar erg authentieke en duurzame teelt. voor je klaargemaakt #2 Duw het mes in de sluitspier van (zie hiernaast). Nood “Hoe lang doet een oester aan extra inspiratie erover om van de zee op ons SS == de oester, wrik öpen:en snijd de oester of meer zin in een bord te belanden?” verder open. warme oesterbereiding? JEAN: “We testen. de oesters eerst No problemo, je vindt op voedselveiligheid, wat erg nog-meer recepten belangrijkis bij een natuurlijk (4 met oesters Via product dat rauw wordt delhaize.be /recepten! geconsumeerd. Test doorstaan? Top! We oogsten de oesters 1 Snijd het oestervlees eruit en vang 's ochtends en:enkele uren later. eventueel/het vocht top: Serveer met Ep zijn.ze al onderweg naar jouw. at citroensap of &en van onze toppings. favoriete Delhaize supermarkt! 5 23

Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 23