Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 107


Hier is pagina 107 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Delhaize Folder 29.11.2021

Hier is pagina 107 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 107

DE ZOETE BLADZIJDEN iz CHOCOLADEBOOMSTAMMETJE MET CHOCOLADE-HAZELNOTENMOUSSE onder de gesmolten chocolade (hij mag niet O Maak de taart: verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed 2 ronde springvormen van warm zijn!). Houd 200 g mousse apart in een kom, dek af en zet in de koelkast. Leg een taart Voor de luchtige chocoladetaart: 18 cm diameter met bakpapier. Smelt de boter « 9 eieren op kamertemperatuur in stukken zachtjes in een steelpan. Strooi er de als basis op de dienschotel en bestrijk ze met « 85 g amandelpoeder siroop. Bekleed een hoge, verstelbare taartring gehakte chocolade bovenop, haal de pan van 80 g bloem het vuur, laat 5 min rusten en meng voorzichtig met een strook bakpapier van 13 cm breedte en Ys zakje bakpoeder omring er de taart mee. (Als je geen taartring 150 g kristalsuiker met een klopper tot een glad mengsel. Giet de bereiding in een kom. Meng het amandelpoeder, hebt, maak dan een cilinder in soepel karton van 150 g pure biochocolade Fairtrade 13 cm hoogte, met dezelfde diameter als de taart, 3 el biocacaopoeder Fairtrade de bloem, het bakpoeder, de cacao en het zout in een aparte kom. Houd apart. Klop de eieren en bekleed hem met een strook bakpapier). 150 g boter Bedek de taart met % van de chocolademousse 1 snufje zout en de suiker gedurende 10 min op hoge snelheid Voor de melkchocolade- en in een grote, brede slakom, tot het mengsel (met een lepel of een spuitzak met gladde tuit). hazelnotenmousse: begint te schuimen en in volume verdrievoudigt. Leg er een 2de laag taart bovenop, herhaal alle + 5 di room met 35% V.G. Voeg beetje bij beetje de droge mix toe, terwijl stappen en eindig met de 4e laag taart. Bestrijk - 250 g biomelkchocolade met hazelnoten je ze zeeft en voorzichtig met een spatel mengt. deze niet met siroop, maar verdeel er direct de Fairtrade mousse over. Teken spiralen op de oppervlakte » 90 g biohazelnootpasta Fairtrade Voeg de gesmolten chocolade (hij mag niet warm zijn!) beetje bij beetje toe en meng telkens om de ringen van de boomstam te maken. Dek Voor de siroop: zodat de chocolade niet naar de bodem van voorzichtig af en laat 6 u in de koelkast rusten. - 50 g Luikse siroop Voor de afwerking: de kom zinkt. Meng alles goed met een spatel. ® Voor de afwerking (zie afbeeldingen hieronder): meng de rest van de chocolade 200 g pure biochocolade Fairtrade Giet de bereiding in de springvormen en schuif mousse even en bedek er de kanten van de 3 el biocacaopoeder Fairtrade ze 35 à 40 min in de oven (prik erin om te 1 el biohazelnootpasta Fairtrade taart mee. Maak de chocoladerollen los: je hebt controleren), tot de bovenkant lichtjes openbarst. 50 g marsepein Laat de taarten 10 min rusten, ontvorm ze en nu lange, licht gebogen reepjes. Snijd ze op 8 artisanale amandelkoekjes dezelfde hoogte als de taart en schik ze rondom. laat ze volledig afkoelen op een rooster. (Amandines’) © Maak de schors (zie afbeeldingen hieronder): Borstel er een beetje cacao op. Laat de taart nog minstens 1 u in de koelkast rusten. smelt de gehakte chocolade au bain-marie of in de microgolfoven. Vouw 2 vellen bakpapier in 2. @ Maak de champignons: vorm marsepeinen steeltjes en plak er de amandines op met een Teken op 1 kant van elk vel 2 evenwijdige lijnen op 10 cm van elkaar. Spatel de chocolade tussen beetje smeerpasta. Verdeel de champignons over de bovenkant van de kerststronk en errond. de lijnen, tot net erover. Plooi de vellen in 2 en Serveer meteen. wikkel ze rond lege rollen keukenpapier (of rond een smalle deegrol). Houd dicht met een elastiek en laat enkele uren in de koelkast stollen. @ Gebruik best geen keukenrobot om het deeg te kneden die bekers zijn meestal niet groot genoeg en in elk INDONESIA - LATITUDE 28 ® Maak de siroop: breng 5 cl water en de Luikse geval te hoog en te smal. Je moet absoluut vermijden Chocolade(taart) gaat goed siroop aan de kook. Haal de pan van het vuur en dat de zwaarste elementen onderaan in het deeg samen met onze gemalen koffie laat in een kom afkoelen. blijven zitten. Latitude 28 uit Indonesië, die je herkent aan zijn volle smaak @ Maak de mousse en monteer de kerststronk: VOEDINGSWAARDEN PER 100 G smelt de gehakte chocolade in de microgolfoven ENERGIE 1.655 KJ/ 398 KCAL | VETTEN 28G met hartverwarmende hints of au bain-marie. Giet in een kom en roer er de van hout en kruiden. Heerlijk VERZAOIGDE VETZUREN 15,46 | KOOLHYDRATEN 27,26 | SUIKERS 236 smeerpasta onder. Verwijder een fijne laag aan VEZELS 3,76 | EIWITTEN 7,46 | ZOUT 0,26 én eerlijk, want het is ook nog eens Fairtrade! de bovenkant van de taarten om ze te egaliseren en snijd ze horizontaal in 2. Klop de room lobbig en roer hem met een soepele spatel zorgvuldig an D 1 nn 2 - ; ng —, LE 107

Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 107