Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.

Hier is pagina 44 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 44
Pi SANTA MARIA - PUBLIREPORTAGE JE BENT OP ZOEK NAAR EEN SNEL VEGETARISCH FEESTGERECHT BOORDEVOL SMAAK? GA VOOR DEZE GEITENKAAS IN EEN KRUIDENJASJE. SERVEER ALS HAPJE, VOORGERECHT. OF HOOFDGERECHT — MET LADE. PSSSJT: NOG LEKKERDER MET EEN GLA JE BUBBELS! MI v > lege. se 7 2 ( 08 al ie gr, ee À 5 Ns BR GEITENKAAS IN EEN KRUIDENKORSTJE MET Pr VE EEN FRISSE SALADE ER cs 50 MIN GEMAKKELIJK € 4 PERS. HN Be y RE Voor de geitenkaas met kruidenkorst à plates geitenkaas (100 g/stuk) - 100 g panko - 1 el peterselie KAN Ie Santa Maria - 1 el basilicum Santa Maria - 1 kl dille N Santa Maria - % kl oregano Santa Maria - 4 el olijfolie Voor de salade met kruidenolie: 400 g kerstomaten 1 ui - 100 g verse basilicum - 2 el kappertjes - 1 el Ë EN honing - 2 el balsamicoazijn - 1 dlolie - 2 el olijfolie 1 kl “Tellicherry Peper” Santa Maria % kl “Rock Salt MR Ku Santa Maria 1. Verwarm de oven voor op 175°C. Meng de panko met de kruiden in een kom. 2. Draai de kaas eerst door de olijfolie en dan door de kruidenpanko. Leg de kaas op een ovenschaal met bakpapier. 3. Gratineer de kaas gedurende 10 min in de oven, tot de kaas een goudbruine kleur heeft. 4. Snipper ondertussen de ui, halveer de u kerstomaten en laat de kappertjes uitlekken. x Kleur de ui in een pan met olijfolie. 5. Voeg de kerstomaten, de kappertjes, LACK PEPPER TELLICHERRY Na DIE OREGANO Cr BASILIC FETERSEUE bc de honing en de balsamicoazijn toe. Laat a ESES ROCK RIGAN sudderen. Kruid met zwarte peper en zout. 6. Verhit de olie in een pan tot 60°C. Blend wre | de olie en basilicum met een staafmixer tot ETES een gladde kruidenolie. KIES JE KRUIDEN(MIX) & 7. Serveer de warme geitenkaas met de tomatensalade en de kruidenolie. Je vindt de kruiden en specerijen van Santa Maria in de kruidenafdeling van je favoriete Delhaize supermarkt. @- Werk af met geroosterde amandelen voor = nog meer crunch én smaak! Maak je keuze uit kruidenflesjes, grinders of zakjes. 44 ONS. VAKMANSCHAP DRINK JE: VERS
Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 44