Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pi SANTA MARIA - PUBLIREPORTAGE

JE BENT OP ZOEK NAAR EEN SNEL VEGETARISCH FEESTGERECHT BOORDEVOL

SMAAK? GA VOOR DEZE GEITENKAAS IN EEN KRUIDENJASJE. SERVEER

ALS HAPJE, VOORGERECHT. OF HOOFDGERECHT — MET

LADE.

PSSSJT: NOG LEKKERDER MET EEN GLA

JE BUBBELS!

MI

v

>

lege.

se

7

2

(

08

al

ie

gr,

ee

À

5

Ns

BR

GEITENKAAS IN EEN

KRUIDENKORSTJE MET

Pr

VE

EEN FRISSE SALADE

ER

cs

50 MIN

GEMAKKELIJK



4 PERS.

HN

Be

y

RE

Voor de geitenkaas met kruidenkorst à plates

geitenkaas (100 g/stuk) -

100 g panko - 1 el peterselie

KAN

Ie

Santa Maria - 1 el basilicum Santa Maria - 1 kl dille

N

Santa Maria - % kl oregano Santa Maria - 4 el olijfolie

Voor de salade met kruidenolie: 400 g kerstomaten

1 ui - 100 g verse basilicum - 2 el kappertjes - 1 el

Ë

EN

honing - 2 el balsamicoazijn - 1 dlolie - 2 el olijfolie

1 kl “Tellicherry Peper” Santa Maria

% kl “Rock Salt

MR

Ku

Santa Maria

1. Verwarm de oven voor op 175°C. Meng de

panko met de kruiden in een kom.

2. Draai de kaas eerst door de olijfolie en dan

door de kruidenpanko. Leg de kaas op een

ovenschaal met bakpapier.

3. Gratineer de kaas gedurende 10 min in de

oven, tot de kaas een goudbruine kleur heeft.

4. Snipper ondertussen de ui, halveer de

u

kerstomaten en laat de kappertjes uitlekken.

x

Kleur de ui in een pan met olijfolie.

5. Voeg de kerstomaten, de kappertjes,

LACK PEPPER

TELLICHERRY

Na

DIE

OREGANO

Cr

BASILIC

FETERSEUE

bc

de honing en de balsamicoazijn toe. Laat

a

ESES

ROCK

RIGAN

sudderen. Kruid met zwarte peper en zout.

6. Verhit de olie in een pan tot 60°C. Blend

wre

|

de olie en basilicum met een staafmixer tot

ETES

een gladde kruidenolie.

KIES JE KRUIDEN(MIX) &

7. Serveer de warme geitenkaas met de

tomatensalade en de kruidenolie.

Je vindt de kruiden en specerijen van Santa Maria in

de kruidenafdeling van je favoriete Delhaize supermarkt.

@- Werk af met geroosterde amandelen voor

=

nog meer crunch én smaak!

Maak je keuze uit kruidenflesjes, grinders of zakjes.

44

ONS. VAKMANSCHAP DRINK JE:

VERS