Delhaize - Folder van 29.11.2021 tot 31.01.2022 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 29.11.2021 tot 31.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pi SANTA MARIA - PUBLIREPORTAGE
JE BENT OP ZOEK NAAR EEN SNEL VEGETARISCH FEESTGERECHT BOORDEVOL
SMAAK? GA VOOR DEZE GEITENKAAS IN EEN KRUIDENJASJE. SERVEER
ALS HAPJE, VOORGERECHT. OF HOOFDGERECHT — MET
LADE.
PSSSJT: NOG LEKKERDER MET EEN GLA
JE BUBBELS!
MI
v
>
lege.
se
7
2
(
08
al
ie
gr,
ee
À
5
Ns
BR
GEITENKAAS IN EEN
KRUIDENKORSTJE MET
Pr
VE
EEN FRISSE SALADE
ER
cs
50 MIN
GEMAKKELIJK
€
4 PERS.
HN
Be
y
RE
Voor de geitenkaas met kruidenkorst à plates
geitenkaas (100 g/stuk) -
100 g panko - 1 el peterselie
KAN
Ie
Santa Maria - 1 el basilicum Santa Maria - 1 kl dille
N
Santa Maria - % kl oregano Santa Maria - 4 el olijfolie
Voor de salade met kruidenolie: 400 g kerstomaten
1 ui - 100 g verse basilicum - 2 el kappertjes - 1 el
Ë
EN
honing - 2 el balsamicoazijn - 1 dlolie - 2 el olijfolie
1 kl “Tellicherry Peper” Santa Maria
% kl “Rock Salt
MR
Ku
Santa Maria
1. Verwarm de oven voor op 175°C. Meng de
panko met de kruiden in een kom.
2. Draai de kaas eerst door de olijfolie en dan
door de kruidenpanko. Leg de kaas op een
ovenschaal met bakpapier.
3. Gratineer de kaas gedurende 10 min in de
oven, tot de kaas een goudbruine kleur heeft.
4. Snipper ondertussen de ui, halveer de
u
kerstomaten en laat de kappertjes uitlekken.
x
Kleur de ui in een pan met olijfolie.
5. Voeg de kerstomaten, de kappertjes,
LACK PEPPER
TELLICHERRY
Na
DIE
OREGANO
Cr
BASILIC
FETERSEUE
bc
de honing en de balsamicoazijn toe. Laat
a
ESES
ROCK
RIGAN
sudderen. Kruid met zwarte peper en zout.
6. Verhit de olie in een pan tot 60°C. Blend
wre
|
de olie en basilicum met een staafmixer tot
ETES
een gladde kruidenolie.
KIES JE KRUIDEN(MIX) &
7. Serveer de warme geitenkaas met de
tomatensalade en de kruidenolie.
Je vindt de kruiden en specerijen van Santa Maria in
de kruidenafdeling van je favoriete Delhaize supermarkt.
@- Werk af met geroosterde amandelen voor
=
nog meer crunch én smaak!
Maak je keuze uit kruidenflesjes, grinders of zakjes.
44
ONS. VAKMANSCHAP DRINK JE:
VERS