Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 95
Hier is pagina 95 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 95 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 95
@ 6 Le 1% A D fi (1 In EN Fr je We Mr Fe KOOK EVENWICHTIG fl 4 ARE 1 4 OMS IL y x et. ” 54 mr a k me A e PR hed MA 0) Ee LT LA | 4 LP A N 1 sd ht Ve Sd LL A: x MET KURKUMA El O MIN © GEMAKKELUK © € AA 4 PERS. í Vetten:38g- Koolhydraten: 77g © Vezels:25g-Eiwitten-18g 750g spruitjes 4dl water voor de goebezigers pr 3 grote boerenkoolbladeren 3eloliflie omevenwichtiger 5 wortelen 1 bussel koriander 2rode paprkas 6 teentjes Hnoflook te koken 2 rode uien 3em gember Di 4 1 citroen 1rode peper 8 gedroogde zachte abrikozen 1% el kurkuma MIX & MATCH in 40 g geroosterde gezouten cashewnoten 3H ‘Mango Curry Santa Maria GROENTEN | 4 4 dl kokosmelk 1 Korianderpoeder p je do 240 g volkorenrist Peper van de malen en grof zeezout ND, mi RN \ mi OO g nten e Maar ev Fruit de gehakteuien 5 min op een zacht vuurtje, Dar 18. aai, Br in een stoofpan met de olie. Schil de wortelen, snijd ler aar u chill ze in schijfjes van 5 mm, voeg zetoeenfruitnog3 min. enten in één Huet = ht zitt ANR EURE Voeg de paprika's in blokjes toe, samen met de geperste teentjes knoflook. Zet het deksel op de panen laat 7 min ijf v hillende lol opeen zacht vuurtje pruttelen. Kook derijst volgens de instructies op de verpakking. ‘À 5 ; Snijd de abrikozen indunne plakjes, persde HOEKORTER, citroen, hak de koriandersteeltjes, schil de gember en HOE BETER 5 rasp hem fijn (1 % el). Mengdekurkuma, decurry en het Als Pi na) aa korianderpoeder 2 min met de andere ingrediënten in ns kt kk Si destoofpan. Voegde kokosmelk en het (warme) water EE Db ndev ENEN toe, samen met deabrikozen, de koriandersteeltjes, EUN nt rt aar: de gember, het citroensap, peper en zout. Menggoed Te ch kokenin vw at He balls enbrengaande kook. kV ns ruikt, h Maakdespruitjesen de boerenkoolbladeren mn nkunr zal Dal schoon. Snijd de spruitjes in 2. Verwijder de centrale nh ut AE itamin nerf van dekoolbladeren en snipper zefijn. Voeg de LEI rts spruitjes en de boerenkool toe en meng voorzichtig om alle ingrediënten volledig onder te dompelen. Zet het deksel op de pan en laat 5à 8 min sudderen, tot de KIES VOLLE GRANEN groenten gaar zijn. Breng verder op smaak. "vang klas: ES Hak de korianderblaadjes en decashewnoten grof. Ontpitenhakderode peper. Bestrooi er de RES: AI) en- variant. Di Alant groentecurry mee en dien heet op, met de volkorenrijst. waarc nelle: nv daan aa: pastaen Gebruik volkorenbiobasmatirijst omtijdte winnen: hij moet maar 12 min koken! un n voor qui oa, it % 93 Ge | D30_Blogueuseindd 93 18122018 1328
Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 95