Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 95

Hier is pagina 95 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
@
6
Le
1%
A
D
fi
(1
In
EN
Fr
je
We
Mr
Fe
KOOK EVENWICHTIG
fl
4
ARE
1
4
OMS
IL
y
x
et.
”
54
mr
a
k
me
A
e
PR
hed
MA
0)
Ee
LT
LA |
4
LP
A
N 1
sd
ht
Ve
Sd
LL
A:
x
MET KURKUMA
El
O MIN © GEMAKKELUK © €
AA 4 PERS.
í
Vetten:38g- Koolhydraten: 77g
©
Vezels:25g-Eiwitten-18g
750g spruitjes
4dl water
voor de goebezigers
pr
3 grote boerenkoolbladeren
3eloliflie
omevenwichtiger
5 wortelen
1 bussel koriander
2rode paprkas
6 teentjes Hnoflook
te koken
2 rode uien
3em gember
Di
4
1 citroen
1rode peper
8 gedroogde zachte abrikozen
1% el kurkuma
MIX & MATCH
in
40 g geroosterde gezouten cashewnoten
3H ‘Mango Curry Santa Maria
GROENTEN
| 4
4 dl kokosmelk
1 Korianderpoeder
p
je
do
240 g volkorenrist
Peper van de malen en grof zeezout
ND,
mi
RN
\
mi
OO g
nten e
Maar
ev
Fruit de gehakteuien 5 min op een zacht vuurtje,
Dar
18.
aai,
Br
in een stoofpan met de olie. Schil de wortelen, snijd
ler
aar
u
chill
ze in schijfjes van 5 mm, voeg zetoeenfruitnog3 min.
enten in één
Huet
=
ht zitt
ANR EURE
Voeg de paprika's in blokjes toe, samen met de geperste
teentjes knoflook. Zet het deksel op de panen laat 7 min
ijf v
hillende
lol
opeen zacht vuurtje pruttelen.
Kook derijst volgens de instructies op de verpakking.
‘À
5
;
Snijd de abrikozen indunne plakjes, persde
HOEKORTER,
citroen, hak de koriandersteeltjes, schil de gember en
HOE BETER
5
rasp hem fijn (1 % el). Mengdekurkuma, decurry en het
Als
Pi
na)
aa
korianderpoeder 2 min met de andere ingrediënten in
ns
kt
kk
Si
destoofpan. Voegde kokosmelk en het (warme) water
EE
Db
ndev
ENEN
toe, samen met deabrikozen, de koriandersteeltjes,
EUN
nt
rt
aar:
de gember, het citroensap, peper en zout. Menggoed
Te
ch kokenin vw
at
He
balls
enbrengaande kook.
kV
ns
ruikt, h
Maakdespruitjesen de boerenkoolbladeren
mn
nkunr
zal
Dal
schoon. Snijd de spruitjes in 2. Verwijder de centrale
nh
ut
AE
itamin
nerf van dekoolbladeren en snipper zefijn. Voeg de
LEI
rts
spruitjes en de boerenkool toe en meng voorzichtig
om alle ingrediënten volledig onder te dompelen. Zet
het deksel op de pan en laat 5à 8 min sudderen, tot de
KIES VOLLE GRANEN
groenten gaar zijn. Breng verder op smaak.
"vang klas:
ES
Hak de korianderblaadjes en decashewnoten
grof. Ontpitenhakderode peper. Bestrooi er de
RES:
AI)
en-
variant. Di
Alant
groentecurry mee en dien heet op, met de volkorenrijst.
waarc
nelle:
nv
daan
aa:
pastaen
Gebruik volkorenbiobasmatirijst omtijdte winnen:
hij moet maar 12 min koken!
un
n voor qui
oa,
it
%
93
Ge
|
D30_Blogueuseindd 93
18122018 1328