Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 95




Hier is pagina 95 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

@

6

Le

1%

A

D

fi

(1

In

EN

Fr

je

We

Mr

Fe

KOOK EVENWICHTIG

fl

4

ARE

1

4

OMS

IL

y

x

et.



54

mr

a

k

me

A

e

PR

hed

MA

0)

Ee

LT

LA |

4

LP

A

N 1

sd

ht

Ve

Sd

LL

A:

x

MET KURKUMA

El

O MIN © GEMAKKELUK © €

AA 4 PERS.

í

Vetten:38g- Koolhydraten: 77g

©

Vezels:25g-Eiwitten-18g

750g spruitjes

4dl water

voor de goebezigers

pr

3 grote boerenkoolbladeren

3eloliflie

omevenwichtiger

5 wortelen

1 bussel koriander

2rode paprkas

6 teentjes Hnoflook

te koken

2 rode uien

3em gember

Di

4

1 citroen

1rode peper

8 gedroogde zachte abrikozen

1% el kurkuma

MIX & MATCH

in

40 g geroosterde gezouten cashewnoten

3H ‘Mango Curry Santa Maria

GROENTEN

| 4

4 dl kokosmelk

1 Korianderpoeder

p

je

do

240 g volkorenrist

Peper van de malen en grof zeezout

ND,

mi

RN

\

mi

OO g

nten e

Maar

ev

Fruit de gehakteuien 5 min op een zacht vuurtje,

Dar

18.

aai,

Br

in een stoofpan met de olie. Schil de wortelen, snijd

ler

aar

u

chill

ze in schijfjes van 5 mm, voeg zetoeenfruitnog3 min.

enten in één

Huet

=

ht zitt

ANR EURE

Voeg de paprika's in blokjes toe, samen met de geperste

teentjes knoflook. Zet het deksel op de panen laat 7 min

ijf v

hillende

lol

opeen zacht vuurtje pruttelen.

Kook derijst volgens de instructies op de verpakking.

‘À

5

;

Snijd de abrikozen indunne plakjes, persde

HOEKORTER,

citroen, hak de koriandersteeltjes, schil de gember en

HOE BETER

5

rasp hem fijn (1 % el). Mengdekurkuma, decurry en het

Als

Pi

na)

aa

korianderpoeder 2 min met de andere ingrediënten in

ns

kt

kk

Si

destoofpan. Voegde kokosmelk en het (warme) water

EE

Db

ndev

ENEN

toe, samen met deabrikozen, de koriandersteeltjes,

EUN

nt

rt

aar:

de gember, het citroensap, peper en zout. Menggoed

Te

ch kokenin vw

at

He

balls

enbrengaande kook.

kV

ns

ruikt, h

Maakdespruitjesen de boerenkoolbladeren

mn

nkunr

zal

Dal

schoon. Snijd de spruitjes in 2. Verwijder de centrale

nh

ut

AE

itamin

nerf van dekoolbladeren en snipper zefijn. Voeg de

LEI

rts

spruitjes en de boerenkool toe en meng voorzichtig

om alle ingrediënten volledig onder te dompelen. Zet

het deksel op de pan en laat 5à 8 min sudderen, tot de

KIES VOLLE GRANEN

groenten gaar zijn. Breng verder op smaak.

"vang klas:

ES

Hak de korianderblaadjes en decashewnoten

grof. Ontpitenhakderode peper. Bestrooi er de

RES:

AI)

en-

variant. Di

Alant

groentecurry mee en dien heet op, met de volkorenrijst.

waarc

nelle:

nv

daan

aa:

pastaen

Gebruik volkorenbiobasmatirijst omtijdte winnen:

hij moet maar 12 min koken!

un

n voor qui

oa,

it

%

93

Ge

|

D30_Blogueuseindd 93

18122018 1328