Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 104


Hier is pagina 104 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Delhaize Folder 06.02.2020

Hier is pagina 104 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 104

DE ZOETE BLADZIJDEN CHOCOLADEPIZZA MET FRUIT EEK JE DE PIZZA? Vetten:15g-Koolhydraten:37g, 9 Vezels:3g-Eiwitten:5g + 250 g bosvruchten + » 2el kokosschilfers + 1,5dl room — + 7Og Callets Dessert Jacques (of gehakte culinaire pure chocolade) « Lel kristalsuiker ar « Lel bloemsuiker « 1klein gelatineblaadje « 2 takjes munt Kneed de yoghurt, bloem en Voor het deeg: gesmolten chocolade toteen « 200 g zelfrijzende bloem + een beetje voor het werkblad homogene, soepele bol deeg. + 180 g yoghurt natuur + 30 g Callets Dessert Jacques (of gehakte culinaire pure chocolade) © Laat de vruchten in een zeef ontdooien en uitlekken. © Laat het gelatineblaadje5 min inkoud Sa water weken. Brengde room metde se kristalsuiker aande kook. Haal de pan van het vuur, voegde chocolade en de uitgewrongen Rol het deeg met een deegrol uit op gelatinetoe. Laat 2 min rusten, meng en giet in een vel bakpapier en laat 15 min een grote kom. Zet in de koelkast. in de oven bakken. Laat afkoelen. © Maak het deeg: verwarmde oven voor — op 200°C en haal er het rooster uit. Smelt de ehocolade in de microgolfoven of au bain- — marie. Bestuif het werkblad met bloem. Kneed 180 g bloem met de yoghurt ende N 4 gesmolten chocolade, tot een soepele en homogene deegbal. Voegindien nodig de rest van de bloem toe. Verdeel hetdeeg met een deegrol (+ 30 cm diameter), leg het op 1 ‘bakpapier, schuifallesop het rooster van de oven en laat 15 min in de oven bakken. Laat Smeer er de chocoladeroom op, net voor je de pizza serveert. het op een rooster afkoelen © Mengde chocoladecrème net voor het opdienen lichtjes en smeer er de pizza mee in. Werk af met de hele of gesneden vruchten, de kokosschilfers en de muntblaadjes. Bestuif deranden metbloemsuiker en serveer. «A Tp Na een paar minuten baktijd, verschijnen er hier en daar luchtbellen in het pizzadeeg. Geen probleem: prik er gewoon meteen vork in en alles komt weer mooi op zijn plaats! Werk af met fruit, kokosschilfers en muntblaadjes. Strooinog wat 4 poedersuiker op de randen om het afte maken. mn KOFFIE LATITUDE 28 Mexico-Colombia-Peru Deze lingo samengesteld uit 100% WL arabicabonen is zacht en evenwichtig, met een subtil aroma van gedroogde vruchten 102 D39_Desserls.ndd 102 1712/2019 1631

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 104