Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 104

Hier is pagina 104 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DE ZOETE BLADZIJDEN
CHOCOLADEPIZZA MET FRUIT
EEK
JE DE PIZZA?
Vetten:15g-Koolhydraten:37g,
9
Vezels:3g-Eiwitten:5g
+ 250 g bosvruchten +
» 2el kokosschilfers
+ 1,5dl room
—
+ 7Og Callets Dessert Jacques
(of gehakte culinaire pure chocolade)
« Lel kristalsuiker
ar
« Lel bloemsuiker
« 1klein gelatineblaadje
« 2 takjes munt
Kneed de yoghurt, bloem en
Voor het deeg:
gesmolten chocolade toteen
« 200 g zelfrijzende bloem + een beetje voor het werkblad
homogene, soepele bol deeg.
+ 180 g yoghurt natuur
+ 30 g Callets Dessert Jacques
(of gehakte culinaire pure chocolade)
© Laat de vruchten in een zeef ontdooien
en uitlekken.
© Laat het gelatineblaadje5 min inkoud
Sa
water weken. Brengde room metde
se
kristalsuiker aande kook. Haal de pan van het
vuur, voegde chocolade en de uitgewrongen
Rol het deeg met een deegrol uit op
gelatinetoe. Laat 2 min rusten, meng en giet in
een vel bakpapier en laat 15 min
een grote kom. Zet in de koelkast.
in de oven bakken. Laat afkoelen.
© Maak het deeg: verwarmde oven voor
—
op 200°C en haal er het rooster uit. Smelt de
ehocolade in de microgolfoven of au bain-
—
marie. Bestuif het werkblad met bloem.
Kneed 180 g bloem met de yoghurt ende
N 4
gesmolten chocolade, tot een soepele en
homogene deegbal. Voegindien nodig de
rest van de bloem toe. Verdeel hetdeeg met
een deegrol (+ 30 cm diameter), leg het op
1
‘bakpapier, schuifallesop het rooster van de
oven en laat 15 min in de oven bakken. Laat
Smeer er de chocoladeroom op,
net voor je de pizza serveert.
het op een rooster afkoelen
© Mengde chocoladecrème net voor het
opdienen lichtjes en smeer er de pizza mee in.
Werk af met de hele of gesneden vruchten, de
kokosschilfers en de muntblaadjes. Bestuif
deranden metbloemsuiker en serveer. «A
Tp Na een paar minuten baktijd, verschijnen
er hier en daar luchtbellen in het pizzadeeg.
Geen probleem: prik er gewoon meteen vork in
en alles komt weer mooi op zijn plaats!
Werk af met fruit, kokosschilfers
en muntblaadjes. Strooinog wat
4
poedersuiker op de randen om
het afte maken.
mn
KOFFIE LATITUDE 28
Mexico-Colombia-Peru
Deze lingo samengesteld uit 100%
WL
arabicabonen is zacht en evenwichtig, met
een subtil aroma van gedroogde vruchten
102
D39_Desserls.ndd 102
1712/2019 1631