Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 104




Hier is pagina 104 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DE ZOETE BLADZIJDEN

CHOCOLADEPIZZA MET FRUIT

EEK

JE DE PIZZA?

Vetten:15g-Koolhydraten:37g,

9

Vezels:3g-Eiwitten:5g

+ 250 g bosvruchten +

» 2el kokosschilfers

+ 1,5dl room



+ 7Og Callets Dessert Jacques

(of gehakte culinaire pure chocolade)

« Lel kristalsuiker

ar

« Lel bloemsuiker

« 1klein gelatineblaadje

« 2 takjes munt

Kneed de yoghurt, bloem en

Voor het deeg:

gesmolten chocolade toteen

« 200 g zelfrijzende bloem + een beetje voor het werkblad

homogene, soepele bol deeg.

+ 180 g yoghurt natuur

+ 30 g Callets Dessert Jacques

(of gehakte culinaire pure chocolade)

© Laat de vruchten in een zeef ontdooien

en uitlekken.

© Laat het gelatineblaadje5 min inkoud

Sa

water weken. Brengde room metde

se

kristalsuiker aande kook. Haal de pan van het

vuur, voegde chocolade en de uitgewrongen

Rol het deeg met een deegrol uit op

gelatinetoe. Laat 2 min rusten, meng en giet in

een vel bakpapier en laat 15 min

een grote kom. Zet in de koelkast.

in de oven bakken. Laat afkoelen.

© Maak het deeg: verwarmde oven voor



op 200°C en haal er het rooster uit. Smelt de

ehocolade in de microgolfoven of au bain-



marie. Bestuif het werkblad met bloem.

Kneed 180 g bloem met de yoghurt ende

N 4

gesmolten chocolade, tot een soepele en

homogene deegbal. Voegindien nodig de

rest van de bloem toe. Verdeel hetdeeg met

een deegrol (+ 30 cm diameter), leg het op

1

‘bakpapier, schuifallesop het rooster van de

oven en laat 15 min in de oven bakken. Laat

Smeer er de chocoladeroom op,

net voor je de pizza serveert.

het op een rooster afkoelen

© Mengde chocoladecrème net voor het

opdienen lichtjes en smeer er de pizza mee in.

Werk af met de hele of gesneden vruchten, de

kokosschilfers en de muntblaadjes. Bestuif

deranden metbloemsuiker en serveer. «A

Tp Na een paar minuten baktijd, verschijnen

er hier en daar luchtbellen in het pizzadeeg.

Geen probleem: prik er gewoon meteen vork in

en alles komt weer mooi op zijn plaats!

Werk af met fruit, kokosschilfers

en muntblaadjes. Strooinog wat

4

poedersuiker op de randen om

het afte maken.

mn

KOFFIE LATITUDE 28

Mexico-Colombia-Peru

Deze lingo samengesteld uit 100%

WL

arabicabonen is zacht en evenwichtig, met

een subtil aroma van gedroogde vruchten

102

D39_Desserls.ndd 102

1712/2019 1631