Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

5

A

LE

4

ih

2

Se

2

Û

URENCHALLENGE

ve

=

À

8

4e

Fou

oh

N

N

Een Schots ei, een vogelnestje of een gehaktbal kiekeboe: hoe

eh

noem jij dat heerlijke hardgekookte ei met een gehaktbal rond?

En — belangrijker nog — welke techniek pas jij toe om het perfecte

ei in die perfecte gehaktbal te krijgen? Wel, onze chefs hebben

AN

de gouden tip: meten is weten! Kook je eitjes 5 min in water. Laat

ze daärna meteen schrikken in ijskoud water.

Pel je eitjes. Gebruik exact 150 g gehakt per bal voor 1,5 cm

Vlees rondomrond Rol de eitjes voorzichtig in het gehakt en

ronde

llen. Frituur de vogelnestjes 4.30 min op 190°C

fbaki de ovéfrals het wat lichter mag zijn.Serveer met

hr

maténsaus:madeirasaus of ratatouille.

à

4

ER

|

dl

A

hi

P\

\

fi

7

ú

le

v

+

$

=>

Ye

Sa

Ir

+

#

1]

|

Hi

M

fi

En.

®

if

Ÿ

PN en

u

Kgs

07

NN

:

Hi



4

À

+.

4

|

\N

Des

6

Af

N

IN:

|

Ron

er

ROLLEN

N

N

>

\

N

=

À

Mi

N

ie

4

4

bi

an

à

if

il

\l

N

N

F3

Dia Denweskerdetinda st

terazors 1aaı