Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 56

Hier is pagina 56 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
5
A
LE
4
ih
2
Se
2
Û
URENCHALLENGE
ve
=
À
8
4e
Fou
oh
N
N
Een Schots ei, een vogelnestje of een gehaktbal kiekeboe: hoe
eh
noem jij dat heerlijke hardgekookte ei met een gehaktbal rond?
En — belangrijker nog — welke techniek pas jij toe om het perfecte
ei in die perfecte gehaktbal te krijgen? Wel, onze chefs hebben
AN
de gouden tip: meten is weten! Kook je eitjes 5 min in water. Laat
ze daärna meteen schrikken in ijskoud water.
Pel je eitjes. Gebruik exact 150 g gehakt per bal voor 1,5 cm
Vlees rondomrond Rol de eitjes voorzichtig in het gehakt en
ronde
llen. Frituur de vogelnestjes 4.30 min op 190°C
fbaki de ovéfrals het wat lichter mag zijn.Serveer met
hr
maténsaus:madeirasaus of ratatouille.
à
4
ER
|
dl
A
hi
P\
\
fi
7
ú
le
v
+
$
=>
Ye
Sa
Ir
+
#
1]
|
Hi
M
fi
En.
®
if
Ÿ
PN en
u
Kgs
07
NN
:
Hi
€
4
À
+.
4
|
\N
Des
6
Af
N
IN:
|
Ron
er
ROLLEN
N
N
>
\
N
=
À
Mi
N
ie
4
4
bi
an
à
if
il
\l
N
N
F3
Dia Denweskerdetinda st
terazors 1aaı