Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 120

Hier is pagina 120 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
All
o
e bc
BROCCOLIFLANS
CHUTÉ
HUMMUS LINZEN-UIEN
MET GEROOKTE HEILBOT
WITTE BONEN-RODE BIETEN
Voor 4 personen
PE
Voor 4 personen
CRD EME EN)
I 140 9 gerookte zwarte heilbot
M 1 biik reuze witte bonen (240 9, uitgelekt
B3eltahini
WM 2eieren
un
gewicht)
EE broccoli
M 200 9 gekookte biobabybietjes met
Tel curry
1 limoen
balsamicoazij
A
CPU)
LCR ni
M Peper en zout
CAE EEE
IE Sap van Ys citroen
blaadjes om te versieren
IE Sap van 3 om geraspte en geperste gember
M Paper en zout
CRE
CHINESE SOEP MET EIEREN
ARDENSE HAM, RODE UIEN
UD RARENTTEUNR
MET CRÈME DE CASSIS EN
GRIJZE GARNALEN EN KAASSAUS
Voor 4 personen
EEEN SEE ein
RODEBIETENPUREE
Voor 4 personen
Im 100g siuimererwten IM 125 g minimais
200 g gepelde grijze gamalen
PETE
Voor 8 personen
2 kleine eieren
IE 150 g witte shimejichampignons
IM 160 9 Ardense ham taste of Inspirations
CAE TE
EPA
300 g groene kool
NRE NE CAN RU
olijven MM Ya limoen I
dl water
125 g zelfrijzende bloem I 20 g bloem
4 klsesamzaadjes MM 1,5 di water
1 di crème de cassis I Zout
5 dl melk M 1 di room
M 1 gevogeltebouillonblokje
Voor de rodebietenpuree: M 4 rode
25 g emmental
EST
bieten M 3 el koolzaadolie
5 takjes
POR ESS Aen
IE 2 zakjes pasta voor misosoep Saitaku (2 x 18 g)
tijm IN 5 takjes rozemarijn |
knoflookbol
BEBBEBEN
% bussel bieslook + een beetje voor
I 4el Chinese wokolie MM 1rode peper
I 5 jeneverbessen IM 5 kruidnagels
EEE)
1 citroengrasstengel I 3 cm gember
CEE ET
leur
N EHRE
WINTERSE SOEP
GEVULDE BROODJES
EN CULATELLO
MET CHAMPIGNONS
MET CHAMPIGNONS EN EIEREN
à
Voor 4 personen
<=
oor 4 personen
Voor 4 personen
100 g culatello I 400 g broccolini
OPENEN
CE)
1 grote rode ui
150 g champignons ‘Gastronomische mix’ bio
400 g champignons ‘Trio gourmet’ bio
2 uien M 1 citroen M 3 el bloem
250 g arboriorijst
1sjalot
100 9 parmigiano
& el zure room
4 biohamburgerbroodjes met sesamzaadjes
6.diwater IM 2 di droge witte wij
SEEN)
2 el olijfolie
EEM COTE
Cr
40 g boter
2 el olijfolie
TS
1 teentje knofiook
PES
2 teentjes knoflook
BEBBEBEEN
Peper en zout
1 takje tij
1Kl paprikapoeder
BHEBBEBEBEEN
1 takje rozemarij
BEBBBEBEBEEN
Peper en zout
VOGELNESTJES
CHILI CON CARNE DE CERDO
DIEU]
SLAATJE VAN WITTE KOOL EN
TEEN
Voor 4 personen
600 g biokippengehakt
I 450 g biovarkensgehakt IM 250 g rode
ELL OLAND IK CGR NEA
CE)
bonen M 500 g biowortelen IM 3 paprika’s
50.g bloem
(kleur naar keuze) IN 4 uien IN 3 blikken
Voor 4 personen
PE
gepelde tomatenblokjes (3 x 400 g)
M 2 stukken voorgegaarde spareribs
LI
Western’ (* 1,3 kg) IN % witte kool (+ 400 9)
30 9 boter
2 appelsienen IN Y2 biocitroen
CEE WENS
2 takjes tij
200 g yoghurt natuur EA 2x 31 water
EEEN
Peper en zout
Telolijfolie MM 2 teentjes knoflook
m 200 gkristalsuiker MM 1 di water
2 dl witte azijn IN Srirachasaus
1 bussel koriander IM 2 takjes tij
M 22 bussel koriander M 1 klein teentje
2 takjes oregano IN 2 takjes rozemarij
2elkomijnpoeder IM 2 el paprikapoeder
knoflook IM 8 gepekelde groene pepertjes
:
Cayennepeper M Peper en zout
M 1kikomijnpoeder