Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 120




Hier is pagina 120 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

All

o

e bc

BROCCOLIFLANS

CHUTÉ

HUMMUS LINZEN-UIEN

MET GEROOKTE HEILBOT

WITTE BONEN-RODE BIETEN

Voor 4 personen

PE

Voor 4 personen

CRD EME EN)

I 140 9 gerookte zwarte heilbot

M 1 biik reuze witte bonen (240 9, uitgelekt

B3eltahini

WM 2eieren

un

gewicht)

EE broccoli

M 200 9 gekookte biobabybietjes met

Tel curry

1 limoen

balsamicoazij

A

CPU)

LCR ni

M Peper en zout

CAE EEE

IE Sap van Ys citroen

blaadjes om te versieren

IE Sap van 3 om geraspte en geperste gember

M Paper en zout

CRE

CHINESE SOEP MET EIEREN

ARDENSE HAM, RODE UIEN

UD RARENTTEUNR

MET CRÈME DE CASSIS EN

GRIJZE GARNALEN EN KAASSAUS

Voor 4 personen

EEEN SEE ein

RODEBIETENPUREE

Voor 4 personen

Im 100g siuimererwten IM 125 g minimais

200 g gepelde grijze gamalen

PETE

Voor 8 personen

2 kleine eieren

IE 150 g witte shimejichampignons

IM 160 9 Ardense ham taste of Inspirations

CAE TE

EPA

300 g groene kool

NRE NE CAN RU

olijven MM Ya limoen I

dl water

125 g zelfrijzende bloem I 20 g bloem

4 klsesamzaadjes MM 1,5 di water

1 di crème de cassis I Zout

5 dl melk M 1 di room

M 1 gevogeltebouillonblokje

Voor de rodebietenpuree: M 4 rode

25 g emmental

EST

bieten M 3 el koolzaadolie

5 takjes

POR ESS Aen

IE 2 zakjes pasta voor misosoep Saitaku (2 x 18 g)

tijm IN 5 takjes rozemarijn |

knoflookbol

BEBBEBEN

% bussel bieslook + een beetje voor

I 4el Chinese wokolie MM 1rode peper

I 5 jeneverbessen IM 5 kruidnagels

EEE)

1 citroengrasstengel I 3 cm gember

CEE ET

leur

N EHRE

WINTERSE SOEP

GEVULDE BROODJES

EN CULATELLO

MET CHAMPIGNONS

MET CHAMPIGNONS EN EIEREN

à

Voor 4 personen

<=

oor 4 personen

Voor 4 personen

100 g culatello I 400 g broccolini

OPENEN

CE)

1 grote rode ui

150 g champignons ‘Gastronomische mix’ bio

400 g champignons ‘Trio gourmet’ bio

2 uien M 1 citroen M 3 el bloem

250 g arboriorijst

1sjalot

100 9 parmigiano

& el zure room

4 biohamburgerbroodjes met sesamzaadjes

6.diwater IM 2 di droge witte wij

SEEN)

2 el olijfolie

EEM COTE

Cr

40 g boter

2 el olijfolie

TS

1 teentje knofiook

PES

2 teentjes knoflook

BEBBEBEEN

Peper en zout

1 takje tij

1Kl paprikapoeder

BHEBBEBEBEEN

1 takje rozemarij

BEBBBEBEBEEN

Peper en zout

VOGELNESTJES

CHILI CON CARNE DE CERDO

DIEU]

SLAATJE VAN WITTE KOOL EN

TEEN

Voor 4 personen

600 g biokippengehakt

I 450 g biovarkensgehakt IM 250 g rode

ELL OLAND IK CGR NEA

CE)

bonen M 500 g biowortelen IM 3 paprika’s

50.g bloem

(kleur naar keuze) IN 4 uien IN 3 blikken

Voor 4 personen

PE

gepelde tomatenblokjes (3 x 400 g)

M 2 stukken voorgegaarde spareribs

LI

Western’ (* 1,3 kg) IN % witte kool (+ 400 9)

30 9 boter

2 appelsienen IN Y2 biocitroen

CEE WENS

2 takjes tij

200 g yoghurt natuur EA 2x 31 water

EEEN

Peper en zout

Telolijfolie MM 2 teentjes knoflook

m 200 gkristalsuiker MM 1 di water

2 dl witte azijn IN Srirachasaus

1 bussel koriander IM 2 takjes tij

M 22 bussel koriander M 1 klein teentje

2 takjes oregano IN 2 takjes rozemarij

2elkomijnpoeder IM 2 el paprikapoeder

knoflook IM 8 gepekelde groene pepertjes

:

Cayennepeper M Peper en zout

M 1kikomijnpoeder