Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 51 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 51
LOKAAL VERHAAL #HALLOGOEBEZIGERS EEN UNIEK RAS: de Koop Belgisch en zorg ervoor PIÉTRAIN PRODUCTIEMETHODE dat fantastische producten De Ardense ham heeft zijn zoals deze blijven bestaan! @ naam en faam oorspronkelijk Oe basis W te danken aan een zwijnenras Alles begintmet een uit de streek: Piétrain. verse ham. Voor een kwaliteitsham is het Het Belgische varkensras > > heeft een lichte huid met noodzakelijk dat de ú he zwarte en soms bruinrode varkens duurzaam de D gevoed en opgevoed vlekken. Het levert een grote worden, met voedsel op basis van vleesproductie in verhouding Belgische grondstoffen. €? tot zijn gewicht. Vandaar Nr de bijnaam ‘varken met vier hammen’. Ontbenen A fs De cœur is, zoals haar naam al verklapt, het mooiste stuk van de ham. GOED BEWAARD GEHEIM Het is ontbeend en weegt A =65kg. De ham wordt A | Elke vakman weet dat onderworpen aan het zouten van ham geen nauwkeurige controles, eenvoudige klusis. De ham want een perfect moet voldoende gezouten. streekproduct vereist N | \ zijnomte bewaren. Maar een perfecte grondstof. \ u eenté zoute ham is dan weer \ waardeloos en pekelinjectie Pekelen N u N EN is verboden. Bij Saint-Hubert Vervolgens wordt deham gebeurt de zouting in twee drooggezouten om enkele stappen: eerst droogzouten dagen later in een À met Guérandezout, dan pas lichte pekelte baden. > À | pekelbaden. Het resultaat? Deze pekel werd N N tE Een uniforme, stabiele zouting gearomatiseerd met N N kruiden, waaronder tijm, meteen lager zoutgehalte dan si andere hammen. laurier, jeneverbes en kruidnagel. | Het volledige recept is uiteraard een goed bewaard geheim. À BEDANKT, BOUDEWIJN! 5 SIE Sinds 1974 wordt onze Ardense Raken #4 ham beschermd door een De ham wordt licht gerockt boven smeulend eïken- en Belgisch Koninklijk Besluit en sinds 1996 kreeg de ham beukenhout. Nadien droogt ook het Europese IGP-label. hij +3 maanden in de zuivere Dat label garandeert dat lucht van het Ardense hoogplateau. de Ardense ham van Saint- Hubert in de Ardennen wordt gezouten, gerijpt én gerookt. Ye De ham krijgt die mooie Cobourgvorm enis volledig ontzwoerd. N, Da S [ELEN Ng AN ma = ARDENSE HAM TASTE OF INSPIR, ATIONS (80 G) Wil Je, Deze Ardense ham krijgt zijn typische smaak door ike. 2 recepten von 2 Nobels op bege 5 het roken met zaagsel van eik en beuk, gemengd m met wilde jeneverbessen. Adere hen! 49 D70_Peite histaireindd 49 18122018 1328
Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 51