Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 39

Hier is pagina 39 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VANDAAG KOOP IK …
OOSTERSE SCHOTEL MET
CHILI CON CARNE DE GERDO
U+12U WEEKTIJD © Gi
ELIJK
A 4 PERS.
BELUGA-LINZENWAFELS
Vetten: 488 -Koolhydraten:60g
Se
Vezels: 23g- Eiwitten: dig
Vetten: 44 g- Koolhydraten:99g
©®
Vezels: 18g-Elwitten:408
+ 450 g biovarkensgehakt
+ Telolifolie
» 2eieren
+ 1el bloem
+ 250 grode bonen
+ 2teentjes knoflook
3
1 bussel lente-uien
» 1 dl water
+ 500 g biowortelen
» 1bussel koriander
5
180 g Belugalinzen
+ 6 kl zonnebloemolie
3
+ 3 paprika's (kleur naar keuze)
+ 2takjes tiim
180 g ‘Riso Roma Integrale’ Riso Vignola Voor de saus:
+ Auien
+ 2takjes oregano
5
100 g parmigiano
+ Kcitroen
« 3blikken gepelde tomatenblokjes
« 2 takjes rozemarijn
3
21 water
» 1 dl water
(3 x400 g)
+ 2el komijnpoeder
+ del olifolie
« 1 dl tahini
+ 2appelsienen
+ 2el paprikapoëder
+ Gtakjes bladpeterselie
- Peper en zout
« Ya biocitroen
+ Cayennepeper
« Y bussel oregano
Voor de garnituur:
« 200 g yoghurt natuur
- Peper en zout
« 3el Libanese kruiden ‘Baharat’ Al'Fez
+ 1 granaatappel
+ 2x3 water
- Peper en zout
« Rauwkost naar keuze: purperen
Voor de platte broden:
radijsscheuten, rode kool, komkommer,
© Laat de bonen 1 dagop voorhand in koud water weken.
» Marokkaans brood ‘Flatbread kit’ Al'Fez
kleine slaharten, venkel, radijzen
® Giet zede volgende dag af en breng ze aan de kook met
water en de geperste citroen (sap + vrucht). Laat 1.10 u op
© Doederijsten de linzen ineen kookpot, gieter het koude
een zacht vuurtje sudderen.
water bij en breng aan de kook. Laat 25 min op een zacht
® Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd deuien in
vuurtje sudderen, giet af en doe in een grote kom.
reepjes en fruit ze met het gehakt, in een stoofpan met
© Maak de Marokkaanse broden volgens de instructies
op de verpakking.
2 el olijfolie. Voeg de geperste teentjes knoflook toe,
samen met detijm, de oregano, de rozemarijn, de komijn,
® Maak de saus: meng de tahini en het water meteen
garde. Kruid met peper en zouten voeg citroensap naar
het paprikapoeder en cayennepeper naar eigen smaak.
Voeg de tomaten toe zodra de rest goed gebakken is
eigen smaak toe.
en breng aan de kook. Laat gedurende 15 min zachtjes
© snijd de rauwkost met de mandoline in fijne plakjes.
sudderen. Voeg de uitgelekte bonen toe en laat nog 15 min
Snijd de granaatappel horizontaal in 2, houd telkens
sudderen. Breng verder op smaak.
een helft omgekeerd boven een grote kom en klop er
@ Snijd intussen de wortelen in lange plakjes. Ontpit
degraantjes uit meteen pollepel.
de paprika's en snijd ze in reepjes. Bedek een ovenplaat
® Fruit de fijngehakte uien gedurende 5 min in een
braadpan, met de helft van de olijfolie en de Libanese
met bakpapier en verdeel er de wortelplakjesen
de paprikareepjes over. Mengalles met 4 el olijfolie,
kruiden. Meng ze onder derijst-linzenmix, samen met
deeieren, de gehakte peterselie, de gehakte oregano, de
kruid met peper en zout en schuif 20 min in de oven.
CT
© Schil de appelsienen à vif en snijd ze in plakjes.
geraspte parmigiano, peper en zout.
© Vorm 8 platte wafels en bak ze - in 2 bakbeurten - op
Meng de yoghurt met 1 el olijfolie, peper en zout.
@ Serveer de chili metde groenten. Werkaf met
een matig vuurtje goudbruin, in een grote braadpan met
appelsienplakjesen koriander. Geef er de yoghurtsaus bij.
Lel olijfolie. Voeg na de 1ste bakbeurt 1 el olie toe.
@ Serveer de wafels met het brood, de rauwkost en
Tip Zelfs als je vergeten bent om de rode bonen te laten weken,
de saus.
kunjeer toch nog mee aan de slag: laat ze 2 ulkoken en niemand
z
merkt er iets van!
=
=
=
ÎL
{
VEGGIEBURGERS, GUAGAMOLE MET KIKKERERWTEN EN PICKLES VAN RODE UIEN
EEE
© GEMAKKELI
E
A 4 PERS.
Vetten:
g-Koolhydraten:488
© Maak de pickles: peldeuien, sı
jd zein8 en doeze in een
©®
Vezels: 17g-Eiwirten:308
‘bokaal met de laurierblaadjes, de tijm en de peper. Breng de
azijn aan de kook met de suiker en het zout. Giet het mengsel
» Lel tahini
+ Aburgers Greenway
in debokaalen laatafkoelen gedurende 2 uur.
+ 2zachte little gemharten
+ Peper en zout
© Maakdeguacamole: snijd het vruchtvlees van de
+ Abiohamburgerbroodies
Voor de pickles van rode uien:
avocado’s in stukken en mix ze met het sap van de citroen,
+ Saus ‘Cowboy’ Brussels Ketjep
+ 750 rode uien
degespoelde en uitgelekte kikkererwten, detahini, peper
+ 2elolijfoie
+ 50g rietsuiker
enzout.
+ Peperen zout
+ 5dl ciderazijn
© Bak deburgers goudbruin in een grotebraadpan met
Voor de guacamole:
+ 2 laurierblaadjes
+ 2 avocado's
+ 2 takjes tijm
olijfolie. Breng verder op smaak.
» %eitroen
+ 10 zwarte peperbollen
@ Maak de sla schoon. Snijd de broodjes open en warm ze
+ kl zout
+ 120 g gekookte kikkererwten
op in de broodrooster of 2 min in een voorverwarmde oven
(uitgelekt gewicht)
van 200°C. Beleg de broodjes met guacamole, burgers,
Cowboysaus, pickles van rode uien en sla. Tast meteen toe.
37
D20_Aujourd huij achele_v2indd 37
1712/2019 17:08