Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 39


Hier is pagina 39 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Delhaize Folder 06.02.2020

Hier is pagina 39 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 39

VANDAAG KOOP IK … OOSTERSE SCHOTEL MET CHILI CON CARNE DE GERDO U+12U WEEKTIJD © Gi ELIJK A 4 PERS. BELUGA-LINZENWAFELS Vetten: 488 -Koolhydraten:60g Se Vezels: 23g- Eiwitten: dig Vetten: 44 g- Koolhydraten:99g ©® Vezels: 18g-Elwitten:408 + 450 g biovarkensgehakt + Telolifolie » 2eieren + 1el bloem + 250 grode bonen + 2teentjes knoflook 3 1 bussel lente-uien » 1 dl water + 500 g biowortelen » 1bussel koriander 5 180 g Belugalinzen + 6 kl zonnebloemolie 3 + 3 paprika's (kleur naar keuze) + 2takjes tiim 180 g ‘Riso Roma Integrale’ Riso Vignola Voor de saus: + Auien + 2takjes oregano 5 100 g parmigiano + Kcitroen « 3blikken gepelde tomatenblokjes « 2 takjes rozemarijn 3 21 water » 1 dl water (3 x400 g) + 2el komijnpoeder + del olifolie « 1 dl tahini + 2appelsienen + 2el paprikapoëder + Gtakjes bladpeterselie - Peper en zout « Ya biocitroen + Cayennepeper « Y bussel oregano Voor de garnituur: « 200 g yoghurt natuur - Peper en zout « 3el Libanese kruiden ‘Baharat’ Al'Fez + 1 granaatappel + 2x3 water - Peper en zout « Rauwkost naar keuze: purperen Voor de platte broden: radijsscheuten, rode kool, komkommer, © Laat de bonen 1 dagop voorhand in koud water weken. » Marokkaans brood ‘Flatbread kit’ Al'Fez kleine slaharten, venkel, radijzen ® Giet zede volgende dag af en breng ze aan de kook met water en de geperste citroen (sap + vrucht). Laat 1.10 u op © Doederijsten de linzen ineen kookpot, gieter het koude een zacht vuurtje sudderen. water bij en breng aan de kook. Laat 25 min op een zacht ® Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd deuien in vuurtje sudderen, giet af en doe in een grote kom. reepjes en fruit ze met het gehakt, in een stoofpan met © Maak de Marokkaanse broden volgens de instructies op de verpakking. 2 el olijfolie. Voeg de geperste teentjes knoflook toe, samen met detijm, de oregano, de rozemarijn, de komijn, ® Maak de saus: meng de tahini en het water meteen garde. Kruid met peper en zouten voeg citroensap naar het paprikapoeder en cayennepeper naar eigen smaak. Voeg de tomaten toe zodra de rest goed gebakken is eigen smaak toe. en breng aan de kook. Laat gedurende 15 min zachtjes © snijd de rauwkost met de mandoline in fijne plakjes. sudderen. Voeg de uitgelekte bonen toe en laat nog 15 min Snijd de granaatappel horizontaal in 2, houd telkens sudderen. Breng verder op smaak. een helft omgekeerd boven een grote kom en klop er @ Snijd intussen de wortelen in lange plakjes. Ontpit degraantjes uit meteen pollepel. de paprika's en snijd ze in reepjes. Bedek een ovenplaat ® Fruit de fijngehakte uien gedurende 5 min in een braadpan, met de helft van de olijfolie en de Libanese met bakpapier en verdeel er de wortelplakjesen de paprikareepjes over. Mengalles met 4 el olijfolie, kruiden. Meng ze onder derijst-linzenmix, samen met deeieren, de gehakte peterselie, de gehakte oregano, de kruid met peper en zout en schuif 20 min in de oven. CT © Schil de appelsienen à vif en snijd ze in plakjes. geraspte parmigiano, peper en zout. © Vorm 8 platte wafels en bak ze - in 2 bakbeurten - op Meng de yoghurt met 1 el olijfolie, peper en zout. @ Serveer de chili metde groenten. Werkaf met een matig vuurtje goudbruin, in een grote braadpan met appelsienplakjesen koriander. Geef er de yoghurtsaus bij. Lel olijfolie. Voeg na de 1ste bakbeurt 1 el olie toe. @ Serveer de wafels met het brood, de rauwkost en Tip Zelfs als je vergeten bent om de rode bonen te laten weken, de saus. kunjeer toch nog mee aan de slag: laat ze 2 ulkoken en niemand z merkt er iets van! = = = ÎL { VEGGIEBURGERS, GUAGAMOLE MET KIKKERERWTEN EN PICKLES VAN RODE UIEN EEE © GEMAKKELI E A 4 PERS. Vetten: g-Koolhydraten:488 © Maak de pickles: peldeuien, sı jd zein8 en doeze in een ©® Vezels: 17g-Eiwirten:308 ‘bokaal met de laurierblaadjes, de tijm en de peper. Breng de azijn aan de kook met de suiker en het zout. Giet het mengsel » Lel tahini + Aburgers Greenway in debokaalen laatafkoelen gedurende 2 uur. + 2zachte little gemharten + Peper en zout © Maakdeguacamole: snijd het vruchtvlees van de + Abiohamburgerbroodies Voor de pickles van rode uien: avocado’s in stukken en mix ze met het sap van de citroen, + Saus ‘Cowboy’ Brussels Ketjep + 750 rode uien degespoelde en uitgelekte kikkererwten, detahini, peper + 2elolijfoie + 50g rietsuiker enzout. + Peperen zout + 5dl ciderazijn © Bak deburgers goudbruin in een grotebraadpan met Voor de guacamole: + 2 laurierblaadjes + 2 avocado's + 2 takjes tijm olijfolie. Breng verder op smaak. » %eitroen + 10 zwarte peperbollen @ Maak de sla schoon. Snijd de broodjes open en warm ze + kl zout + 120 g gekookte kikkererwten op in de broodrooster of 2 min in een voorverwarmde oven (uitgelekt gewicht) van 200°C. Beleg de broodjes met guacamole, burgers, Cowboysaus, pickles van rode uien en sla. Tast meteen toe. 37 D20_Aujourd huij achele_v2indd 37 1712/2019 17:08

Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 39