Delhaize - Folder van 06.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 62

Hier is pagina 62 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 06.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEUKENCHALLENGE
|
VOGELNESTJES
CHINESE SOEP MET EIEREN
verte
'g- Koolhydraten:12g
Vetten:118-Koolhydraten: 99
Vezel:
-Eiwitten:36g
0@
Vezdle:5g- Eiwitten:8g
|
+ 600 g biokippengehakt
+ 30 boter
» 2eieren
» 1bussel lente-uien
+ 2 zakjes pasta voor miso-
» deieren
+ 2takjes tim
+ 4 kleine wortelen
lui
soep Saitaku (2 x 18 8)
+ 50 gbloem
- Peper en zout
+ 100 gsluimererwten
+ Aklsesamzaadjes
+ 4 el Chinese wokolie
+ 2el aan
+ 125 gminimais
» 1,5 1water
+ Lrode peper
+ 110 g groeneaspergepunten
« 1 gevogeltebouilonblokje
+ L itroengrasstengel
+ 150 gwitte
+ 2elsojasaus
+ 3cm gember
u
© Verwarm de oven voor op 180°C. Dompel de
eieren voorzichtig in een grote steelpan kokend
shimejichampignons
N
IM
water met azijn en laat 5min kokentetellen vanaf
‘het moment dat het water opnieuw kookt. Gietde
© Snijd de geschilde wortelen, de sluimererwten, de minimais en
eieren af en laat ze schrikken in koud water. Pel ze
de aspergepunten fijn. Verwijder de steeltjes van de champignons.
m
voorzichtig.
Houd apart.
© Menghetkippengehakt met de gehakte tijm
@ Hak de uien de gember fijn. Snijd de citroengrasstengel in de
en breng verder op smaak met peper en zout.
lengte door en snijd de ontpitte rode peper in fijne plakjes. Fruit
Verdeel in 4 porties, druk elke portie plat en
alles 2 min op een matig vuurtje, in een stoofpan met de olie.
14
Voeg het water, het bouillonblokjeen de misopasta toe. Brengaan
verpaker telkens 1 ei in door een groot balletje te
vormen. Rol de balletjes in de bloem en bak ze kort
de kook, voeg de groenten toe en laat 2 min pruttelen.
© Klop deeieren los in een karafje. Haal het citroengras uitde
goudbruin aan de 2 kanten, in een braadpan met
de boter. Laat ze nog 30 min in de oven bakken.
soep, voeg de sojasaus toe en laat de stoofpan op een zacht vuurtje
staan. Meng de soep krachtig meteen garde, tot ze als het ware
|
© Serveer warm, met tomatencoulis en rijst.
kolkt. Giet er voorzichtig de eieren in: ze stollen onmiddellijk tot
Tp- Kook Lof 2 eieren extra, als back-up mochter een ei
filamenten.
lekken bij het pellen!
© Voeg de gesnipperde lente-uien toe, bestrooi met sesamzaadjes
Hi
en dien heet op.
À
GEVULDE BROODJES MET
MERINGUES MET LEMON CURD
IN)
Ei
CHAMPIGNONS EN EIEREN
ERE
6 PERS,
À
20 MIN + 15 MIN KOOKTUD © GEMAKKELUK
PERS
‚N
Vetten:9g-Koolhydraten:258
Vetten:23g-Koolhydraten:208
Ge
Vezels:0 g- Elwitten:3g
8
Vezels: 3g- Eiwitten: 14 g
» 2eieren
+ Lafgestreken el maizena
+ 100 g kristalsuiker
» deieren
+ 28lolifolie
» 2citroenen
+ 100 g bloemsuiker
+ 50 boter
+ 400 g champignons ‘Trio
+ 40g boter
M
gourmet bio
+ 1 teentje knoflook
@ Gebruik eieren op kamertemperatuur om ze gemakkelijk tot
+ Lsjalot
- Peper en zout
schuim te kunnen kloppen.
EN
+ Abiohamburgerbroodjes met
N
© Verwarmde oven voor op 110°C. Klop de eiwitten tot schuim
sesamzaadjes
(houd de eidooiers apart) en voeg beetje bij beetje, al kloppend
A
h
© Verwarm de oven voor op 180°C. Snijdeen
de bloemsuiker toe. Meng tot een gladde en glanzende meringue.
Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er de meringue over
hoedje uit de broodjes, haal er het kruim uit, schik
zein een schaal en smeer ze in met olijfolie. Bakde
in 6 ovale hoopjes en hol ze lichtjes uit. Schuifze1 uinde oven.
@ Maak de lemon curd: meng de maizena en het sap van de
broodjes 6 min goudbruin in de oven.
© Hakdesjalot fijn, plet het teentje knoflooken
citroenen (6 cl) in een steelpan. Voeg de boter in stukken toe,
samen met de kristalsuiker. Breng zachtjes en al kloppend aande
snijd de champignons in grote stukken. Bak alles
op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met
kook. Laat 2 min indikken, haal de pan van het vuur en voeg dan de
losgeklopte eidooiers toe, ter wijl je krachtig klopt. Laat afkoelen,
dehete boter. Kruid met peper en zout.
® Vul de broodjes met de champignonsen maak
giet de bereiding in een spuitzak en zet in de koelkast.
© Garneer deafgekoelde meringues met lemon curdengeefer de
een putje in het midden. Breek er de eieren in,
kruid met peper en zout. Laat naar eigen smaak
rest van de lemon curd apart bij.
12à 15 min inde oven stollen.
Tp- win je deze zoete eieren in trompe -Yceil een boost geven? Serveer ze
© Dien warm op, als voorgerecht of bij een
met wat passievruchtenpulp!
brunch. Ook heel lekker als kleine maaltijd, met
een slaatje.
Tp Nogeen paar pistolets over van gisteren?
Deste beter, ze zijn perfect voor dit recept!
60
D10_DéfWeekendEiindd 60
18122019 138